Merken

Kidywolf

Met speelgoed en gadgets voor kinderen brengt het Belgische merk Kidywolf een frisse blik op speelplezier. Opgericht in 2019 door een groep jeugdvrienden laat Kidywolf zich lijden door het motto 'Design & Fun' Fun omdat alle producten van Kidywolf zorgvuldig zijn afgestemd op de behoefte van kinderen. Design omdat stijl hierbij nooit uit het oog wordt verloren. Met kindvriendelijk en technologisch speelgoed wil Kidywolf de ontwikkeling van kinderen stimuleren. Samen spelen, delen en natuurlijk veel plezier beleven.

Stand: A039
Exposant: Kretail

Twistiti

Twistiti helpt kinderen vanaf 3 jaar te leren klokkijken. Twistiti heeft een uniek kinderhorloge ontwikkeld dat de voor kinderen ingewikkelde cijfers vervangt door kleuren en icoontjes van dieren, en zo kinderen helpt met de tijd te leren.

Stand: A039
Exposant: Kretail

Will-Up

Met het educatieve buitenspeelgoed van Will-Up leren kinderen op een interactieve manier over de natuur, biodiversiteit en duurzaamheid. Want hutten bouwen is leuk, maar wat als je zelf een hut kan laten groeien? of groente uit eigen moestuin kan eten? Terwijl uw kinderen opgroeien, groeit het groene speelgoed van Will-Up met hen mee.

Stand: A039
Exposant: Kretail

Les P'tit Fouets

Met de siliconen keuken-tools van het Franse merk Les P'tit Fouets kunnen jonge chef-koks in spe aan de slag in de echte keuken. Speciaal op maat voor kinderen. Laat het koken beginnen.

Stand: A039
Exposant: Kretail

Souza!

SOUZA! is een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding. Met veel fantasie zorgen wij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Stand: B048 + B054
Exposant: Phanine BV

Kinderfeets

Kinderfeets is ontwikkeld door een Nederlandse designer en dat is terug te zien in de prachtige producten! Het is het premium houten loopfiets merk en hieromheen worden allerlei producten ontwikkeld die de motoriek helpen ontwikkelen. Naast loopfietsen heeft Kinderfeets, blokkenwagens, poppenwagens, maar ook balans borden en Pickler materialen om op te klimmen, en te bewegen. Verder is Kinderfeets uitgebreid met Bamboe ABC blokken, bamboe trekfiguren en nog veel meer klein speelgoed.

Stand: A040
Exposant: Waloka

Van Dijk Toys

Van Dijk Toys produceert in Europa houten speelgoed en meubelen, welke al meer dan 30 jaar hun weg vinden binnen de kinderopvang, scholen, speelgoedspeciaalzaken en andere instellingen. Het merk Van Dijk Toys is niet alleen bekend om zijn loop-en bakfietsen, maar ook kindermeubelen worden naar volle tevredenheid gekocht. Van Dijk Toys produceert zo duurzaam mogelijk en werkt vanuit een ideëel, om mensen in Roemenië een beter bestaan te geven door het scheppen van werkgelegenheid.

Stand: A040
Exposant: Waloka

Tolo Toys

Tolo toys is een zeer hoogwaardig duurzaam speelgoedmerk. Daar er alleen het beste materiaal wordt gebruikt en er veel energie en geld in de mallen wordt gestopt. Na de productie met biologisch afbreekbaar kunststof, kunnen we met trots deze selectie presenteren. Tolo auto's, stapelpuzzels en thema figuren zijn zo gemaakt dat ze geschikt zijn voor de allerkleinste.

Stand: A040
Exposant: Waloka

Dolce

Dolce is een merk met activiteiten pluche. Als eerste pluche merk in de wereld hebben zij op de gehele collectie het STEM certificaat ontvangen. Dit bevestigt de educatieve waarde van het merk. Hiernaast heeft het twee verschillende series. Classic met primaire kleuren en Primo met pastel kleuren. Dolce gaat zijn producten maken van gerecycled materiaal, waarmee ook zijn gaan bijdragen aan een beter milieu. De pluche beesten van Dolce hebben een hoge speelwaarde vanwege de extra items die ingebouwd zijn.

Stand: A040
Exposant: Waloka

edushape

Edushape komt uit Israël en zoals de naam al verklapt is het gericht op de educatieve markt. Naast grote verpakkingen voor scholen en de kinderopvang markt, hebben ze ook mooie verpakkingen voor de winkels gemaakt. Door de educatieve benadering heeft de collectie veel verkoopargumenten richting ouders, die geven om de juiste ontwikkeling van hun kind.

Stand: A040
Exposant: Waloka

LaQ

LaQ is bestaat uit 7 verschillende steentje in 12 kleuren waarmee je echt kan bouwen. LaQ wordt in Japan gemaakt en is constructie speelgoed met een hoge educatieve waarde. De Q in de naam betekend in Japan ronde vorm. Deze naam is gekozen omdat je met de bouwstenen van LaQ ook ronde vormen kan maken. Het is geïnspireerd op een oude Japanse bouwstijl, waarbij huizen gebouwd worden door elementen aan elkaar te klikken. Hieruit zijn de LaQ stenen ontstaan.

Stand: A040
Exposant: Waloka

Snoozebaby

Snoozebaby is ontstaan doordat een baby van de bedenker rustig werd van labels. Door een eerste knuffeldoekje te maken met labels is de Sweet Dreaming ontstaan. Baby's kunnen lekker frummelen, spelen, duimen of knuffelen met dit doekje. Ondertussen bevordert het de fijne motoriek en de wordt de tastzin gestimuleerd. Het assortiment van Snoozebaby is intussen enorm uitgebreid met een groot aantal baby producten, allemaal gemaakt van zachte, zorgvuldig geselecteerd materialen.

Stand: A040
Exposant: Waloka

Banana Panda

Banana Panda is een merk van puzzels, games en boeken die kleine geesten en de volwassenen die om hen geven verrukken. Onze producten zijn ontworpen om familiebanden en meeslepend onafhankelijk spel te bieden voor zowel baby's, peuters als opgroeiende kinderen. Diverse producten, thema's en speelpatronen bieden iets voor elk kind vanaf de geboorte tot en met 7 jaar. Sinds onze lancering in 2018 hebben we het vertrouwen gewonnen van gespecialiseerde speelgoedretailers in de VS en hebben we 21 prijzen gewonnen. Ons

Stand: A040
Exposant: Waloka

Ortoto

Ortoto heeft sensorische matten welke uit tegels bestaan van 30 x 30 cm. Deze tegels zijn los te gebruiken maar ook aan elkaar te leggen zodat er een grote sensorische mat ontstaat. Ortoto matten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En er zijn verpakkingen met verschillende aantallen. De matten zijn ontwikkeld onder de supervisie van doctoren. De matten stimuleren de bloedsomloop, bevorderen de motoriek, verminderen pijn in je voeten, hebben een rustgevend effect, en zorgen voor stimulatie van de hersenen.

Stand: A040
Exposant: Waloka

JOIN CLIPS

is een educatief speelgoedmerk voor de bouw, ontworpen en ontworpen voor het verbinden en spelen met houten planken. Waar je normaal gesproken alleen met de houten planken kunt stapelen, kun je ze nu ook gebruiken om verbinding te maken en te spelen met je eigen gemaakte creatie! Bouw je eigen vliegtuigen, poppenhuizen, marmeruns, auto's, dieren, boten en nog veel meer - het is nu mogelijk met JOIN CLIPS! De clips passen ook op andere houten planken van het merk.(≈ 7,9

Stand: A040
Exposant: Waloka

Retr-Oh!

Retr-Oh! heeft verrassende cadeau ideeën in een retro-look. Voor mensen die op zoek zijn naar ongebruikelijke cadeau's. Cadeau's spellen als, tafel voetbal, poker, roulette, tafel tennis, mini bowling, maar ook YoYo, een ballonnen set of mond harmonica, allemaal in een verpakking met retro look.

Stand: A040
Exposant: Waloka

Plenty Gifts

Stand: F016 + F020
Exposant: Plenty Gifts

Mevrouw Emmer

Frits de leukste teckel

Stand: C006
Exposant: Context Cards Culemborg

ikpakjein

tekstkaarten

Stand: C006
Exposant: Context Cards Culemborg

daysofbloom

handgeschilderde botanische afbeeldingen, droogbloemen en vogels en insekten

Stand: C006
Exposant: Context Cards Culemborg

Klein Liefs

lieve tekeningen voor elke gelegenheid

Stand: C006
Exposant: Context Cards Culemborg

LIVING NATURE

Living Nature premium ECO pluche Dit best verkopende merk, opgericht in 2008, blijft groeien en evolueren met de voorkeuren van de hedendaagse consument. Wij halen inspiratie uit dieren over de hele wereld om deze realistische en lieve karakters tot leven te brengen. Gemaakt met zacht aanvoelende stoffen en prachtig vakmanschap, doorstaan ze de tand des tijds met hun duurzame kwaliteit en aantrekkingskracht. Ze zijn dierbare vrienden en herinneringen geworden van generatie op generatie.

Stand: H002
Exposant: LIVINGNATURE

SmartGames

SmartGames zijn superleuke, logische denkspellen voor u00e9u00e9n en meerdere speler. Elk spel heeft een innovatief spelmechanisme geschikt voor jong u00e9n oud. Onze spellen zijn beschikbaar in mini, travel, compact & classic edities. Heb jij zin in een Smart challenge?

Stand: B082
Exposant: Smart NV

SmartGames

SmartGames zijn superleuke, logische denkspellen voor u00e9u00e9n en meerdere speler. Elk spel heeft een innovatief spelmechanisme geschikt voor jong u00e9n oud. Onze spellen zijn beschikbaar in mini, travel, compact & classic edities. Heb jij zin in een Smart challenge?

Stand: B082
Exposant: Smart NV

SmartMax

SmartMax is kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen. De onderdelen zijn extra groot, waardoor ze gemakkelijk met kleine handjes vast te pakken zijn. Oefen motoriek, leer kleuren en vormen herkennen, balanceer, bouw, speel, creu00eber, en laat je fantasie de vrije loop. Naast constructiesets biedt SmartMax ook voertuigen en themasets (dinou2019s, diertjes, auto's en meer). ALLE SmartMax sets zijn compatibel!

Stand: B082
Exposant: Smart NV

GeoSmart

Geosmart is een magnetisch constructiespeelgoed dat creativiteit en ontwikkeling stimuleert, geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Elk stuk bevat magneten die beschermd zijn door een dubbel veiligheidssysteem. Maak kleurrijke 3D bouwwerken met de verschillende Geovormen of breng je constructie naar een hoger, bewegend niveau met wielen, spinners of led-lichtjes!

Stand: B082
Exposant: Smart NV

Smartivity

Smartivity is wetenschappelijk en technisch constructie-speelgoed dat je zelf in elkaar moet steken voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Het is gemaakt uit duurzaam, lasergesneden hout. Bouw robots, muziekmachines, autou2019s, flipperkasten en veel meer zonder lijm of gereedschap. Klaar met bouwen? Speel en test zelf je constructies uit. Smartivity hoopt toekomstige ingenieurs en wetenschappers te inspireren met deze STEM-activiteitensets.

