Aantrekkelijke gifts

De toegankelijkheid van gifts en de manier van aanbieden is belangrijk voor het succes van de verkoop.

Geven, ontvangen, kijken, kopen en blij maken; het zou voor de winkelbezoeker makkelijk moeten zijn én goed gepresenteerd.
Winkelbezoekers die niet veel tijd hebben toch dat te laten vinden wat ze willen (of niet wisten dat ze het wilden) daar ligt natuurlijk een leuke uitdaging. Of het nu impulsartikelen zijn, gifts to shop for, wenskaarten of collecties die aanspreken, het staat buiten kijf dat presentatie en uitstraling van belang is.

Ook service en flexibiliteit zijn belangrijk. Ontneemt de leverancier je het werk en geeft hij advies over bijvoorbeeld hoe je het display of de collectie het beste kunt aanbieden. Kun je kleinere hoeveelheden afnemen of ben je genoodzaakt gelijk flink in te slaan?

Tijdens Spotlight maak je persoonlijk contact met de exposanten die je graag laten zien wat ze in huis hebben en vertellen over hun service en de mogelijkheden voor je winkel of onderneming.

Een van hen is Trendzz For You die al vanaf 2018 exposant is op Spotlight. De totaalleverancier op het gebied van gifts met impulsartikelen, gifts to shop for, wenskaarten en aansprekende collecties biedt verschillende concepten van gangbaar tot exclusief in displays op maat.

De leverancier is goed op de hoogte van de markt in jouw omgeving en biedt een uitgebreide service. Bezorgen, ophangen van de displays, inrichten van de producten, beperkte bestelhoeveelheid, denken in oplossingen … Trendzz For You maakt het je zo gemakkelijk mogelijk 🙂

Ook voor gifts met een eigen logo, huisstijl of bedrukking is Trendzz For You een goede partner. Met eyecatchers voorzien van je eigen artwork geef je je winkel en imago een echte boost! 💪

Meer weten over aanbod, mogelijkheden en leveranciers voor retailers in de segment speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en party? Kom dan naar Spotlight: ontdek, bekijk en ontmoet! We ontvangen je graag op 5,6, en 7 maart in het Autotron in Rosmalen