Stand: B082
Exposant: Smart NV

Abel Wooden Toys

Stand: D080
Exposant: Kidzpiration

Candylab Toys

Stand: D080
Exposant: Kidzpiration

Wee Gallery

Stand: D080
Exposant: Kidzpiration

Waytoplay

Stand: D080
Exposant: Kidzpiration

TRENDZZ FOR YOU

Dé leverancier voor exclusieve wenskaarten, souvenirs, geschenken en andere impulsartikelen voor displays. Wij zorgen voor een passende en stijlvolle presentatie in uw winkel. Verras uw klant met ons uitgebreide assortiment of creu00eber een eigen ontwerp. Wij verkopen uitsluitend aan wederverkopers.

Stand: H040
Exposant: Trendzz for you

Happy Horse

Happy Horse, is du00e9 ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren en steeds duurzamer. Inmiddels zijn bijna al onze knuffels voorzien van gerecyclede vulling. Daarnaast vervangen wij de huidige hangtags naar hangtags van FSC papier en worden de innaai-labels ook gemaakt van gerecycled materiaal. Onze knuffels zijn en blijven mooi, zacht u00e9n duurzaam. Goed voor elkaar, goed voor het milieu!

Stand: B028
Exposant: Happy Horse

BamBam

We besteden steeds meer aandacht aan duurzaamheid in onze collectie. Bij het samenstellen van de huidige collecties maken wij gebruik van eco friendly combinaties, zoals organische materialen en FSC Hout. FSC staat voor de Forest Stewardship Council: dit is een internationale organisatie die staat voor het behouden en onderhouden van bossen wereldwijd. Ook onze verpakkingen zijn inmiddels gemaakt van FSC papier. Hierdoor wordt onze gehele collectie steeds duurzamer. Ook bij bestaande items wordt gezocht naar meer milieuvriendelijke materialen en een

Stand: B028
Exposant: Happy Horse

Gebr. Simon

Stand: A066
Exposant: Gebr. Simon

Globos Europe

Stand: C040
Exposant: Globos Europe BV

ZintenZ Organic Stationery

Eco Kaarten en Stationery. Voor onze kaarten zijn geen bomen gekapt en alles wordt gedrukt met 100% biologische en gif-vrije inkt op een drukpers die geen water verbruikt. Alles wordt in Nederland geproduceert. Bekijk onze kaart-lijnen op de beurs, je kan kiezen uit meerder molens met postkaarten en wenskaarten. Naast de kaarten hebben we ook notebooks, schriften en blokjes, alles met unieke designs van Nederlandse ontwerpers.

Stand: B024
Exposant: Zintenz

Funky Fireworks

Een full service concept waarin op een laagdrempelige insteek een gezonde marge met categorie 1 vuurwerk wordt gerealiseerd.

Stand: G050
Exposant: Rowi Trading

Nebo

We innoveren continu zodat we de hoogste kwaliteit LED verlichting producten kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs, zodat jij kunt blijven maken en doen.

Stand: G050
Exposant: Rowi Trading

Smikkels

Het nieuwe Nederlandse merk Smikkels er niet alleen voor recepten maar heeft nu ook bescheiden duurzame no-nonsense collectie van vrolijk gekleurde producten voor aan tafel en onderweg. Duurzaam door gebruik van verantwoorde materialen die goed te hergebruiken zijn of al hergebruikt zijn. Op deze beurs kijken ze uit naar een samenwerking met nieuwe afnemers die net zo duurzaam is.

Stand: C015
Exposant: Smikkels VOF

Kitpas

Prachtig raam en badkrijt uit Japan gemaakt in een sociaal bewuste omgeving. De krijtjes worden vervaardigd uit Rijstbranwax, een restproduct van rijst

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

Akros

Spelend leren o.b.v. de Montessori leerschool

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

in a Flashcard

Bonding, Learning, Moving – It’s all In A Flashcard… Flashcards zijn educatieve kaartjes met oneindig veel toepassingen.Gebruik ze samen met open-einde speelgoed, schatten uit de natuur, zand of onze innovatieve In A Flash methode voor een bijzonder makkelijk leermethode. Kinderen vinden het prachtig om de kaarten samen met jou te bewonderen en bespreken. Alle spel en leerkaarten zijn CO2-neutraal bedrukt met 300g biologisch afbreekbaar en recyclebaar BioTop papier. Geproduceerd in Nederland !

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

eatsleepdoodle

https://theyellowpenguin.nl/product-category/eatsleepdoodle/

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

Neogruen

Klei en vingerverf vervaardigd uit planten en mineralen. En natuurlijk dierproefvrij!

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

Namaki

Namaki, the first natural and organic disguise makeup brand since 2013. Both natural and fun, our products, made in France and in Europe, respect people and the environment from the formulation to the choice of packaging materials.

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

Lalarma

https://theyellowpenguin.nl/product-category/lalarma/

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

Milaniwood

100% made in italy, wooden toys for the whole family When children, mum and dad all love a game, we’ve done our job properly.We create wooden games with contemporary designs that are fun, creative and educational, drawing on the latest trends without forgetting manual skill or the value of spending time together as a family, playing a board game. We produce everything ourselves, to ensure the desired quality. We make them with wood, the most natural of materials.

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

In A Flashcard

Bonding, Learning, Moving – It’s all In A Flashcard…

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

Matador

Matador combines the three elementary playingtypes movement, motor skills and the intense intellectual exploration of a real object. In contrast to unrealistic computer games, MATADOR building kits train the motor skills, three-dimensional imagination, concentration, creativity, understanding of technical contexts, as well as spatially analytical thinking.

Stand: C066
Exposant: The Yellow Pinguin

KaartjeRbij

Unieke wenskaarten

Stand: H020
Exposant: KaartjeRbij

Moses

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Aurora

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Chic.mic

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Blossombs

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

VIB | Very Important Baby ®

Bij VIB® begrijpen we dat elk moment in een het leven van een baby speciaal is. Daarom bieden wij een breed giftconcept aan met meer dan 800 geschenken en veel verschillende productgroepen voor alle belangrijke momenten. Van zwangerschapsaankondiging en gender reveal tot babyshower, geboorte en zwangerschap. Waar wij begonnen met een kleine collectie textielartikelen zijn wij uitgegroeid tot een uitgebreid cadeau concept dat geheel op elkaar afgestemd is en gecombineerd kan worden.

Stand: A031
Exposant: VIB® Baby Gifts

Gorjuss van Santoro London

Gorjuss Elements is de nieuwste collectie van dit wereldwijde fenomeen van Santoro London. Er zijn 4 unieke Gorjuss karakters: water, lucht, vuur en aarde, bedacht om je te identificeren met je eigen sterrenbeeld. Bekijk de bijzondere, hoge kwaliteit, rugzakken, tassen, etuis, stationery en meer voor alle leeftijden.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

Message in a Bottle

Message in a Bottle, 3d pop up wenskaarten (of zijn het cadeautjes?), van Alljoy Design. Gemaakt van 6 lagen laser gesneden en gestanst papier. Prijswinnend, een echte bestseller, redelijke prijs. Keuze uit al meer dan 150 verschillende kaarten voor diverse gelegenheden en voor jong tot oud.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

Golden Touch van Editions des Correspondances

Golden Touch, luxe, kleurrijke, vierkante ansichtkaarten met gekleurde envelop. De Golden Touch / BAR kaarten van Editions des Correspondances zijn ondertussen een klassieker die het in iedere winkel goed doen. Jaarlijks komen er weer nieuwe ontwerpen bij van bijvoorbeeld Mila, Anne-Sophie Rutsaert, Izou, Rosie Hilyer en Jehanne Weyman.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

Cache-Cache van Editions des Correspondances

Cache-cache, uitklapbare wenskaarten getekend door Sophie Turrel. Grappige kaarten met een verrassende binnenkant voor allerlei gelegenheden en alle leeftijden. Van Editions des Correspondances. Jaarlijks komen er zo’n 15 nieuwe kaarten bij. Inclusief molen met 50 vakken.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

The Puppet Company

De eco Walking Puppets van The Puppet Company zijn gemaakt van 100% gerecyclede materialen zoals plastic flessen. Ieder onderdeel van de handpoppen; van de geborduurde ogen tot de vulling, die de pop extra zacht maakt, is gerecycled en opnieuw gebruikt. Gebruik 2 handen om de poten, armen en kop te bewegen om te kunnen lopen, rennen en dansen. Daarnaast kunt u nog veel meer handpoppen en vingerpoppen bekijken en uitproberen.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

Wilberry Toys

Gebreide dinosaurus knuffels van Wilberry toys. T-rex, brontosaurus en triceratops in small, medium en large. Geschikt voor kinderen vanaf 0 maanden, geadviseerd vanaf 12 maanden. En u kunt nog veel meer bijzondere knuffels van Wilberry bekijken.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

Gin & Frolics van Rosiemadeathing

Gin & Frolics, een ondeugende wenskaarten collectie van rosiemadeathing. Een glimlach veroorzaken, dat is het doel van Rosie, de ontwerper van de meervoudig prijswinnende wenskaarten uit Engeland. De eigenzinnige ontwerpen geven een bijzondere blik op dingen uit het dagelijks leven.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

International Graphics

International Graphics; luxe ansichtkaarten met envelop gemaakt van kunstwerken van Maïlo en andere kunstenaars. De kaarten zijn mat met een laklaagje over details van de kaart en komen uit Duitsland.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

Miniature pop up

Miniature pop up, bijzondere, kleine, 3d kaarten van Alljoy Design voor de prijs van een luxe wenskaart. De collectie bestaat uit grappige kaarten voor kinderen en mooie kaarten voor volwassenen voor diverse gelegenheden, inclusief kerstkaarten. De kaarten zijn laser gesneden en bestaan uit 5 lagen.

Stand: C012
Exposant: Mano Cards

HOT Sports + Toys

Handels-Onderneming Telgenkamp, afgekort HOT Sports + Toys, is uw groothandel in sport en spel artikelen.

Stand: F006
Exposant: HOT Sports + Toys

Heye puzzels

Heye puzzels zijn hoge kwaliteitspuzzels uit Duitsland, van bekende kunstenaars. Bekend geworden door de kenmerkende 3-hoekige dozen, zijn de puzzels ook in normale puzzeldozen beschikbaar.

Stand: F006
Exposant: HOT Sports + Toys

HOT Games

Na jarenlang de distributie voor diverse spellenmerken te hebben verzorgd, zijn we sinds een aantal jaren ook uitgever van onze eigen bordspellenlijn onder ons merk HOT Games

Stand: F006
Exposant: HOT Sports + Toys

Bicycle

HOT is de distributeur van de Bicycle pokerkaarten in Nederland.

Stand: F006
Exposant: HOT Sports + Toys

Gamin'biz

Gamin'biz is de vertaling van Spel in Bedrijf, het merk van Michiel de Wit, bedenker van het spel Rollecate, en uitgever van spellen als Cubirds ( Familiespel van het Jaar 2021 ) en Hidden Leaders ( genomineerd Gouden Ludo -BE familiespel 2022 ). Maar ook van kaartspellen als Wildcards, Cubosaurus en Gasha.

Stand: F006
Exposant: HOT Sports + Toys

Recent Toys

Recent Toys, opgericht in 2001, heeft als missie om hersenkrakers te maken: praktische puzzels die de knapste koppen uitdagen en spelers van alle leeftijden inspireren. Onze producten zijn eenvoudig, slim, uniek en gemaakt om lang mee te gaan, en bieden eindeloze uren stimulatie, of je nu een beginner bent of een geniale puzzel oplosser. We offeren nooit kwaliteit op en we streven naar betaalbaarheid voor zowel verkopers als consumenten.

Stand: F006
Exposant: HOT Sports + Toys

Wrendale Designs

Een Engelse leverancier van een zeer breed assortiment stationery, gifts, baby en keukenproducten. Traditioneel Engels met zeer veel aandacht voor detail, kwaliteit en duurzaamheid.

Stand: B012
Exposant: Isa Cards & Gifts

Isa Cards & Gifts

Onder dit label vallen de volgende Engelse merken: The DM Collection, Daisy May Collingridge en Eloise Hall

Stand: B012
Exposant: Isa Cards & Gifts

Aardkaart

Aardkaart - het groenste kaartje van Nederland. Het duurzame alternatief naast uw bestaande aanbod wenskaarten. Kom langs op onze stand, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Stand: G005
Exposant: Aardkaart

Label72

Wie er achter Label 72 zitten? Nou wij! Martijn van @miniartproducts en Monica, ook wel Moon van @thuis_met_moon. Beide uit geboortejaar 1972. Naast onze eigen bedrijven hebben we samen Label 72. Een label met hippe kaarten, stationary en interieurproducten. "Na aanleiding van een beursbezoek in 2017, als klant van Mini Art, kwam de vraag van Martijn of we niet samen een zwart wit kaartencollectie konden gaan ontwerpen. Dit was het begin van een bijzondere samenwerking".

Stand: G002
Exposant: Mini-Art Products

etikettendrukkerij.nl

Mini-Art Products BV is sinds 1989 actief in het produceren van kadokaartjes, etiketten en lint. We beschikken over een uitgebreid machine park waarmee we vele soorten etiketten en linten bedrukken, met naam of voor een leuke gelegenheid. Korte levertijden, scherpe prijzen en veel ervaring in de retail maakt ons een specialist in goed naambedrukt werk. Eigen DTP afdeling Voor etiketten, drukwerk en naambedrukt lint, beschikt Mini-Art over een eigen DTP-afdeling, zodat wij snel voor een ontwerpvoorstel kunnen zorgen. De kadokaartjes worden ontworpen

Stand: G002
Exposant: Mini-Art Products

Lily-FLame - Crystals by HCA - House of Disaster

Het begon allemaal met het romantische nostalgische bloemenschilderij uit de 18e & 19e eeuw, waarvan de motieven de meest uiteenlopende producten sieren. Vandaag presenteren we een ongelooflijk breed assortiment van meer dan 700 artikelen uit verschillende productlijnen, van schrijfwaren en cadeauartikelen tot producten voor persoonlijke verzorging.

Stand: C050
Exposant: PeachesPresents

Lily-Flame

Welkom in de wondere wereld van Lily-Flame Candles. We zijn gepassioneerd in het maken van kaarsen die een twinkeling in je oog brengen, een lied in je hart en een prachtige geur in je huis. We besteden talloze uren aan het selecteren van de juiste combinatie van geur, naam en het ontwerp van de verpakking.

Stand: C050
Exposant: PeachesPresents

House of Disaster

Welkom in de modewereld van Disaster Designs. Met meer dan 30 jaar ervaring in textielontwerp, komt House of Disaster (ook bekend als Disaster Designs) altijd met nieuwe, funky en gewoonweg prachtige tassen, mode en huishoudelijke accessoires.

Stand: C050
Exposant: PeachesPresents

The Card Company - Decadence

Immerse yourself in the world of wonderful stationery items.

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

Chronicle Books

See things differently

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

1973

Cards & more

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

FlameTree Publishing

The Art of Fine Gifts

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

Enfant Terrible

Belgische uitgeefster van kwalitatieve en creatieve wenskaarten, stationery en gifts

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

Pictura

Internationale Brand gespecialiseerd in hoogwaardige lijnen wenskaarten en stationery. Specialisme in 3D Kerstkaarten en kerstboxen.

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

Art Press

Engelse uitgever van wenskaarten gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunst

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

David Shrigley

Humor kaarten zoals je deze alleen uit het Verenigd Koninkrijk mag verwachten

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

Inkognito

Moderne satirische en humorvolle serie post- en wenskaarten

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

Kalenders 2024

Zowel in de 30x30 als in de spiraal (wire-o) toonaangevende namen als Weingarten, Neuman(TeNeues), HEYE, Ackermann,Tushita, Aquarupella en Allaluna

Stand: E005
Exposant: Decadence Nederland

PartyFunLights

Wij zijn PartyFunLights Manufacturing en bieden een breed en evenwichtig assortiment van de bestverkopende Party, Fun & Verlichtingsproducten. De PartyFunLights fabriek werd opgericht in 1999 en we hebben meer dan 24 jaar ervaring in het vervaardigen van veilige en goede kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen. We werken tevens met een breed netwerk van productiepartners en komen regelmatig met nieuwe producten. Goederen kunnen direct vanuit de fabriek worden verzonden (F.O.B. Guangzhou, China) of gedistribueerd vanuit ons magazijn in Europa (FCA, Zevenaar, Nederland).

Stand: G013
Exposant: PartyFunLights Europe BV

Orbitkey

Welkom bij Orbitkey! Met onze Orbitkey producten willen we jouw leven graag gemakkelijker en mooier maken. Al onze producten hebben door hun unieke Design en Functionaliteit diverse Internationale Design Awards gewonnen. Iets waar we stiekem heel trots op zijn!

Stand: E045
Exposant: Fashionworks

LUND London

Duurzaam is het hart van ons merk, daarom doen we elke dag die stap extra om onze impact op ons milieu elke dag verder te reduceren en moedigen we met onze producten ook andere van harte aan hetzelfde te doen. Al onze thermosflessen, thermosbekers en waterflessen zij herbruikbaar en we werken alleen met recyclebare materialen. we hebben het gebruik van onze verpakkingen gereduceerd en waar mogelijk dit helemaal weggelaten. Door ons design zijn we altijd optimistisch en opvallend.

Stand: E045
Exposant: Fashionworks

Miss Nella

Designed for kids, loved by all! Miss Nella is geliefd om de meer dan 60 verschillende producten, variërend van nagellak en make-up artikelen tot veel verschillende accessoires, zoals een complete beautycase, de super schattige nageldroger, de altijd zo populaire nagelaccessoires set, en nog veel meer. Miss Nella wil in de toekomst producten blijven maken die een kind laten schaterlachen van plezier en opwinding, en die ouders geruststellen, wetende dat het veilig is om hen te laten spelen en genieten van kleuren

Stand: B079
Exposant: FashionWolves

Gamcha

Gamcha - a universe full of colors and fun with handmade felt products by Nepalese women Beste vrienden van Gamcha Bij Gamcha doen we ons best om mooie en unieke producten te ontwerpen die mooie en creatieve universums kunnen creëren in de kinderkamer. De viltproducten van Gamcha worden met de hand gemaakt door Nepalese vrouwen. Ons doel met de verkoop van deze viltproducten is om meer werkplekken te creëren voor vrouwen in Nepal die zelden dezelfde levensomstandigheden hebben als mannen. Iedereen is

Stand: B079
Exposant: FashionWolves

Ella & Monster

Ella & Monster staat voor een accessoiremerk, met schattige, leuke en speelse producten voor kinderen. Ben je op zoek naar leuke haarspelden? Of wil je iedereen eerder verrassen met speelse haarbanden of is die speelse armband wel iets voor jou? Wel dan ben je hier op de juiste plek! Verras iedereen met de leuke Ella & Monster producten.

Stand: B079
Exposant: FashionWolves

WeLikeToLove

Onze naam zegt eigenlijk precies wat we willen doen met onze kaartjes: liefde geven! Wij vinden het een geweldig idee dat onze kaartjes de dag van de lievelingsmensen van onze klanten een stukje mooier maken. In de vorm van een gezellige verjaardagskaart, een leuk cadeautje voor een vriendin, of een handgeschreven kaartje om iemand een hart onder de riem te steken. Onze kaarten zijn allemaal op duurzaam papier geprint. Ze hebben allemaal het FSC keurmerk.

Stand: G018
Exposant: Weliketolove

maXimaal Spel - Keersommen

** Spel bedacht door Maxim 8 jaar! ** . 2x 🏆🏆 Winnaar Speelgoed van het jaar: Nederland & België . Reeds meer dan 60.000 kinderen oefenen de tafels met maXimaal ⭐️ Kom langs en ontdek onze super SPOTLIGHT-Deal! ⭐️

Stand: F080
Exposant: MaXimaal

maXimaal Spel - Deelsommen

** Spel bedacht door Maxim 8 jaar! ** . 2x 🏆🏆 Winnaar Speelgoed van het jaar: Nederland & België . Reeds meer dan 60.000 kinderen oefenen de tafels met maXimaal ⭐️ Kom langs en ontdek onze super SPOTLIGHT-Deal! ⭐️

Stand: F080
Exposant: MaXimaal

Rebo Publishers

Al meer dan 35 jaar doen wij ons uiterste best om de mooiste, leukste en meest aansprekende non-fictie titels uit te geven voor de meest aantrekkelijke consumentenprijs. Voor jong en oud, van de leukste kinderboeken tot aan het internationaal erkende boek over de Eerste Wereldoorlog. Daarin zit onze passie, in het maken en produceren van bijzondere, algemene uitgaven, met originele ontwerpen en bijzondere druktechnieken. In 2019 zijn wij ook begonnen met het ontwikkelen en verkopen van puzzels en spellen. Ons bedrijf

Stand: C069
Exposant: Rebo Publishers

MNKY Entertainment

MNKY Entertainment is opgericht om entertainment naar de mensen te brengen. Entertainment met een vleugje rebelsheid. Dare to be different! Gedreven door onze passie doen we ons uiterste best om kwalitatief goede spellen uit te brengen met een hoge funfactor. We maken spellen voor jong en oud: voor iedereen die plezier wil maken. We vinden het van groot belang dat al onze producties voldoen aan de wettelijke gestelde speelgoedrichtlijnen en van goede kwaliteit zijn. We werken dan ook alleen samen met gecertificeerde

Stand: C069
Exposant: Rebo Publishers

90 jaar Verhaak

In 2023 bestaat Verhaak 90 jaar en daar zijn we trots op! Ook in 2023 staat Verhaak voor u klaar om u te adviseren bij het samenstellen van uw complete assortiment. Verhaak biedt u een veelzijdige collectie, aangepast aan de wensen van de consument en de hedendaagse trends, zodat meerdere doelgroepen aangesproken zullen worden. Bij de start van het nieuwe jaar, willen wij u graag laten zien wat Verhaak allemaal voor u in petto heeft. In vele opzichten is Verhaak hét juiste adres.

Stand: D040
Exposant: Verhaak B.V.

Cadeaupapier

Super mooi cadeaupapier, stevig, actueel, goedkoop!

Stand: D040
Exposant: Verhaak B.V.

Verhaak als totaalleverancier

Wij bieden in elk seizoen, een ruim assortiment van artikelen. Totaalconcepten die u een handje helpen. U kunt kiezen uit verschillende displays of u kiest alleen uw favoriete artikelen per seizoen. Wij ontzorgen u graag. Hoe minder tijd u kwijt bent met het plaatsen van bestellingen, hoe meer tijd u over heeft voor uw klanten! Door het bestellen van een display, heeft u een meteen een eye catcher in uw winkel.

Stand: D040
Exposant: Verhaak B.V.

Schappresentaties

Verhaak biedt u complete winkelpresentaties aan in diverse uitvoeringen en formaten. Ook is het mogelijk om met een van onze vertegenwoordigers een presentatie op maat samen te stellen die rekening houdt met uw wensen, de vestigingsplaats en hedendaagse trends. Tevens is Verhaak trots op het veelzijdige en uitgebreide eigen huismerk, namelijk SOHO. Gegarandeerd een meerwaarde voor uw winkel!

Stand: D040
Exposant: Verhaak B.V.

Brepols

De baseline van Brepols luidt: ‘Neem de tijd’. Via onze producten reiken we u doordachte tools aan om uw tijd beter in te delen en te organiseren. Wij groeiden de afgelopen decennia uit tot de marktleider voor het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van agenda’s in de Benelux. Daarnaast produceren wij kalenders, notebooks, schrijfmappen, en een gamma overige papieren producten. Brepols gelooft rotsvast in de toekomst van papier.

Stand: A014
Exposant: Brepols

Maverick

Maverick! Onze Maverick gear is gemaakt van natuurlijk volnerfleder. Leder uit de bovenste toplaag, dus what you see is what you get. Geen synthetisch of gekleurd toplaagje. Wél leder dat leeft. Nerven, plooien, oneffenheden ... Leder met karakter. Elk stuk is uniek. Met een eigen tekening, een eigen geschiedenis. Met de jaren wordt jouw gear alleen maar mooier en unieker. Net als jij! Check it out on www.maverickleather.com

Stand: A014
Exposant: Brepols

Label M

Lederwaren merk voor dames, bestaande uit 4 collecties. De collecties zijn vervaardigd uit natuurlijk volnerf leder. De elegante Charleston collectie uit vegetaal gelooid volnerf leder dat extra goed geolied is, waardoor krassen vervagen met wrijven. Uiterst geschikt voor een zomers festival of een avondje uit. De stijlvolle Dakota collectie, uitgevoerd in zacht generfd en zeer soepel rundsleder. Savannah met haar vintage look. Het zachte leder heeft een uniek karakter met lichtjes vervaagde kleuren. Florence, in een cognac leder met aangename touch.

Stand: A014
Exposant: Brepols

Cross Luxe schrijfwaren

De geschiedenis van A.T. Cross start in 1846 met Richard Cross, een Engelse juwelier, die uitweek naar Amerika voor een revolutionaire productie en ontwikkeling van kwalitatieve schrijfwaren. 175 Jaar later, staat Cross nog steeds bekend voor zijn kwalitatieve schrijfwaren met levenslange mechanische garantie. Cross heeft altijd gestreefd naar perfectie: een Cross pen is de vonk die passies inspireert. Niet voor niets maken alle USA-presidenten vanaf 1970 gebruik van Cross voor het ondertekenen van belangrijke documenten.

Stand: A014
Exposant: Brepols

Egmont Toys en Heico lampen

Egmont Toys creëert traditioneel speelgoed in België sinds 1994. Vandaag, vind je het speelgoed van Egmont Toys zowat over heel de wereld. Ieder ontwerp wordt met de hand geschilderd en dat geeft een trendy vintage look, typisch voor Egmont Toys. De mooie nachtlampjes van Heico (Duitse firma opgericht in 1873 en overgenomen door Egmont Toys in 2016) vervolledigen het gamma en brengen een speciale feeërieke sfeer. Harlekijn Import B.V. is de exclusieve verdeler voor Egmont Toys en Heico lampen in Nederland.

Stand: B066
Exposant: Harlekijn Import

Svoora

Svoora begon in 2015 aan de zoektocht om uitzonderlijk ontworpen en kwalitatief hoogwaardig speelgoed, games, geschenken en decoratieartikelen te maken na vele jaren ervaring en verkenning in de fascinerende speelgoedindustrie. Na waardevolle ervaring en knowhow te hebben opgedaan, barstensvol van onze eigen ideeën die we in actie wilden brengen, hebben we besloten om onze eigen productlijn te ontwerpen en te produceren met de visie om origineel en mooi ontworpen kwaliteitsspeelgoed en -producten aan te bieden tegen redelijke prijzen.

Stand: B066
Exposant: Harlekijn Import

Poppie Toys

Poppie Toys ontwerpt en produceert speelgoed voor jonge kinderen met alleen natuurlijke, milieuvriendelijke materialen. Wij zijn ervan overtuigd dat jonge kinderen geen behoefte hebben aan de overprikkeling van computers of meer (plastic) speelgoed met een gesloten uiteinde. Kinderen tijd en ruimte geven voor onbegrensd spel is een van de belangrijkste dingen die ouders kunnen doen om kinderen op te voeden die gelukkig, veerkrachtig en klaar en bereid zijn om te leren.

Stand: B066
Exposant: Harlekijn Import

Fagus

"fagus staat voor het aanbieden van zinvolle banen voor mensen met een handicap, die zich door handwerk een belangrijk onderdeel van de gemeenschap kunnen voelen en zich individueel kunnen ontwikkelen. Dit werk creëert houten speelgoed van de hoogste kwaliteit, waarbij het kind en zijn of haar behoeften qua vorm en afwerking centraal staan. Op deze manier creëert fagus meerdere voordelen voor werknemers, ouders en kinderen, maar ook voor de samenleving als geheel."

Stand: B066
Exposant: Harlekijn Import

Navir Optic & Scientific Toys

KWALITEITSSPEELGOED GEMAAKT IN ITALIË Al meer dan 50 jaar produceren we speelgoed op het gebied van optica en didactiek door de productieketen volledig te beheersen: conceptie, ontwerp en creatie zijn de activiteiten die altijd de core business van NAVIR hebben gekenmerkt. Door de constante vergelijking met technologische innovaties en het gebruik van gecertificeerde materialen heeft ons bedrijf zich dankzij de marketing van zijn producten aan de top van de wereldmarkt kunnen positioneren.

Stand: B066
Exposant: Harlekijn Import

Kinderboeken

Harlekijn Import B.V. heeft meer dan 7000 titels kinderboeken in haar collectie. Meer dan 45 uitgevers kunt u vinden onder onze paraplu!

Stand: B066
Exposant: Harlekijn Import

Heppiedi

Modische kinderaccessoires waaronder veel haaraccessoires zoals haarspeldjes, elastiekjes, babyhaarbandjes en diadeems maar ook kettingkjes, armbandjes, tasjes en portemoneetjes voor newborn baby's tot aan de tiener leeftijd. Behalve een uitgebreid assortiment voor meisjes hebben wij ook aan de jongens gedacht.

Stand: H006
Exposant: Heppiedi

Lannoo Graphics

Stand: E064
Exposant: Lannoo Graphics

eye-comm Natuurfotokaarten

kaarten collectie van wilde dieren "Ik benader de dieren op ooghoogte," antwoordt Ricarda Grothey op de vraag waarom haar opnames zoveel meer het wezen van de dieren laten zien dan veel andere natuurfoto's. "Dit is als een dialoog met de dieren," zegt ze. Ze brengt zowel de kenmerken van de soort als de eigenheid van het individuele dier in haar foto's tot uiting. De kaarten passen ze uitsteekend bij bruiloften, condoleances, maar ook bij feestdagen en gewoon als

Stand: B015
Exposant: Eye-comm Natuurfotokaarten

Paperblanks

Al bijna 20 jaar zijn Paperblanks notieboeken beschikbaar op de Nederlandse markt. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met legpuzzels, boekenleggers, stoffen tassen en meer. Vertegenwoordiger Berend Bosch

Stand: B015
Exposant: Eye-comm Natuurfotokaarten

Spectrum Noir

Kleur- en teken produkten voor de beginnende en ervaren artiest. "Wij zijn het premium maar toch inclusieve en betaalbare art brand."

Stand: G061
Exposant: Eazycraft

Violet Studio

Violet Studio is een opwindend, modieus merk voor liefhebbers van lifestyle, handwerk en schrijfwaren. Met chique, maar toch toegankelijke collecties, met handgetekende illustraties en een kleurrijk palet, wil Violet Studio mensen inspireren om creatief te worden.

Stand: G061
Exposant: Eazycraft

Colorista

Bij Colorista draait alles om het gebruik van kleur om positiviteit, individualiteit en creativiteit te inspireren.

Stand: G061
Exposant: Eazycraft

Totally Tiffany

Een merk wat oplossingen bied in het opbergen en organiseren van al uw hobby- en teken materialen.

Stand: G061
Exposant: Eazycraft

Uneven

collectie met handgemaakte kaarsen en keramiek uit Nederland. Oesterkaarsen, dompelkaarsen, accessoires, schalen, kaarsenstandaards niet 1 items is hetzelfde. natuurlijke materialen en waar mogelijk navulbaar of recycled. Uneven werkt in dit proces samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Unieke handgemaakte items van Hollandse bodem.

Stand: D016
Exposant: T&C Lifestyle

uhmm

Dit Deense merk heeft een uniek uitvouwbaar lunch/ storagebox ontwikkelt. In de verpakking zo plat als een plate en kun je hem eenvoudig invouwen tot een praktische lunch of snackbox. Daarnaast zijn er ook Uhmm Bowls die geschikt zijn voor soep, yoghurt of salade mee te nemen onderweg, zonder dat het gaat lekken. In allerlei verschillende kleuren beschikbaar en te personaliseren met je eigen kleur strap. De boxen en bowls zijn magnetronproof, vaatwasbestendig en kunnen in de vriezer.

Stand: D016
Exposant: T&C Lifestyle

y-ply

Op het strand of in het park, de Y-ply is multifunctioneel. Of je nu wilt lezen, even van de zon wilt genieten, erop wilt zitten, je hoofd erop wilt laten rusten of je benen omhoog wilt leggen, het kan allemaal. De Y-ply is een handig krukje wat je zo meeneemt en uitklapt, op de manier hoe je het wilt gebruiken. Een passend model voor iedereen Geen gedoe meer met handdoekjes of hoopje zand onder je hoofd als je een klein 'powernapje' wilt

Stand: D016
Exposant: T&C Lifestyle

soxs.co

Wanneer je aan wollen sokken denkt, denk je bijna altijd aan gekriebel. Laat dat vanaf nu nou eens verleden tijd zijn! SOXS.CO biedt namelijk ‘100% antiprikgarantie’. Soxs zijn ademend én vochtregulerend, wat ze ideaal maakt voor mensen die last hebben van voeten die overmatig transpireren. Maar ze zijn ook ideaal voor in de ski's of voor thuis als pantoffels om mee te chillen op de bank. Ze zijn er voor man, vrouw, kids en baby. Verslavend lekker warm!

Stand: D016
Exposant: T&C Lifestyle

Adveo uw Retail leverancier

Stand: A010
Exposant: Adveo

Elecosy bloemen en schalen

Decoratie handgemaakt uit papier van gerecycleerde katoenvezels. Alles is ook gegarandeerd fairtrade. Afkomstig uit India.

Stand: G022
Exposant: Elecosy

Elecosy notebooks , greeting cards, paper holders, photo albums and more

Schrijfwaren handgemaakt uit olifantenpoeppapier - fairtrade - afkomstig uit Sri Lanka.

Stand: G022
Exposant: Elecosy

Elecosy earrings

Oorbellen handgemaakt uit gerecycleerd katoenpapier - fair trade - afkomstg uit India

Stand: G022
Exposant: Elecosy

Don Estilo

We zijn een groothandel in geschenken van natuurlijke materialen. De artikelen worden zo duurzaam mogelijk vervaardigt. We werken samen met een zorgbedrijf. En met veel creativiteit en enthousiasme ontstaan er prachtige producten.

Stand: E060
Exposant: Don Estilo

vrienden van de bijen

kadoartikelen met als thema bijen.

Stand: E060
Exposant: Don Estilo

MGPcards Puzzelsport

MGPcards groothandel en uitgeverij van wenskaarten, kerstkaarten, kalenders/agenda's en actie puzzelboeken

Stand: G049
Exposant: MGPcards

woodmansterne

Prachtige fine art

Stand: F015
Exposant: Orange Papers BV

Berni Parker

Unieke humoristische wenskaarten

Stand: F015
Exposant: Orange Papers BV

Museums & Galleries

Prachtige collectie wenskaarten en stationary

Stand: F015
Exposant: Orange Papers BV

Libris Blz

Binnen Libris Blz werken circa 220 zelfstandige boekhandels samen, vooral op het gebied van inkoop en marketing. Het merk Libris en Blz staan vooral voor een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, liefde en kennis voor en over het boek. Elke boekhandel heeft zijn eigen karakter en unieke uitstraling.

Stand: F050
Exposant: Libris

Bruynzeel

Bruynzeel biedt kleurproducten zoals potloden, markers en pennen voor creatievelingen van alle leeftijden!

Stand: F054
Exposant: Royal Talens

Sakura

Sakura is perfect voor illustratoren, voor architecten en kunstenaars, maar ook voor ontdekkers, beginners en uitvinders.

Stand: F054
Exposant: Royal Talens

Talens Art Creation

Talens Art Creation biedt een compleet assortiment kunstschilder- en hobbymaterialen met verschillende verfsoorten en andere benodigdheden zoals ezels en doeken.

Stand: F054
Exposant: Royal Talens

Ecoline

Ecoline staat bekend om zijn onvoorstelbaar heldere en briljante vloeibare waterverf, verkrijgbaar in flacons en brush pennen.

Stand: F054
Exposant: Royal Talens

I Need You

De leesbrillen van I Need You onderscheiden zich in kwaliteit en uitstraling. Ze zijn gemaakt van flexibel materiaal en beter geslepen dan andere, goedkope leesbrillen. Het draagcomfort staat bovenaan; zo is er bijvoorbeeld een model met extra lange pootjes. Twee á drie keer per jaar verschijnen er vier tot vijf nieuwe lijnen in verschillende prijsklassen. Uiteraard heeft I Need You ook bijpassende accessoires, als brillenkoordjes en luxe etuis.

Stand: E020
Exposant: Retail Sales Solutions

Loqi - Moleskine - Abodee

Welkom bij Abodee Abodee is importeur / groothandel van bijzondere design merken. De moderne productlijn is breed: variërend van persoonlijke hebbedingen, trendy gadgets tot stijlvolle keuken- en woonaccessoires. Abodee selecteert haar producten met zorg. We brengen graag schoonheid, kleur en originaliteit in huis en kantoor. Bovendien helpen we graag de woon- en/of werkomgeving in stijl te organiseren. De collecties zijn bijzonder, praktisch, functioneel en wellicht ook een beetje funny. Betaalbare artikelen van hoge kwaliteit zodat ze in een impuls gekocht worden. Voor jezelf

Stand: E006
Exposant: Abodee

Kids Fun / Nici

KIDSFUN Wij produceren een eigen verpakkingslijn, die uiteraard over het bekende Kidsfun-logo beschikt. Onze designer kan dus voor iedere klant artwork op maat verzorgen. Zo maakt u van uw aangeschafte producten heel voordelig echte eyecatchers, die zonder twijfel de aandacht van uw klanten zullen trekken! NICI Per 1 januari 2023 hebben we de exclusieve distributie van het Nici. In 2023 richt Nici zich met name in op NICI Green, pluche gemaakt van gerecycled materialen.

Stand: C002
Exposant: Jono Toys

Fun Wine Labels

Met onze grappige wijnetiketten maak je van een 'saaie' fles wijn snel & simpel een origineel cadeau. Onze etiketten hebben een verduisterende achtergrond waardoor je ze over het bestaande etiket op de fles heen kunt plakken. Grootste assortiment van Nederland, een etiket voor elke gelegenheid. Snelle levering.

Stand: H016
Exposant: Fun Wine Label

Mama Drinkt Wijn

Een online cadeau winkel vol originele en grappige cadeautjes voor wijnliefhebbers. Van wijnglazen, tot sokken, borrelplanken, Champagne gummi beren of tassen. Ook populair zijn onze kant-en-klare cadeaupakketten inclusief fles wijn met grappig Fun Wine Labels wijnetiket. Laat onze een bevriende wijnliefhebber verrassen met een persoonlijk wijn & cadeaupakket. Snelle levering.

Stand: H016
Exposant: Fun Wine Label

Van der Meulen Souvenirs en kaarten

Van der Meulen bv is gespecialiseerd in het uitgeven van toeristische kaarten en souvenirs van plaatsen in geheel Nederland. Sinds een aantal jaren voeren wij een uitgebreide collectie private-label producten. Dit is al mogelijk vanaf 24 stuks. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Stand: D051
Exposant: Uitgeverij vd Meulen

ZO-Gifts

Stand: C014
Exposant: ZO-Gifts

Roger la Borde

Een engels merk met prachtige stationery, voorzien van de mooiste illustraties. Kerstcollectie 2023 wordt op de Spotlight geintroduceerd!

Stand: F005
Exposant: MAP Publishing

Caroline Gardner

Caroline Gardner wenskaarten , stationery en gifts staan garant voor modern, stijlvol design. Vrolijk kleurgebruik en hip en eigentijds zijn de kenmerken van deze zeer uitgebreide collectie. Cardholders, sleutelhangers, paspoorthouders, te veel op op te noemen. Een prachtige wenskaarten collectie maken het geheel compleet. Uiteraard zijn de wenskaarten vrij van plastic.

Stand: F005
Exposant: MAP Publishing

Creative Lab

Creative Lab Amsterdam is gestart in 2016. De uitgebreide collectie met - onder andere - , notitieboekjes -wenskaarten-laptopcovers -kalenders en stationery. heeft een unieke signatuur. Met zijn originele ontwerpen, elegante prints, krachtige kleuren, creatieve druktechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Creative Lab Amsterdam een sterke marktpositie en trouwe klantenkring verworven. De ontwerpen van Creative Lab Amsterdam zijn gebaseerd op gevoelens. Op emoties. De ontwerpen brengen energie en vreugde.

Stand: F005
Exposant: MAP Publishing

Origamo

Handgemaakte |Pop-Up wenskaarten kent u misschien al. Origamo brengt deze wenskaart naar een nieuw level. Met iedere aankoop steunt U bovendien de Christina Noble Children's Foundation's 'Sunshine homes' die de kwetsbare kinderen in Vietnam beschermt tegen armoede en misbruik. Het helpt de kinderen hun de jeugd te geven die ze verdienen. De wenskaarten worden geleverd met prachtige houten displays voor een optimale presentatie. De nieuwste collectie Florever is een kaart en kado tegelijk.

Stand: F005
Exposant: MAP Publishing

Janod

Vanuit het Franse Juragebergte worden kinderen over heel de wereld voorzien van de juiste tools om zich goed te kunnen ontwikkelen. Van houten trein tot puzzel en van knutselpakket tot spel, de collectie van Janod is zeer uitgebreid. Tijdloos speelgoed met een actueel design.

Stand: A047
Exposant: Mertex

Lilliputiens

De collectie van Lilliputiens staat in het teken van verrassende avonturen en eindeloos plezier. Evolutief en verwonderend speelgoed ontwikkeld door creatieve Belgische moeders. Kleuren, geluiden en texturen om de zintuigen van de allerkleinsten te prikkelen.

Stand: A047
Exposant: Mertex

Jellycat

Stap in de wonderbaarlijke wereld van Jellycat!! Van de vrolijkste bloemen, fruit en groentes tot de guitigste bos- en jungle vrienden. Van sierlijke zeedieren tot lompe monsters en dino's. En voor de allerkleinsten stoere activiteiten speeltjes of krakende knisperboekjes.

Stand: A047
Exposant: Mertex

Ooly

De vrolijk gekleurde producten van Ooly stimuleren de creativiteit bij jong en oud. Kleuren, gummen, schrijven, stickeren, markeren en knutselen. Maak de mooiste kunstwerken in alle kleuren van de regenboog. Create your Happy with Ooly!

Stand: A047
Exposant: Mertex

Kaloo

Wist je dat knuffels essentieel zijn? Een geruststellend genoegen, dat een gevoel van welzijn geeft. Ze zijn onmisbaar voor de goede sensorische en cognitieve ontwikkeling van een kind. Bij Kaloo definiëren we onszelf als "Creators of Softness" en we hebben ervoor gekozen om in te spelen op deze natuurlijke behoefte aan tederheid, liefde en comfort. We nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in onze wereld van zachtheid; genereus, rustgevend en vol kostbare momenten van tederheid. Laat u vervoeren

Stand: A047
Exposant: Mertex

Viking Toys

Viking Toys : Speelgoed voor een leven lang speelplezier! Sinds de start in 1974 staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel bij het Zweedse Viking Toys. Er wordt bij Viking Toys gewerkt volgens de vijf S'en. Safe, Soft, Simple, Silent en Strong...daarnaast is het speelgoed ook nog eens vaatwasserbestendig.

Stand: A047
Exposant: Mertex

Calico Sun

Vanuit een zonovergoten omgeving met positieve vibes worden de sieraden van Calico Sun de wereld over gestuurd. Calico Sun is opgericht door onze leverancier Ooly. De stijl is verfrissend, opbeurend en maakt iedereen vrolijk! Leuke en kleurrijke ontwerpen van kettingen, armbanden, haarclips en sleutelhangers. Je zult zeker iets extra speciaals vinden waardoor jouw creativiteit de wereld laat stralen. Wees positief! Wees moedig! Maar vooral: wees jezelf!

Stand: A047
Exposant: Mertex

Playforever

Blinkende bolides voor jong en oud! Gegarandeerd speelplezier en meteen ook een heuse eye-catcher in het interieur. De Playforever auto's zijn daarnaast ook nog eens onverwoestbaar dankzij het gebruik van ABS kunststof en de slijtvaste rubberen wielen die zorgen dat ze geruisloos over de grond rijden. Kortom, hip en duurzaam speelgoed, niet enkel leuk voor de kinderen maar ook voor de ouders.

Stand: A047
Exposant: Mertex

Rubbabu

Rubbabu wordt gemaakt door een klein familiebedrijf in India en biedt een echt milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel zacht speelgoed. Dit speelgoed is gemaakt van 100% natuurlijk schuimrubber en is biologisch afbreekbaar. Zonder toegevoegde chemicaliën zijn ze hypo-allergeen en niet giftig. Met de zachte fluwelen coating en heldere kleuren zijn ze geweldig voor tactiel, zintuiglijk spel voor zowel baby's als jonge kinderen of mensen met speciale onderwijsbehoeften. Geschikt vanaf 1 jaar!

Stand: A047
Exposant: Mertex

Yvolution

Buiten spelen!... of dat nu in de stad, in de buitenwijken of op het platteland is. Elke omgeving is rijp voor avontuur en verkenning op onze wielen. De jeugd van Yvolution is jong, wild en vrij ... kom met ons mee. Tover een ​​glimlach op de gezichten van kinderen.

Stand: A047
Exposant: Mertex

Stapelstein

Stand: C066
Exposant: Bixxs

We Might Be Tinuy

Stand: C066
Exposant: Bixxs

LaDot

Ladot Tijdelijke Tattoos is een wereldwijd en uniek productconcept, richt zich tot iedereen die absoluut pijnloos en zonder levenslange verplichting een tijdelijke tattoo wil dragen.Stempels in combinatie met hoogwaardige cosmetische kleuren en vele opwindende accessoires.U kunt de afzonderlijke motieven onder elkaar combineren en desgewenst met liners en strassteentjes tot uw eigen persoonlijke kunstwerk creu00ebren.Wij hechten veel belang aan kwaliteit en de grootst mogelijke veiligheid.Alle Ladot producten worden daarom in Europa vervaardigd in strikte cosmetische voorschriften, getest en gecertificeerd.

Stand: H026
Exposant: Ladot Cosmetics

PASELL Publishing

PASELL Publishing wenskaarten

Stand: D006
Exposant: Pasell VOF

Santoro London

Santoro Pirouettes 3D Pop-up wenskaarten

Stand: D006
Exposant: Pasell VOF

Santoro London

Santoro Pop n Rock 3D Pop-up wenskaarten

Stand: D006
Exposant: Pasell VOF

Second Nature

Second Nature 3D Pop Up Wenskaarten

Stand: D006
Exposant: Pasell VOF

Red Robin Publishing

Red Robin Publishing wall jaarkalenders

Stand: D006
Exposant: Pasell VOF

LANG Kalenders 2024

Mooie exclusieve LANG Kalenders 2024

Stand: D006
Exposant: Pasell VOF

Chewies&More

Chewies&more is in 2016 begonnen. Ik kon voor mijn dochter geen functioneel en moo bijtspeelgoed vinden. Zo ben ik de eerste Chewies gaan ontwikkelen en testen. We zijn in de jaren erna door gegroeid naar marktleider van Nederland en leveren van consumenten tot grote concerns in Nederland en Europa. De productie van onze Chewies&more vind allemaal plaats in ons atelier in Zwolle, Nederland. Bij Chewies&more werken we voor 50% met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Stand: C018
Exposant: Chewies & More

Doctor Squish

Maak je eigen squishy

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

Battle Cubes

Steen, papier schaar battle game

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

Poku00e9mon

Poku00e9mon spellen, pluche, plastic figures e.d.

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

Peppa Pig

Peppa creatief en weebles

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

Giga Bots

Giga bots 30cm grote robots die kunnen transformeren

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

K'NEX

K'NEX building sets

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

Goo Jit Zu

Stretch

Stand: B058
Exposant: BOTI Europe

The Smurfs

Stand: B018
Exposant: Puppy Toys & Games

PUPPY

Stand: B018
Exposant: Puppy Toys & Games

OPPI

Stand: B018
Exposant: Puppy Toys & Games

LUNII

Stand: B018
Exposant: Puppy Toys & Games

BS TOYS

Stand: B018
Exposant: Puppy Toys & Games

ANN WILLIAMS

Stand: B018
Exposant: Puppy Toys & Games

Clown Games

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

TY pluche

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Re-Cycle-Me

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Little Dutch

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Create It!

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

The Art Group

Stand: E024
Exposant: The Art Group BV

Artige

Artige is uitgever van en groothandel in wenskaarten. In 2022 vierden wij ons 25-jarig jubileum. Artige is een warm familiebedrijf met passie voor de wenskaart en hart voor de klant. Al onze collecties worden bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, waarvan een groot deel in de Benelux of zelfs in en om Doetinchem. De meeste van onze collecties worden bedacht en ontworpen door ons eigen enthousiaste en creatieve designteam.

Stand: F040
Exposant: Artige

DCUK

Deze schattige eendjes zijn van DCUK uit Engeland! Ze worden handgemaakt in Indonesië van duurzaam bamboe. DCUK gaat daarnaast op een eerlijke manier om met de gemeenschap op Java die de Ducks al meer dan 20 jaar maakt. Leuk feitje: elke Duck heeft een naam die aan een mooi koordje om de nek hangt. Er zijn verschillende sets en formaten te bestellen. Kijk op ons portaal of vraag naar uw vertegenwoordiger voor de mogelijkheden!

Stand: F040
Exposant: Artige

Mijn eerste 18 jaar

Mijn Eerste 18 Jaar is de boekenserie (36) vol met u2018oh ja!u2019-momenten. Droom weg bij alle hoogtepunten uit jouw jeugd. Zo beleef je vanaf je geboortejaar de meest spraakmakende momenten uit de eerste 18 jaar van jouw leven opnieuw. Aan welke hits, films en tv-programmau2019s heb je mooie herinneringen? Hoe was de mode toen, het straatbeeld en de rages? Welke sporthelden zijn je bijgebleven? En wat was het nieuws waar iedereen het over had? Mijn Eerste 18 Jaar staat boordevol

Stand: G046
Exposant: TDM Publishing

Thimble Toys

Thimble Toys, de speelgoed groothandel / importeur sinds 1989. Met 32 jaar ervaring in speelgoed en 23.000 verschillende producten op voorraad, levert Thimble Toys door heel Europa. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanleveren van datafeeds en het maken van datakoppelingen met diverse websites. Bestel eenvoudig op Thimbletoys.com

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

HUDORA

HUDORA is een Duitse fabrikant van sport- en spelartikelen. Het speelgoed van HUDORA staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en degelijkheid.

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Corolle

Ontdek de prachtige poppen van het Franse merk Corolle. Van zachte knuffelpop tot bijna echte babypop, Corolle ontwerpt prachtige poppen voor verschillende leeftijden.

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Aquaplay

AquaPlay staat bekend om zijn prachtige waterbanen die gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof.

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Classic World

Het houten speelgoed van Classic World is ontworpen met het doel om beter en hogere kwaliteit speelgoed op de markt te brengen voor kinderen overal ter wereld.

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Eolo

Nieuw in ons assortiment! Het prijswinnende speelgoedmerk Eolo is toonaangevend in speelplezier. Van prachtige vliegers, tot levensechte uitlaat diertjes en van unicorn knuffels tot Marvel speelgoed; ze hebben het allemaal. En goed geprijsd. Ontdek het bij ons!

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Mojo

Nieuw in ons assortiment en exclusief bij ons! De schaalmodellen van Mojo zijn gemaakt met één missie; beste kwaliteit. Een lastige uitdaging gezien de concurrentie in de markt, maar wie de artikelen in handen heeft gehad kan slechts concluderen dat het ze gelukt is. En dat voor gunstige marges voor eindverkopers! Ontdek de prachtig handgeverfde artikelen bij ons.

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Headu

De educatieve spellen en puzzels van Headu bereiden kinderen op speelse wijze voor op de toekomst. Met hun speelgoed richten ze zich op belangrijke vaardigheden en stimuleren ze kinderen om levenslang te leren. Leer Engelse woorden, emoties herkennen en verhalen vertellen met het speelgoed van Headu!

Stand: D068
Exposant: Thimble Toys

Unbox Now

Online platform waar de consument informatie en inspiratie kan vinden voor de leukste bord- en kaartspellen

Stand: F055
Exposant: Asmodee The Netherlands

Sylvanian Families

poppenhuis met diertjes

Stand: A020
Exposant: Epoch d'enfance

Aquabeads

knutselen met water

Stand: A020
Exposant: Epoch d'enfance

Epoch Games

Super Mario

Stand: A020
Exposant: Epoch d'enfance

Van Dijk Toys

Stand: A048
Exposant: van Dijk Toys

JOIN CLIPS

Stand: A048
Exposant: van Dijk Toys

Sidedish

Stand: E016
Exposant: Sidedish Cards

Andreu toys

Andreu toys is een nieuw merk op de Nederlandse markt, ontwikkeld in Spanje. Het speelgoed wat zij ontwerpen is veelal gemaakt van gerecycled rubberboomhout. De items zijn zo bedacht dat de zintuigen van de kinderen geprikkeld worden en dat de items leerzaam zijn. Niet voor niets is Andreu toys veel terug te vinden op Spaanse scholen en kinderdagverblijven. Een ruime selectie van Andreu toys is vanuit voorraad leverbaar door ons en alle items zijn per stuk bestelbaar

Stand: B049 + A052
Exposant: OKU Goed Spelen

Le Toy Van

Le Toy Van is een klein trots familiebedrijf uit Engeland met een groot hart. Ze staan voor een wereld om te spelen zonder plastic. Al het hout is ecologisch verantwoord. De collectie is onderverdeeld in Petilou voor de allerkleinsten, Honeybake voor het fantasiespel, Daisylane voor een uitgebreide collectie poppenhuizen en tot slot bieden zij nog treinen, auto's, kastelen en boerderijen aan.

Stand: B049 + A052
Exposant: OKU Goed Spelen

Voggenreiter

Voggenreiter bestaat al 100 jaar en is gerenommeerd op het gebied van muziekinstrumenten. Zij bieden zowel een lijn gemaakt met houten instrumenten, die geheel in Duitsland worden geproduceerd en een kunststoflijn met instrumenten ook zeer geschikt voor intensief gebruik. De collectie biedt al muzikale instrumenten voor baby's maar is ook voorzien van instrumenten voor wat oudere kinderen.

Stand: B049 + A052
Exposant: OKU Goed Spelen

Jolijou

Frans poppenmerk

Stand: B049 + A052
Exposant: OKU Goed Spelen

DJECO

collectie spellen, knutselartikelen, puzzels, houten speelgoed, poppen, stationery, decoratieartikelen uit Frankrijk

Stand: D072
Exposant: Presenta BVBA

VAH Spielzeug

Collectie houten schilden en zwaarden. Made in Germany

Stand: D072
Exposant: Presenta BVBA

Great Pretenders

collectie verkleedkleding, kindersieraden en kinderfeestartikelen

Stand: D072
Exposant: Presenta BVBA

Shanghai Toys

Shanghai Toys heeft vele leuke grappige gadgets met een reeks van vernieuwende producten in zijn collectie. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer scherp te noemen en alles is direkt uit voorraad leverbaar. Het assortiment van Shanghai Toys bestaat uit kwalitatief en commercieel sterk speelgoed voor binnen én buitenshuis. Kortom: laat u verrassen in de stand van Shanghai Toys!

Stand: C080
Exposant: Shanghai Toys

Bekking & Blitz

Stand: E012
Exposant: Bekking & Blitz

Bresser

BRESSER staat internationaal bekend voor goede kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Met een veelzijdig aanbod van producten uit alle productgebieden, brengt zij het grootste assortiment samen. Daarmee bedient BRESSER bijna alle productsectoren: van specialisten in astronomie, optiek, fotografie en jacht tot grote detailhandelsketens, speelgoedwinkels en geselecteerde webwinkels.

Stand: G040
Exposant: Bresser Benelux

Bresser Junior

BRESSER Junior richt zich tot de jonge natuurliefhebbers en de wetenschappers van morgen. Met producten die speciaal voor kinderhanden zijn ontwikkeld, ontdekken kinderen de wereld om hen heen. Dus bekijken ze de sterren met de telescopen, zien ze alledaagse dingen met nieuwe ogen door de microscopen en worden ze enthousiaste natuurwaarnemers met de verrekijkers. Bovendien zijn de producten in de categorie Smart Learning ontworpen om leren nog leuker te maken.

Stand: G040
Exposant: Bresser Benelux

National Geographic

Met NATIONAL GEOGRAPHIC, associu00ebren miljoenen mensen wereldwijd reizen, avontuur en een beter begrip van onze leefwereld. Sinds 2012 gaan scholieren en volwassenen op ontdekkingstocht met optische producten en outdoorproducten van het licentiemerk NATIONAL GEOGRAPHIC. Van computergestuurde telescopen tot instapmicroscopen tot actioncams, de productselectie heeft alles om nieuwsgierige mensen te helpen nieuwe gebieden te verkennen. Het tijdschrift van NATIONAL GEOGRAPHIC wordt in vele talen gepubliceerd en maand na maand gelezen door miljoenen mensen over de hele wereld.

Stand: G040
Exposant: Bresser Benelux

Alex Clark Art

Engelse firma met onderscheidende wenskaarten en gifts.

Stand: G056
Exposant: Thijssen Sales Service

Primi Passi

Houten speelgoed

Stand: G023
Exposant: Elcee-Haly / Primi Passi

Unitoys

Pluche speelgoed

Stand: G023
Exposant: Elcee-Haly / Primi Passi

Elcee-Haly Souvenirs

Souvenirs

Stand: G023
Exposant: Elcee-Haly / Primi Passi

TOPModel by Depesche

Kado artikelen, veelal om te knutselen voor meisjes tussen 5 en 13 jaar

Stand: E040
Exposant: Depesche Vertrieb GmbH & Co

Het Muizenhuis

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Het Muizenhuis is een wereld vol muizengangen, kamers en werkplaatsen. Ontdek de geheime hut onder de trap, beleef een pieremegoggel race in de haven en reis mee met het circus Roberti. Sam en Julia doen het allemaal in de kinderboeken van Het Muizenhuis. Lees de verhalen, speel met de muizen en knutsel een eigen muizenhuis. Veel plezier!

Stand: G012
Exposant: Het Muizenhuis

Essentialistics

Stand: C058
Exposant: Essentialistics

STEDENKADO.NL

STEDENKADO.NL is een concept van merchandise-artikelen gebaseerd op de namen van steden,provincies en landen met verrassende artikelen en vormgeving.(www.stedenkado.nl) STEDENKADO.NL is actief met 40 namen (16 artikelen per naam):11-Steden, Achterhoek, Alkmaar,Almere, Ameland, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Brabant, Breda, Delft, Den Haag, Deventer,Dordrecht, Drenthe, Eindhoven, Enschede, Flevoland, Friesland, Gelderland, Gouda, Groningen, Haarlem,Holland, Leeuwarden, Leiden, Limburg, Maastricht, Nijmegen, Overijssel, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch,Texel, Tilburg, Twente, Utrecht, Valkenburg, Zeeland, Zwolle.

Stand: F062
Exposant: StedenKado

PD-Party

PD-Party bedenkt en ontwikkelt een eigen unieke collectie feestartikelen. Onze collectie onderscheidt zich al jaren in de feestartikelenbranche en met onze internationale collecties weten we zeker dat deze artikelen ook in uw winkel goed zullen verkopen.

Stand: C020
Exposant: PaperDreams

Deltas

Deltas is de toonaangevende uitgeverij van kinder- en jeugdboeken en beschikt over een uitgebreid non-fictiefonds voor volwassenen. We maken het verschil door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste trends, naar relevante onderwerpen en naar auteurs die de beste zijn in hun vak. Een goede inhoud verdient bij Deltas een kwaliteitsvolle uitgave.

Stand: A056
Exposant: Uitgeverij Deltas

PaperStore

De collectie PaperStore speelt in op de behoefte om te schrijven, te noteren en te bewaren. PaperStore notitieboeken zijn net even 'anders', met trendy covers, sfeervolle lay-outs en inspirerende teksten. leder boek wordt gemaakt met oog voor detail en met liefde voor papier. Onze uitgaven zien er niet alleen origineel en mooi uit, ze staan bovendien garant voor kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Stand: A056
Exposant: Uitgeverij Deltas

BBiZZ

De mechanische 3D puzzels van Wooden City zijn gemaakt van van hoogwaarding, milieuvriendelijk berkenmultiplex. De verschillende modellen zijn uitdagend en super leuk om te maken. De onderdelen druk je gemakkelijk uit de vorm en lijm of speciaal gereedschap is niet nodig. Door de lasergestuurde precieze fabricage zet je alle onderdelen gemakkelijk in elkaar en ontstaat een prachtig resultaat. Zeer nauwkeurig laser gesneden, Geen lijm nodig, Geen gereedschap nodig, Gedetailleerde instructies in 8 talen

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Franzis

Met de unieke modelbouwpakketten van Franzis bouw je onder andere een aantal verbrandingsmotoren van Porsche en BMW. Iedereen met auto's als hobby bouwt nu zelf een 4 of 6 cilinder motor in miniatuur. De motoren werken echt! Op deze manier ga je de techniek erachter begrijpen. Niet alleen voor hobby, maar ook om de techniek te begrijpen zijn deze modelbouw sets zeer boeiend.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Time for Machine

TimeForMachine; elegante en leerzame bouwsets van metaal. De metalen mechanische modellen voor volwassenen zijn geweldig om cadeau te geven. Med deze gedetailleerde sets kan je je hobby uitvoeren en en vind je een heerlijke manier om tijd door te brengen.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

OktoClay

Met Octo Clay maak je een eigen uniek meesterwerk.u00a0 Met de 'air clay' kan jeu00a0meer dan je denkt! Creu00eber, neem tijd voor jezelf en verbaas jeu00a0over je eigen creatieve talent.In de doos vind je alles wat je nodig hebt:u00a0 Pakketjes air clay in de benodigde kleuren,u00a0een houten boetseer spatel enu00a0een professioneel gespannen canvas om het kunstwerk op te maken.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Robotime

Voor de knutselaars zijn de modieuze en gedetailleerde handgemaakte miniatuur-huisjes ter wereld helemaal het einde. Lijm alle onderdelen aan elkaar, verf de verschillende onderdelen en geniet van het plezier van het maken van een schattig huis.De zelf te bouwen houten knikkerbanen zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook leuk om mee te spelen.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Gunther

Gunther heeft een lange historie in het maken van kwalitatief goed en vooral leuk buiten speelgoed. Van vliegtuigjes tot boemerangs van vliegers tot helicopters en bootjes. Er is altijd iets leuks voor elke leeftijd en voor elk niveau. Perfecte artikelen voor plezier tijdens elk seizoen.Leuke artikelen voor het hele jaarBreed assortimentPrima kwaliteit

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Aerobie

De unieke eigenschappen van de Aerobie werpringen, discs, superdiscs, football, en jojo's zorgen al sinds het eind van de jaren 70 voor heel veel plezier. Voor iedereen met een sportieve interesse heeft Aerobie een product voor urenlang speelplezier. Het unieke ontwerp van de sprint ring en de pro ring zorgen voor een snelle rechte vlucht die zelfs een wereldrecord heeft opgeleverd.snelle rechte vluchtvliegt verder dan een frisbeeduurzaam productsportief en leuk

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Invento HQ

Al meer dan 25 jaar staat Invento synoniem voor de leukste vrijetijdsartikelen. Of het nu hip en cool of klassiek is; Invento artikelen zorgen voor plezier en opwinding voor alle leeftijden.Het handelsmerk HQ (High Quality) is in 1986 opgericht in Duitsland. Inmiddels heeft het merk al heel veel populaire vliegers op de markt gebracht. De uitgebreide HQ range bestaat onder andere uit u00e9u00e9nlijns vliegers, stuntvliegers, matrasvliegers, LEI kites voor kitesurfen en windspelen.De HQ Symphony is al meer dan 20 jaar

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Slackers

Stoer speelgoed voor avontuurlijke kinderen.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Schildkrot

Speelgoed voor op het strand en in de tuin.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Stomp Rocket

Spring, stamp en zie de raket de lucht in vliegen!

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Metal Time

De roestvrijstalen bouwsets van Metal Time zijn geproduceerd in de Oekrau00efne. Er zijn sets vooru00a0beginners tot gevorderden, met behulp van de handleiding maak je stap voor stapu00a0legendarische machines, apparaten en mechanismes.u00a0Elke kit zet je zelf in elkaar. Om de modellen te assembleren, zijn geen technische of mechanische vaardigheden nodig.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Wise Elk

Wise Elku2122 bouwsets zijn ontworpen voor bouwliefhebbers van 5 tot 99 jaar oud. Ze zijn eenvoudig en natuurlijk, zodat kinderen ze kunnen beheren zonder hulp van volwassenen. De lijm is oplosbaar in water waardoor je de bouwstenen meerdere keren kan gebruiken.

Stand: E002
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Boosterbox

Stand: G060
Exposant: Boosterbox

Haba

Kinder- & babyspeelgoed

Stand: D050
Exposant: BeLong

Eureka Toys

Eureka puzzels

Stand: D050
Exposant: BeLong

Götz

Götz poppen

Stand: D050
Exposant: BeLong

Fehn

Fehn Baby

Stand: D050
Exposant: BeLong

Scratch Europe

Scratch, een authentiek Belgisch merk, staat voor prachtig design, kwaliteitsvolle producten, duurzaam materiaal en stijlvolle verpakkingen. Voor zowel de allerkleinsten alsook grotere kinderen biedt Scratch mooi en degelijk speelgoed. Kinderen gelukkig maken, hen al spelend de wereld laten ontdekken en hen op een leuke manier iets bijleren is waar Scratch voor staat. In de collectie is steeds een vleugje humor terug te vinden. Leuke, grappige diertjes en figuurtjes in herkenbare Scratch stijl spelen de hoofdrol.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Tender Leaf

Laat u in onze nieuwe catalogus op sleeptouw nemen door Tender Leaf. Slechts enkele producenten kunnen dit waar maken: (h)eerlijk design houten speelgoed op doorgedreven ecologische wijze gemaakt van duurzaam geteeld rubberboomhout. Tender Leaf, dat zijn feeërieke poppenhuizen, design houten speelkeukens met eindeloze toebehoren, stoere werkbanken, en veel meer.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

4M

4M maakt creatief speelgoed voor leergierige kinderen. Experimenteren, knutselen, ontdekken,… voor al deze dingen die kinderen zo leuk vinden, ben je bij 4M aan het juiste adres. Van ontwerp tot afgewerkt product staan veiligheid en kwaliteit voorop. 4M is bezorgd om het milieu en wil het milieubewustzijn bij kinderen op een ludieke manier versterken. Al de verpakkingen zijn PVC-vrij en bij verschillende producten worden recyclingtips meegegeven. Verpakkingen, veiligheidsvoorschriften en instructiebladen zijn meertalig opgesteld.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Miniland

Reeds 50 jaar maakt Miniland kwaliteitsvol speelgoed. Miniland legt duidelijk de nadruk op het educatieve aspect van speelgoed. Er is speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen en voor het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. De gehele collectie van Miniland bestaat uit 4 verschillende categorieën. Ze bestaat uit een poppencollectie met poppen van verschillende afkomst en in beide geslachten, een collectie met babyaccessoires in mediterraanse kleuren, een eco-friendly babycollectie en tot slot een eco-friendly speelgoedlijn, gemaakt van milieuvriendelijke materialen en gecertificeerd hout.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Dëna

Dëna creëert prachtig open-ended speelgoed in food-grade siliconen dat creativiteit, verbeelding en vrijheid aanmoedigt. Het is veilig, ecologisch en duurzaam en biedt kinderen vanaf 0 tot 6+ jaar oneindig veel spelmogelijkheden. Ze ontwikkelen speelgoed om te voelen, sorteren, stempelen, stapelen, bouwen, fantaseren, kleuren en vormen te herkennen, verhalen te vertellen, … Met de dëna regenbogen, auto’s, poppetjes, huisjes, … kan je allerlei constructies en figuren bouwen, zowel thuis, in de tuin, op het strand of in bad.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Tikiri

Tikiri is een merk uit het prachtige Sri Lanka dat focust op het welzijn van baby’s en kinderen. Tikiri betekent in het Singalees ‘heel klein’, een woord met een lieve zachte toets, net zoals het Tikiri speelgoed. Hun productie is ethisch verantwoord en ze werken enkel met ecologische en duurzame materialen. Lieflijk design, materialen van gecertificeerde biologische oorsprong en de unieke combinatie van natuurlijk rubber en katoen, maken van Tikiri een must-have collectie.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Eugy

Met Eugy bouw je je eigen kleurrijke 3D modellen van alle dieren die de wereld rijk is. Deze gedetailleerde en superschattige mini-versies van o.a. een haai, olifant en pinguïn zet je in elkaar door de verschillende stukken in de juiste volgorde achter elkaar te plaatsen. Verzamel ze allemaal! Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare kaart met natuurlijke, milieuvriendelijke inkt en niet-giftige lijm. Inclusief leuke, educatieve feitjes. Ideaal voor speelgoed- en cadeauwinkels, tuincentra, aquaria, dierentuinen, musea en andere toeristische parken.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

The Elf on the shelf

Elf on the Shelf is een kersttraditie die het hart van kinderen veroverd heeft. De magische scout elfjes vliegen de weken voor Kerst elke nacht van de Noordpool naar het huis van de familie die hen geadopteerd heeft. ’s Nachts rapporteert het elfje aan de Kerstman en ’s Ochtends gaat de elf weer terug naar de familie en kiest een nieuwe observatiepost in het huis. Het popje vind je in een geschenkbox met een boek waarin het verhaal wordt verteld.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Scrunch

Deze hippe én ecologisch verantwoorde ‘Scrunch’ emmers, gieters en strandvormpjes neem je overal mee naartoe! Je kan ze extra klein opvouwen zonder vorm te verliezen. Je kan water dragen, zandkastelen bouwen, fruit en groenten plukken, je auto of fiets wassen,… Of gebruiken ze als planten-, kruiden- en bloemenpotje of om potloden en stiften in te bewaren. De producten in mooie zachte kleuren worden gemaakt van flexibele, food-grade siliconen. De collectie is compleet met de stevige Scrunch-schepjes, gemaakt van harde kunststof.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Fridolin

Fridolin, expert op het vlak van puzzels en denkspelletjes, daagt je uit. Uiterste concentratie is vereist! Gezien de moeilijkheid geschikt voor (jong) volwassenen.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Avenir

Met Avenir kan ieder kind de kleine artiest in zichzelf ontwikkelen. De collectie omvat leuke ‘arts & crafts’ artikelen, waarmee kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop kunnen laten. Denk aan paint sticks, silky crayons, scratch papers, scratch boekjes, mozaïek, pixelation art, DIY pen toppers, sewing kits,… Alle Avenir producten zijn scherp geprijsd en erg mooi verpakt met een hoog ‘gift’ gehalte. ‘Be creative, be unique’!

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Box Candiy

2 in 1 knutselpakket én stijlvolle opbergdoos. Het ideale geschenk om te geven en om te krijgen! De creatieve dozen van Box Candiy zien er uit als snoepjes! Prachtige boxen met binnenin een leuk knutselproject waarmee jonge artiesten en creatievelingen zich volledig kunnen uitleven. Maak onder andere een collectie papieren vliegtuigjes, een lantaarn met scratch papier, een terrarium, een magische vlindertuin, een mega dromenvanger, originele postkaarten, sfeervolle theelichtjes, … . Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop!

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Madd Capp

Elke I AM puzzel van Madd Capp heeft de vorm van een dier of dierenkop op groot posterformaat. Er bestaan modellen met kleine puzzelstukjes, geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Tevens zijn er dozen met grote puzzelstukken met 5+ als leeftijdsaanbeveling. Ten slotte introduceert Madd Capp de ‘fun size’ als nieuwkomer. Deze puzzels zijn kleiner en bestaan uit kleine puzzelstukjes. DAM levert tevens half gestanste puzzels als P.O.S. materiaal. I AM puzzels, een uitdaging voor de hele familie.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Collecta

Collecta staat voor een prachtige lijn gedetailleerde figurines, die sinds 2007 succesvol verkocht worden in heel Europa. De designers slagen er telkens weer in om zeer gedetailleerde figurines te ontwerpen in natuurgetrouwe poses. Elk figuurtje wordt vakkundig met de hand beschilderd door een grote equipe speciaal opgeleide schilders. De collectie wordt voortdurend uitgebreid en is vanaf nu volledig te verkrijgen. Voor ’s werelds mooiste collectie dinosaurus figurines moet je bij Collecta zijn.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Jaq Jaq Bird

Het belangrijkste product in de collectie is het herbruikbaar krijtboek met bijgeleverde Butterstix. Het boekje is overal mee naartoe te nemen en je kind kan telkens opnieuw kleuren. De Butterstix zijn speciale krijtjes die stofvrij zijn, geen vlekken maken, niet giftig zijn en makkelijk uitwisbaar. Ze kunnen gebruikt worden op Jaq Jaq producten, maar ook op andere niet-poreuze oppervlakken. Jaq Jaq Bird heeft ook de Wishy Washy Markers die op verschillende ondergronden te gebruiken zijn en net zo makkelijk uitwisbaar.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Bonikka

De Bonikka poppencollectie wordt op ethische wijze gemaakt in Sri Lanka. Na een fabrieksbezoek ter plaatse zijn we nog meer overtuigd van het Bonikka verhaal. Bonikka wil bijdragen aan het welzijn van groot en klein. Ze werken met zowel natuurlijke als gerecycleerde materialen en het rubber komt van plaatselijke rubberboomplantages. De producten zijn veilig voor baby’s en kinderen en voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, Bonikka is volledig veilig en huidvriendelijk voor kindjes.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Trunki

De unieke Trunki koffer maakt reizen met kinderen heel wat relaxer. Het is de ideale reisgezel voor rondreizende kleuters, zo kunnen ze rijden of voortgetrokken worden als ze moe worden. Trunki kan heel het jaar door gebruikt worden: op bezoek bij vriendjes, gaan logeren bij grootouders, een weekendje weg met het gezin of een lange zomervakantie. Het Trunki concept moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reisgebeuren. De Trunki accessoires maken hun Trunki koffer nog completer.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Moluk

Wat een Bilibo juist is, kan je niet in 1 woord zeggen. Hij lijkt op een grote schelp, maar dan in een felle kleur en heel stevig, met twee gaten vooraan. In de handen van kinderen verandert deze schelp in een poppenbed, een schat, een schaal voor sneeuwballen, een tunnel voor treintjes, een boot in bad, een helm,... Ze kunnen ermee glijden, rollen, springen, draaien en veel meer. Bilibo is speelgoed met oneindig veel mogelijkheden.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Navir

Wetenschappelijk en optisch speelgoed voor kleine natuurliefhebbers, dat is Navir. Verrekijkers, insectenloepen, telescopen of zelfs een volledige avonturierskit. Gemaakt in Italië.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Wooden City

Puzzel prachtige landschappen, wereldsteden, schattige dieren, … met de houten puzzels van Wooden City. Ze worden in Europa geproduceerd en komen in drie verschillende modellen. Zo tellen de ‘Mystic’-vormenpuzzels 250 stukjes waarvan 40 met een unieke vorm. De rechthoekige puzzels komen in 500 puzzelstukken waarvan 50 unieke en 1000 puzzelstukken waarvan 100 unieke. Bovendien zijn de puzzels verpakt in kwaliteitsvolle houten geschenkdozen. Prettig om te krijgen én om af te geven als cadeau, voor jong en oud vanaf acht jaar.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

3D Animals

Zoogdieren, amfibieën, reptielen, insecten, vogels of zelfs ridders … . Creëer gedetailleerde 3D dieren en figuren aan de hand van hoogwaardig cardboard. Haal de voorgevormde onderdelen uit de kaarten en steek alles volgens nummer in elkaar. Het concentratievermogen en behendigheid worden gestimuleerd. De 3D modellen zijn superleuk om te verzamelen, om mee te spelen of om je kamer mee te decoreren! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Stand: B040
Exposant: DAM BV

Squishmallows

Stand: F024
Exposant: Spelendgoed

Hexbug

Stand: F024
Exposant: Spelendgoed

Brainstorm

Stand: F024
Exposant: Spelendgoed

WoyToys

Stand: F024
Exposant: Spelendgoed

Spiegelburg

Stand: F024
Exposant: Spelendgoed

Bigjigs Toys

Veelzijdige collectie educatief speelgoed van hout en andere duurzame materialen. Kwaliteit, speelwaarde en plezier vormen de leidraad bij het ontwikkelen van onze mooie en vrolijke producten.

Stand: B020 + C012
Exposant: Bigjigs Toys BV

Puertos

OMschrijving puertos

Stand: Z99
Exposant: Test Exposant

4allseasons

Cosmetics for cool kids. Een lijn vol heerlijke geurtjes en kleurtjes met geweldige thema's in een handig formaat speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het badmoment wordt een moment vol plezier. Allergeen vrij u00e9n Vegan. Gemaakt door een mama voor kinderen. Een Belgisch merk.

Stand: G052
Exposant: 4AllSeasons

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

5, 6 en 7 maart 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen