Merken

1973

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

4M

4M maakt creatief speelgoed voor leergierige kinderen. Experimenteren, knutselen, ontdekken,… voor al deze dingen die kinderen zo leuk vinden, ben je bij 4M aan het juiste adres. Van ontwerp tot afgewerkt product staan veiligheid en kwaliteit voorop. Verschillende 4M producten ontvingen al onderscheidingen (Red Dot Design Award, logo 'aanbevolen en goedgekeurd door het Science Museum te Londen).

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

4WRD

4WRD is distributeur en groothandel van producten in de categorieën speelgoed, kinderaudio, tassen en merchandise. We leveren uit voorraad aan klanten in de Benelux en daarbuiten. Ons productaanbod bestaat uit: puzzels, houten speelgoed, kinderkoptelefoons, kinderrugzakken, drinkbekers, cadeau-artikelen, gadgets, etc. We hebben sterke partnerships met verschillende internationale leveranciers en werken alleen samen met officiële licentiehouders om goede kwaliteit & continuïteit te kunnen garanderen. Ontdek onze bekende licenties zoals: Pokémon, Bluey, Super Mario, Minecraft, Squishmallows, Harry Potter en meer.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

999 Games

Stand: E095
Exposant: 999 Games BV

Aardkaart

Stand: G056
Exposant: Aardkaart

Abel Wooden Toys

De unieke vorm van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel bogen bouwt er meteen heel mooi uitziet. Ontdek de creatieve mogelijkheden van de bogen; torens bouwen, verrassende figuren maken, spannende evenwichtsspelletjes en samen spel met ander (open) eind speelgoed. Abel Blocks kan uitstekend gebruikt worden om de fijne motoriek, concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en fantasie te bevorderen.

Stand: A043
Exposant: Kidzpiration

Aerobie

De unieke eigenschappen van de Aerobie werpringen, discs, superdiscs, sonic fin en bounce ballen zorgen al sinds het eind van de jaren 70 voor heel veel plezier. Voor iedereen met een sportieve interesse heeft Aerobie een product voor urenlang speelplezier. Het unieke ontwerp van de sprint ring en de pro ring zorgen voor een snelle rechte vlucht die zelfs een wereldrecord heeft opgeleverd.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Akros

Spelend leren o.b.v. de Montessori leerschool.

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Aladine

Het merk Aladine staat voor creeëren met gezelligheid en respect. Door in teamverband samen creativiteit uit te wisselen en aandacht voor elkaar te hebben, kan iedereen vooruit en bouwen aan de toekomst van het merk. Aladine staat bekend om zijn Izink verven en inkten, zoals de Izink Nature die voor maarliefst 87% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, of de stempelinkt die zelfs op muren en hout gebruikt kunnen worden.

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Alex Clark Art

Engelse firma met onderscheidende wenskaarten en gifts.

Stand: C018
Exposant: Thijssen Sales Service

Alexander Toys

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

American Greetings

Making the world a more thoughtful and caring place, dat is al meer dan 100 jaar de missie van AmericanGreetings. Vanaf 2021 brengt Paperclip de missie vanAmerican Greetings naar de Benelux. In een uniekesamenwerking tussen onze bedrijven is er hardgewerkt aan een fantastische, Nederlandstaligecollectie. We hebben de meer dan 100 jaarkennis, onderzoek en ervaring van AmericanGreetings gecombineerd met de kennis en kundevan Paperclip als het gaat om de Nederlandstaligewenskaartenmarkt. Hieruit is niet slechts eencollectie ontstaan die als basis kan dienen

Stand: E064
Exposant: Paperclip Cards

American Greetings

Making the world a more thoughtful and caring place,dat is al meer dan 100 jaar de missie van AmericanGreetings. Vanaf 2021 brengt Paperclip de missie vanAmerican Greetings naar de Benelux. In een uniekesamenwerking tussen onze bedrijven is er hardgewerkt aan een fantastische, Nederlandstaligecollectie. We hebben de meer dan 100 jaarkennis, onderzoek en ervaring van AmericanGreetings gecombineerd met de kennis en kundevan Paperclip als het gaat om de Nederlandstaligewenskaartenmarkt. Hieruit is niet slechts eencollectie ontstaan die als basis kan dienen voor

Stand: E064
Exposant: American Greetings

Amscan

Amscan Europe is one of the world’s largest designers, manufacturers, and distributors of decorated party goods and party accessories. At our German location in Kirchheim/Teck, 200 employees work side by side to bring the party alive for customers from Europe, the Middle East and Africa. Make life a party! That's our motto, because there are thousand reasons to celebrate and we provide the right selection for every occasion.

Stand: D006
Exposant: Amscan Europe

APLI

APLI is een bedrijf met meer dan 90 jaar ervaring, dat zijn producten distribueert in meer dan 80 landen via zijn 5 fabrieken en 6 dochterondernemingen. APLI is een toonaangevende fabrikant van zelfklevende etiketten en kantoorartikelen. Onze kernwaarden zijn gebaseerd op kwaliteit, respect voor het milieu, innovatie en een grote betrokkenheid bij mensen. Onze missie is om het dagelijks leven van professionals te vereenvoudigen door het aanbieden van een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten voor kantoor- en winkelgebruik.

Stand: B002
Exposant: APLI - MIQUELRIUS

Apli Kids

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Aqua Dragons

Aqua Dragons zijn echte waterwezens die je thuis in een aquarium kan uitbroeden en kweken. Voeg gewoon water toe aan het aquarium en het zakje met de eieren. Je jongen zullen in het begin microscopisch klein zijn, maar binnen een week kan je ze zien.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Aristo

Iedereen kent van school nog de Geodriehoek® van Aristo. Het is een niet meer weg te denken tekengereedschap. Het is vastgesteld als het standaard tekenmateriaal voor leerlingen en studenten alsook voor professioneel gebruik. Aristo heeft zich ontwikkeld als dé specialist op het gebied van teken- en meetgereedschap. Het assortiment omvat een brede range aan passers, vulpotloden, tekenpennen en –borden, sjablonen en puntenslijpers. Of u nu iets nodig heeft voor thuis, op het werk of op school: u vindt het bij

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Art & Fable

Premium puzzels

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

Art Press

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

Artige

Artige is een warm familiebedrijf met passie voor de wenskaart en hart voor de klant. De meeste van onze collecties worden bedacht en ontworpen door ons eigen enthousiaste en creatieve designteam. Elke keer weer spannend hoe deze worden ontvangen. Wij zien het als een uitdaging om samen met de detaillist steeds opnieuw de consument te blijven verrassen. Onze collecties zijn heel gevarieerd en kunnen een winkel een totaalpakket bieden. De afwerking van de collecties varieert van minimaal tot zeer luxe.

Stand: G026 + H026
Exposant: Artige

Auguri

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Auguri

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Aurora

De ADOC van Aurora is een elegante en functionele metgezel voor al je schrijfavonturen. De verfijnde afwerking en het tijdloze design maken dit ringschrift niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een stijlvolle accessoire. Of je nu op kantoor, in de klas of thuis bent, de ADOC van Aurora is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en esthetiek.

Stand: A014
Exposant: Aurora

Aurora

hoogwaardige knuffels, in diverse soorten en maten, ook een deel gemaakt van gerecyclede petflessen.

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Aurora OCEAN NOTES

Met Aurora's Ocean Notes brengen wij u het beste van wat hedendaagse up-cycling technieken te bieden hebben. Zo wordt de "linnen" cover gemaakt van gerecupereerd zee-plastic en werd er specifiek gekozen voor helder-gerecycleerd schrijfpapier binnenin. Ecologie hoeft dus zeker niet "vingerwijzend" te zijn, integendeel! Goed doen mag ook goed voelen, vandaar de fun aanpak! Iedere notebook-kleur heeft ook zijn eigen zeedier-icoontje, samen met andere toffe details. De Ocean Notes is meer dan een notebook, het is een symbool van positieve

Stand: A014
Exposant: Aurora

Aurora TESORO

Aurora's Tesoro - Soft Touch - Notebook brengt een creatieve twist aan de anders meer traditionele Notebook categorie. Zijn soft touch cover is stijlvol echter polyvalent in gebruik en introduceert een casual chic op de werkplek. Met zijn slimme accentkleur, rekker en gelijnd crème papier binnenin val niet te betwisten dat ambitie op de agenda staat.

Stand: A014
Exposant: Aurora

Baby Einstein

Be curious

Stand: B070
Exposant: Edugro

Baby's Only

Baby's Only is hu00e9t lifestyle merk voor de baby. Laat je inspireren door hun uitgebreide collectie. Ambachtelijk gebreid in een van de laatste breifabrieken in Nederland.

Stand: B054
Exposant: Baby's Only / JeP Agenturen

Back2Fun

Ja, de pret is terug! Welkom in het schattigste hoekje van het universum. Back2Fun-producten zijn ontworpen om geluk en goede vibes in de wereld te brengen. Ze maken van elke dag een feest zodat je nooit stopt dromen na te jagen, te lachen en plezier te hebben. En hier komt het beste gedeelte: Back2Fun is hier om plezier toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Back2fun is het leukste en kleurrijkste assortiment voor in de klas. Je Back2Fun vrienden wachten op je voor meer plezier!

Stand: B002
Exposant: APLI - MIQUELRIUS

Ballon Kids, Dupuis, Dargaud, Le Lombard, Casterman, Standaard Uitgeverij

De leuke Ballon boekjes zijn voor peuters, kleuters en kinderen van 0-7 jaar en we willen hen, en hun ouders, stimuleren en ondersteunen bij elke stap van hun ontwikkeling. De leukste kleur- en plakboekjes, kartonboeken en natuurlijk de leerboekjes. De Stripboeken van Dupuis, Dargaud, Le Lombard, Casterman, Standaard Uitgeverij zijn de mooie, bekende reeksen als Suske en Wiske, Kuifje, Lucky Luke, Guust Flater, Blake en Mortimer en vele andere.

Stand: F016
Exposant: Standaard Uitgeverij

Balvi / Puckator

Stand: H068
Exposant: RC Product

BAMBAM

We besteden steeds meer aandacht aan duurzaamheid in onze collectie. Bij het samenstellen van de huidige collecties maken wij gebruik van eco friendly combinaties, zoals organische materialen en FSC Hout. FSC staat voor de Forest Stewardship Council: dit is een internationale organisatie die staat voor het behouden en onderhouden van bossen wereldwijd. Ook onze verpakkingen zijn inmiddels gemaakt van FSC papier. Hierdoor wordt onze gehele collectie steeds duurzamer. Ook bij bestaande items wordt gezocht naar meer milieuvriendelijke materialen en een

Stand: B028
Exposant: Happy Horse

Bambook

Uitwisbare notitieboeken met speciale app om de gemaakte notities eenvoudig op te slaan en door te zenden waar nodig.

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Barbo Toys

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Bavvic

BAVVIC houten bouwblokken zijn niet alleen voor kinderen. Ze zijn voor iedereen die ernaar verlangt zijn innerlijke kind los te laten, te ontsnappen aan het alledaagse volwassen worden en te duiken in een wereld van plezier en creativiteit. Deze blokken zijn educatief en verbeteren de probleemoplossende vaardigheden, het ruimtelijk inzicht en de fijne motorische coördinatie. Ze zijn milieuvriendelijk, gemaakt van hoogwaardig hout en het potentieel om generaties lang te worden doorgegeven.

Stand: A043
Exposant: Kidzpiration

Bekking & Blitz

Stand: E012
Exposant: Bekking & Blitz

Belbal

Zoek je de juiste latex ballonnen voor decoraties of bedrukking? Bij De Ballonnerie vind je een uitgebreid assortiment Belbal ballonnen. Deze ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, variërend van B85 (30 cm) tot B350 (90 cm). Met Belbal ballonnen creëer je de perfecte feeststemming, want een feestje zonder ballonnen kan natuurlijk niet! Alle Belbal latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, van hoge kwaliteit, betaalbaar en mooi verpakt, ideaal voor feestwinkels.

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

Beleduc

Rollenspel speelgoed, puzzels en spellen

Stand: B070
Exposant: Edugro

Belle Lurette Muiekdozen

Originele ontwerpen, Belle Lurette muziekdozen zijn geïnspireerd op een plaats, een regio, een nostalgie, een evenement, een publieke rage of een exclusief verzoek. Het zijn die kleine genoegens die de mooie seizoenen tot leven brengen. Met de hand aangezwengeld of opgewonden, populaire of klassieke melodie, er is een Belle Lurette-muziekdoos voor iedereen, overal ter wereld, van het tijdperk van verwondering tot dat van nostalgie. Ontdek degene die bij u passen in onze catalogus of vraag om een exclusief decor, melodie of ontwerp.

Stand: C012
Exposant: Harlekijn Import B.V.

Bicycle

HOT is de distributeur van de Bicycle pokerkaarten in Nederland.

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

Bigjigs Toys

Veelzijdige collectie educatief speelgoed van hout en andere duurzame materialen. _x000D__x000D_Kwaliteit, speelwaarde en plezier vormen de leidraad bij het ontwikkelen van onze mooie en vrolijke producten._x000D__x000D_

Stand: A053
Exposant: Bigjigs Toys BV

Bling2o

Bling2o is een merk uit New York met de meest originele zwembrillen, zwemmaskers en snorkels ter wereld! Elke waterrat is er gek op en elk (mini) stijlicoon weet er raad mee. Met een zwembril van Bling2o steel je ongetwijfeld de show! Voorzien van sprinkles, snoepjes, confetti, edelstenen, wimpers, schubben, stekels en veel ‘bling’, zijn ze immers echte eyecatchers. Bling2o zwembrillen zijn van topkwaliteit, waarvan de basis gemaakt is van 100% siliconen. Ze bieden een maximale UV-bescherming en hebben een anti-fog laagje.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

BLOOM your message x Fien & Teun

'Tuinieren met Fien & Teun' is een serie cadeautjes, speciaal voor kinderen. Zo plant je een bosje bloemen, maak je een eigen moestuintje of knutsel je een bijenhuisje helemaal zelf. Groei mee met Fien & Teun! Al BLOOM’s producten bevatten zaadjes, zijn te planten of dragen bij aan de biodiversiteit. Zoals onze groeikaarten: deze wenskaarten belanden niet langer bij het oud papier, maar groeien uit tot bloemen, planten & kruiden.

Stand: A054
Exposant: Bloom your message

BLUbeem by Brink's

Payments made surprisingly simple

Stand: I015
Exposant: Brink's Solutions Nederland

Bontempi

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Boppi

Boppi heeft een geweldig assortiment kinderproducten. Bestaande uit kwalitatieve puzzels, superleuke spellen, creatief houten speelgoed, geweldige kindersteps en meer.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

Bottle language

Lekker kleurrijk!

Stand: G052
Exposant: Geven is Leuker

Brainstorm

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

Bresser

BRESSER staat internationaal bekend voor goede kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Als professioneel en innovatief bedrijf voorziet BRESSER in producten welke nodig zijn om passie voor astronomie, microscopie en outdoor te stimuleren en te ontwikkelen. Dat doen we door middel van ons assortiment, onze service, onze kennis en passie op het gebied van astronomie, microscopie en outdoor. Daarmee bedient BRESSER bijna alle productsectoren: van specialisten in astronomie, optiek, fotografie en jacht tot grote detailhandelsketens, speelgoedwinkels en geselecteerde webwinkels.

Stand: B094
Exposant: Bresser Benelux

Bresser Junior

BRESSER JUNIOR richt zich tot de jonge natuurliefhebbers en de wetenschappers van morgen. Met producten die speciaal voor kinderhanden zijn ontwikkeld, ontdekken kinderen de wereld om hen heen. Dus bekijken ze de sterren met de telescopen, zien ze alledaagse dingen met nieuwe ogen door de microscopen en worden ze enthousiaste natuurwaarnemers met de verrekijkers. Bovendien zijn de producten in de categorie Smart Learning ontworpen om leren nog leuker te maken. Met onze STEAM-producten maken wij Smart Learning leuk.

Stand: B094
Exposant: Bresser Benelux

Bright Starts

Activity speelgoed

Stand: B070
Exposant: Edugro

Brink's

Brink's maakt betalen veilig, simpel en betrouwbaar voor iedereen.

Stand: I015
Exposant: Brink's Solutions Nederland

Brixies

Het alternatief voor lego met uitstekende marges!

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

Bruder

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

BTS 2024

Maak je klaar voor het nieuwe schooljaar

Stand: E002 + E006
Exposant: Verhaak BV

Bunnies By The Bay

Bunnies By The Bay staat bekend om prachtige en zachte knuffels van hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn ontworpen om liefde, comfort en veiligheid te brengen voor de allerkleinste.

Stand: D068 + D080
Exposant: Kleine Giraf B.V.

CABU

CABU plankjes helpen je bij het maken van bouwwerken met kaarten zonder instorting gevaar en frustratie. CABU vergemakkelijkt het bouwen waardoor je je fantasie werkelijkheid kunt laten worden. Het versterkt dus de creativiteit en is basis van sociale interactie. Een ander pluspunt is dat het educatief vermaak is. Daarnaast is dit houten speelgoed duurzaam. Wat een positief punt is voor onze en de volgende generaties.

Stand: I021
Exposant: Cabu Toys

Candylab Toys

Candylab is een Amerikaans merk, gevestigd in Brooklyn New York. Ze hebben een duidelijke missie “Hout speelgoed beter te maken dan plastic, zonder compromissen”. Ze geloven in uitgebreid gebruik van natuurlijke materialen, uniek vakmanschap, en dat geweldig design bereikbaar moet zijn, niet voorbehouden aan luxe status. De houten auto’s zijn leuk om mee te spelen, maar ook zeker een snoepje voor het oog.

Stand: A043
Exposant: Kidzpiration

Cartonic

Stand: C008
Exposant: Zakka Europe

Cartonic en andere merken

Stand: C008
Exposant: Zakka Europe

Castorland

Unieke puzzels voor kinderen en volwassen. Variërend van 70 stukjes tot 4000 stukjes.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

Cennox

Custom payment solutions to make your life better at work

Stand: I015
Exposant: Brink's Solutions Nederland

Chic.mic

100% van plant gemaakte bekers en flessen, ideaal voor onderweg, mooie kwaliteit, goed design. eco, klimaat positief merk.

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Chronicle Books

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

Clavis Books

Clavis Uitgeverij gelooft dat de wereld van morgen er zal uitzien als de dromen van de kinderen van vandaag. Daarom is het essentieel dat we ons uiterste best doen om de fantasie van kinderen te stimuleren. Clavis draagt daaraan bij met jaarlijks heel wat nieuwe boeken, voor kleintjes vanaf 12 maanden tot jongeren van 18 jaar. Laat u verrassen door ons ruime aanbod!

Stand: G050
Exposant: Clavis Uitgeverij

Clavis Joy

Spelen en leren met je lievelingspersonages. Dat kan met de producten van Clavis Joy. Voor jonge kinderen is het leven één grote ontdekkingstocht. Gelukkig nemen de personages uit hun favoriete boeken hen met veel enthousiasme mee in herkenbare, ontroerende en spannende avonturen. Met de producten van Clavis Joy komen de geliefde personages nog meer tot leven, helemaal klaar om te worden ontdekt door de peuters en kleuters.

Stand: G050
Exposant: Clavis Uitgeverij

Clavis Muziek

Boeken om naar te luisteren. Spits je oren voor Clavis Muziek! Je kunt boeken lezen, je kunt boeken voelen. je kunt boeken, zien ervaren en meemaken. En je kunt boeken ook horen! Ontdek onze gloednieuwe geluidenboekjes!

Stand: G050
Exposant: Clavis Uitgeverij

Cloud-B

Het merk Cloud B is gespecialiseerd in de productie van hulpmiddelen om in slaap te vallen. Hun producten zijn ontworpen om kinderen te helpen tot rust brengen en makkelijker in slaap te vallen. Ze passen perfect binnen het bedritueel om van bedtijd een aangenaam en geruststellend moment te maken. Elk product is gevalideerd door experts: kinderartsen, gezinstherapeuten, ouders en slaapspecialisten. Hun collecties van muzikale knuffels en nachtlampjes hebben talrijke prijzen ontvangen, zowel van professionals als van ouders.

Stand: C058
Exposant: Kidywolf

Clown Games

De spellen van Clown Games vermaken al jaren jong en oud, met spellen als het Keezenspel, 15 Go! en Dieren Memo. We bedenken elk jaar nieuwe, originele spellen en verliezen daarbij betaalbaarheid niet uit het oog. Onze spellen zijn meerdere malen genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar en zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamer.

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Coblo

Stand: B080
Exposant: Bixxs

CONNETIX

CONNETIX is an Australian business that brings to market award winning, STEAM accredited magnetic tiles designed to encourage learning through play. Stocked in quality retailers, CONNETIX is rapidly establishing itself as a leading toy amongst consumers across the globe. Founded by a masters qualified teacher and mechanical engineer, CONNETIX are designed to be strong and safe while offering beautiful clear refractions.

Stand: C062
Exposant: Connetix Tiles

Coocazoo

De Coocazoo rugzakken versterken je rug en groeien in een mum van tijd met je mee. In de vele vakken berg je gemakkelijk al je schoolspullen op en heb je toch genoeg ruimte voor snacks etc. Als het om stijl gaat, heb je bij Coocazoo de vrije keuze: naast de vele toffe rugzakontwerpen kun je je look individualiseren, net wat je leuk vind. Wat je op het eerste gezicht niet ziet: je coocazoo is duurzaam gemaakt en van gerecyclede materialen.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Coppenrath

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Coppenrath/Spiegelburg

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Correctbook

Correctbook heeft als missie om wereldwijd analfabetisme uit te bannen. We verkopen uitwisbare notitieboeken. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal.

Stand: C047
Exposant: Correctbook

Crafthub

Bij Crafthub hebben ze het tijdloze puzzelplezier naar een geheel nieuw niveau getild met hun collectie unieke houten puzzels. Dit zijn niet alleen puzzels; het zijn beginpunten voor creativiteit, verbeeldingskracht en een wereld van artistieke expressie. Hun toewijding aan kwaliteit staat altijd voorop.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

Creall

Creatieve materialen

Stand: B070
Exposant: Edugro

Creativ Company

Marktleider op het gebied van creatieve producten. Zowel losse producten als kant-en-klaar pakketten: Creativity in a box. Creativity in a box is verkrijgbaar in diverse prijscategorieën, leuk om zelf te doen of om als kado te geven

Stand: A009
Exposant: Creativ Company

Crocodile creek

We zijn verheugd om ons nieuwste merk te introduceren: Crocodile Creek! Deze kleurrijke en uitdagende producten zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden. Kom langs en bekijk de prachtige ontwerpen, die zeker zullen zorgen voor urenlang speel- en puzzelplezier voor het hele gezin.

Stand: D062
Exposant: Phanine BV

Crystal Art, Posca, Royal Langnikkel, Rainbow Loom, ITZ, Brixies, Penny Puzzle, Art & Fable Puzzles

Diamond Painting, schilderen op nummer, schetsen, puzzles, BRIXIES: het alternatief voor lego !

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

Cubic fun 3D

De 3D puzzels van Cubic fun zijn uitdagend en ook nog eens mooi. Bouw bekende architectuur en voertuigen na zoals de Eiffel toren en de Titanic. Als je ze af hebt staan ze ook nog eens mooi als pronkstuk in je huis!

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Cubika

Het houten speelgoedmerk "Cubika" werd opgericht in 2015. Sindsdien is het bedrijf ongeëvenaard en is het een leider geworden op de Oekraïense markt voor houten speelgoed. Hun hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen (FSC), de Karpaten. Omdat hun fabriek zich ook in de Karpaten bevindt, Kunnen ze onnodig verspillend transport van hout vermijden, waardoor ze een lagere ecologische voetafdruk hebben.

Stand: A043
Exposant: Kidzpiration

Cubika

Het kleurrijke houten speelgoed voor kinderen. Al het Cubika-speelgoed is gemaakt van milieuvriendelijk hout uit de Karpaten en beschilderd met verf op waterbasis, die geurloos is en absoluut veilig is voor kinderen.

Stand: G080
Exposant: Mister Fiets

Dantoy

Stand: A048
Exposant: Gebr. Simon

Dark Dragon Books

Darsil Media is distributeur van Dark Dragon Books en andere stripuitgevers. Wekelijks worden stripwinkels, speelgoedwinkels, boekenwinkels en supermarkten voorzien van de nieuwste stripalbums en aanverwante zaken zoals verzamelcassettes & artbooks.

Stand: G016
Exposant: Darsil Media

David Shrigley

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

daysofbloom

handgeschilderde botanische afbeeldingen, droogbloemen en vogels en insekten

Stand: G040
Exposant: Context Cards Culemborg

De Ballonnerie

De Ballonnerie staat voor kwaliteit en innovatie. Ons huismerk ontwikkelt decoratie- en giftproducten op basis van onze uitgebreide ervaring, gericht op marktkansen en klantvragen. Als er vraag is naar iets dat andere merken niet leveren, creëren wij het zelf. Elk product wordt grondig getest om aan de hoogste normen te voldoen. Wij bieden unieke, hoogwaardige decoratie- en giftproducten voor elke gelegenheid. Vertrouw op De Ballonnerie voor producten gemaakt met passie en vakmanschap.

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

Deltas

Deltas is de toonaangevende uitgeverij van kinder- en jeugdboeken en beschikt over een uitgebreid non-fictiefonds voor volwassenen. We maken het verschil door steeds op zoek te gaan naar de nieuwste trends, naar relevante onderwerpen en naar auteurs die de beste zijn in hun vak. Een goede inhoud verdient bij Deltas een kwaliteitsvolle uitgave.

Stand: B066
Exposant: Uitgeverij Deltas

Discraft

Sport Discs en frisbee's

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

DJECO

collectie spellen, knutselartikelen, puzzels, houten speelgoed, poppen, auto's, stationery, decoratieartikelen uit Frankrijk

Stand: A058
Exposant: Presenta BVBA

Done by Deer

Ontdek het speelse Done by Deer omniversum, vol doordachte innovaties en geweldig speelgoed en serviesgoed voor elk kind, van newborn tot peuter. de Done by Deer vriendjes houden van spelen en leren, en zijn toegewijd aan het bevorderen van de groei en ontwikkeling van kinderen. - alles wordt grondig getest en veilig om mee te spelen - het speelgoed voldoet aan de Europese speelgoednorm EN71 - een focus op ondersteunend leren - veel speelse elementen en stimulerende eigenschappen - training voor de fijne- en grove

Stand: I028
Exposant: Mrs Jansen Agency

Double A

Stand: H050
Exposant: Holland Office Supplies B.V.

EAT your present

Lekker zoet!

Stand: G052
Exposant: Geven is Leuker

eatsleepdoodle

Kwalitatieve katoenen producten uit Engeland. Teken, doodle, was en begin opnieuw

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Eberhard Faber

Schrijven, tekenen en schilderen maakt jonge kinderen gelukkig. Met de vrolijke producten wil Eberhard Faber kinderen verleiden om actief en creatief te worden. Bij het schilderen en tekenen moeten ze voelen: ik ben sterk! Met mijn fantasie kan ik iets maken! Eberhard Faber heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een bekwaam creatief merk voor scholen, speelgoed-, hobby- en creatieve markt. Het assortiment bestaat uit tekenen/kleuren, modelleren/kleien, verf en schminken.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Edition Gollong

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Egmont Toys houten speelgoed en Egmont Toys lampen

Egmont Toys creëert traditioneel speelgoed in België sinds 1994. Vandaag, vind je het speelgoed van Egmont Toys zowat over heel de wereld. Ieder ontwerp wordt met de hand geschilderd en dat geeft een trendy vintage look, typisch voor Egmont Toys.

Stand: C012
Exposant: Harlekijn Import B.V.

Egmont Toys Lampen

De mooie nachtlampjes van Egmont Toys (Duitse firma opgericht in 1873 en overgenomen door Egmont Toys in 2016) vervolledigen het gamma en brengen een speciale feeërieke sfeer.

Stand: C012
Exposant: Harlekijn Import B.V.

Elcee-Haly Souvenirs

-

Stand: G005
Exposant: Elcee-Haly / Primi Passi

ELCEE-HALY SOUVENIRS , UNITOYS PLUCHE SPEELGOED , PRIMI PASSI HOUTEN-SPEELGOED

-

Stand: G005
Exposant: Elcee-Haly / Primi Passi

Enfant Terrible

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

ESSDEE

Essdee bestaat al meer dan 75 jaar. Het is een merk wat groot is geworden door de Scraperboard-producten. Tegenwoordig hebben zij ook een innovatief assortiment in linodrukgereedschappen en -materialen. Linosnede is een hoogdruktechniek waarbij een afbeelding wordt uitgesneden uit een stuk linoleum. De linoplaten van Essdee zijn dunner en zachter dan die van andere merken. Essdee heeft als doel om kunstenaars te inspireren met innovatieve en toegankelijke producten. Dit willen zij doen door middel van betaalbare starterkits en gepatenteerde gereedschappen

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Eugy

Met Eugy bouw je je eigen kleurrijke 3D modellen van alle dieren die de wereld rijk is. Deze gedetailleerde en superschattige mini-versies van o.a. een haai, olifant en pinguïn zet je in elkaar door de verschillende stukken in de juiste volgorde achter elkaar te plaatsen. Verzamel ze allemaal! • Milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare kaart met natuurlijke, milieuvriendelijke inkt en niet-giftige lijm • Inclusief leuke, educatieve feitjes • Ideaal voor speelgoed- en cadeauwinkels, tuincentra, aquaria, dierentuinen, musea en andere toeristische parken

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Eureka Toys

Al meer dan 30 jaar is Eureka actief in brainteasers en puzzels. (*) Vandaag de dag bieden we vele unieke puzzelontwerpen, onderverdeeld in 2 bekende merknamen: Eureka 3D Puzzels en Huzzle Cast Puzzels. (*) We hebben onze Acrobat-lijn gecreëerd, die voornamelijk uit jongleerartikelen bestaat. (*) We lanceerden onze Ah!Ha-reeks: singleplayer logische denkspellen die je dat unieke Eureka- of Aha-moment geven wanneer je de uitdaging oplost. (*) Daarnaast zijn we ook Benelux-distributeur voor verschillende merken waaronder Cobble Hill, V-Cube en MetalEarth.

Stand: D050
Exposant: BeLong

Eurodisc

Frisbee's en sport discs

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Everloon

Everloon biedt Nederlandstalige folieballonnen die perfect zijn voor elke feestelijke gelegenheid. Deze ballonnen, gemaakt van duurzaam folie, zijn verkrijgbaar met Nederlandse teksten en ontwerpen, ideaal voor verjaardagen, jubilea en andere vieringen. Ze zijn eenvoudig op te blazen met lucht of helium en behouden hun glans en vorm langdurig. Met hun kleurrijke en opvallende ontwerpen zorgen Everloon folieballonnen voor een feestelijke sfeer op elke locatie.

Stand: C006
Exposant: Everloon

Faber-Castell

Faber-Castell is een toonaangevende internationale producent van schrijf- en tekenwaren van topkwaliteit. Belangrijkste kenmerken van Faber-Castell zijn: traditie, topkwaliteit, innovatie, creativiteit en milieu. De artikelgroepen worden ondergebracht in Office, Spelen & Leren, Art & Graphic en Design. Faber-Castell was de eerste fabrikant die milieuvriendelijke lak op waterbasis introduceerde dat op alle schrijfinstrumenten gebruikt wordt.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Fehn

Sinds 1949 staat het merk Fehn voor innovatief en hoogwaardig babyspeelgoed vanaf de geboorte. Fehn-speelgoed heeft een grote leerwaarde en stimuleert de zintuigen op een leuke manier met intuïtieve speelmogelijkheden. De verschillende functies en materialen van het speelgoed zorgen voor een bijzonder intense visuele en tastbare ervaring. Baby's en jonge kinderen van 0-18 maanden kunnen met Fehn speelgoed spelenderwijs leren en ontdekken.

Stand: D050
Exposant: BeLong

Fizz Creations

Fizz heeft een superleuk aanbod van cadeaus en merchandise van populaire licenties als Squishmallows, Tetris, Pac-Man, Sonic, Harry Potter en meer.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

FlameTree Publishing

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

Flessenwerk!

Bakken & borrelen

Stand: G052
Exposant: Geven is Leuker

Flexmetal

Flexmetal is een Spaanse ballonnenproducent die wereldwijd ballonnen distribueert. Sinds de oprichting in 1987, biedt Flexmetal de beste kwaliteit, innovatie, design en service. Het bedrijf heeft een breed scala aan vormen, zowel bedrukte als onbedrukte folieballonnen, voor verschillende thema's en gelegenheden. Met Flexmetal ballonnen vind je altijd de perfecte decoratie voor elk evenement. Ontdek het uitgebreide assortiment van Flexmetal bij De Ballonnerie!

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

Flow Amsterdam

Flow Amsterdam maakt producten die rust brengen in het leven van ouders en kindjes. Met onze functionele, stijlvolle en betrouwbare producten willen we ze de liefde, rust, veiligheid en het vertrouwen geven die ze nodig hebben tijdens hun ontwikkeling en ook jonge ouders ondersteunen bij de vele uitdagingen die het ouderschap kent. Zo maken wij het leven van jonge ouders en kindjes leuker én makkelijker!

Stand: C068
Exposant: Flow Amsterdam B.V.

Foam Clay

Foam Clay is een zelfhardend, mengbaar modelleermateriaal dat kleine balletjes bevat en ideaal is voor het bedekken van vele vormen en figuren. Foam Clay is klaar voor gebruik en kan met vele andere materialen gecombineerd worden. Behoudt kleur en afmeting na droging, Hecht op alle ondergronden die poreus zijn, zoals tempex, papier-maché, ongeglazuurd aardewerk.

Stand: A009
Exposant: Creativ Company

Foooty

Elk pakket bestaat uit 10 FOOOTY elementen, waarmee je alle populaire ballen kunt maken. Ben je meer creatief of heb je even geen zin om te ballen dan kun je met dit zelfde pakket ook andere vormen maken, zoals o.a. een raket, frisbee of een ster. De elementen kunnen met een simpel kliksysteem met elkaar worden verbonden. Als je klaar bent met spelen, steek je je FOOOTY pack weer terug in je zak. FOOOTY is sterk genoeg om zowel binnen als buiten

Stand: B058
Exposant: Smart NV

Formula Games

Formula Games is de uitgever van succesvolle spellen als Formula en All Stars Playlist!

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

Francien

Nieuw in het kerst assortiment is de beroemde collectie van Francien

Stand: G026 + H026
Exposant: Artige

Franzis

Met de unieke modelbouwpakketten van Franzis bouw je onder andere een aantal verbrandingsmotoren van Porsche en BMW. Iedereen met auto's als hobby bouwt nu zelf een 4 of 6 cilinder motor in miniatuur. De motoren werken echt! Op deze manier ga je de techniek erachter begrijpen. Niet alleen voor hobby, maar ook om de techniek te begrijpen zijn deze modelbouwsets zeer boeiend

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Freek Vonk x Bresser

Freek Vonk neemt, met zijn ontembare nieuwsgierigheid voor dieren en natuur neemt avonturier, presentator en bioloog, samen met BRESSER, kinderen en volwassenen mee op avontuur. Onze missie is iedereen bewust te maken van de schoonheid van de natuur en kwetsbaarheid van de aarde. Wij bieden in samenwerking met Freek Vonk een boeiend en uitdagend assortiment aan. De Freek Vonk X Bresser product serie biedt op vele toepassingsgebieden het juiste assortiment voor nieuwsgierige en leergierige kinderen. Laterrr!

Stand: B094
Exposant: Bresser Benelux

Frigg

Frigg fopspenen, afkomstig uit Denemarken, staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen en superieure kwaliteit. Gemaakt van veilige, niet-giftige materialen, bieden ze comfort en veiligheid voor je kleintje. Deze spenen zijn beschikbaar in diverse kleuren en patronen, passend bij elke stijl. Dankzij hun ergonomische vorm en zachte materialen zijn ze ideaal voor de gevoelige huid van baby’s. Ontdek de wereld van Frigg fopspenen.

Stand: G022
Exposant: Mamelou BV

Gamcha - - a universe full of colors and fun

Stand: B079
Exposant: FashionWolves

Gamin'biz

Gamin'biz is de vertaling van Spel in Bedrijf, het merk van Michiel de Wit, bedenker van het spel Rollecate, en uitgever van spellen als Cubirds ( Familiespel van het Jaar 2021 ) en Hidden Leaders ( genomineerd Gouden Ludo -BE familiespel 2022 ). In 2023 winnaar Speelgoed van het Jaar 2023 Nieuwkomer met het kaartspel Fika. Op Spotlight worden spellen als Wildcards, Cubosaurus, Gasha en het nieuwe Sea,Salt&Paper getoond.

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

Gemar

Gemar balloons is een toonaangevend Italiaans merk van latex ballonnen dat sinds 1990 de beste kwaliteit latex ballonnen produceert. De ballonnen worden gemaakt van de beste kwaliteit biologisch afbreekbaar latex en zijn daardoor milieuvriendelijk. Het merk levert een breed assortiment aan bestaande uit verschillende formaten, afwerkingen en vormen bestaan. Zo is er voor ieder moment wel een passende ballon te verkrijgen, zoals een verjaardag, bruiloft of (bedrijfs)evenementen.

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

Geomag

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

GeoSmart

Geosmart is een magnetisch constructiespeelgoed dat geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Elk stuk bevat magneten die beschermd zijn door een dubbel veiligheidssysteem.

Stand: B058
Exposant: Smart NV

GERONIMO GAMES

Stand: G046
Exposant: Geronimo Games SRL

Geven is leuker

Dé groothandel in (food)gifts! Geven is leuker is dé groothandel in (food)gifts. Kadootjes met een boodschap voor verschillende gelegenheden en een goed verhaal. Wij geven niet alleen om producten, omzet of kado's. Wij geven ook om meer. Van de winst die we maken gaat altijd een deel naar een goed doel. Op deze manier kunnen wij doen wat we het liefste doen: mensen blij maken!

Stand: G052
Exposant: Geven is Leuker

Ginger Ray

Ginger Ray is a global party supplier for every occasion. We design, create and supply inspirational, yet affordable, partyware. Since our start in 2012, after finding there was a gap in the market for premium, innovative designs for celebrations, we’ve gone on to supply our designs worldwide, helping our customers to create memorable occasions. We’re all about making those occasions memorable.

Stand: D006
Exposant: Amscan Europe

GivaCard

De meest complete oplossingen voor zakelijke cadeaukaarten. Van je eigen cadeaukaart systeem met BeTheGift, tot aan cadeaukaarten verkopen. Terwijl jij rustig doorgaat met ondernemen, regelen wij alles wat je nodig hebt. Wij zijn jouw partner in cadeaukaarten. Are you ready for the next step?

Stand: B014
Exposant: GivaCard

Gotz

Een Götz pop is een vriend voor de hele kindertijd - en vaak nog langer. Met een Götz pop geef je een kostbaar, duurzaam speelkameraadje voor vele gelukkige jeugdherinneringen en een gezonde ontwikkeling. Je kind krijgt de mogelijkheid om een heel eigen wereld tevoorschijn te toveren waarin het de bedenker wordt van zijn eigen speelverhalen.

Stand: D050
Exposant: BeLong

Grabo

Grabo staat bekend om zijn hoogwaardige ballonnen en innovatieve ontwerpen. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen biedt Grabo duurzame en betrouwbare ballonnen in diverse kleuren, maten, vormen, en afwerkingen zoals satin, holographic en mat. Grabo verrast regelmatig met nieuwe ontwerpen, van standaard folieballonnen tot themaballonnen. Als specialist in folieballonnen is Grabo perfect voor giftshops en feestwinkels. Voor elke gelegenheid heeft Grabo de perfecte ballon om je feest naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de wereld van Grabo bij De

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

Grabo Balloons

Grabo Balloons folieballonnen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitgebreid assortiment. Binnen de decoratie branche staan ze bekend als 1 van de meest betrouwbare folieballonnen op de markt waardoor je na het opblazen geen zorgen meer hoeft te maken of de ballonnen het feest wel gaan overleven. Al met al, grabo is het merk waarvoor je kiest als je hoogwaardige kwaliteit wilt leveren

Stand: A040
Exposant: Mooideco

GrandPi B.V.

GrandPi ontwikkeld (educatieve) prentenboeken, doeboeken en spellen met als doel jonge kinderen alvast kennis te laten maken met wiskundige begrippen op een speelse manier.

Stand: F088
Exposant: GrandPi

Great Pretenders

collectie verkleedkleding, kindersieraden en kindermake up

Stand: A058
Exposant: Presenta BVBA

Grennn

Grennn is een duurzaam speelgoedmerk uit Loon op Zand, Nederland, gerund door Melanie en haar partner Jonathan. Ze specialiseren zich in handgemaakt, milieuvriendelijk kinderspeelgoed, gericht op sensomotorisch spel zoals speelbakken, speelrijst en magic sand, evenals toebehoren hiervoor. Daarnaast biedt Grennn alles voor het creatieve kind, met handgemaakte waterverfhouders, lijmpothouders, potloodhouders en verfpothouders, allemaal vervaardigd in Nederland. Elk stuk speelgoed is ontworpen met zorg voor zowel het kind als de planeet, gebruikmakend van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Stand: E087
Exposant: Grennn

Gunther

Gunther heeft een lange historie in het maken van kwalitatief goed en vooral leuk buiten speelgoed. Van vliegtuigjes tot boemerangs van vliegers tot helicopters en bootjes. Er is altijd iets leuks voor elke leeftijd en voor elk niveau. Perfecte artikelen voor plezier tijdens elk seizoen. Leuke artikelen voor het hele jaar Breed assortiment zoals bootjes, vliegers, vliegtuigjes en boemerangs Prima kwaliteit

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Haba

Een sterk merk met de ambitie om een waardevolle bijdrage te leveren aan een gelukkige jeugd. Het is onze mooiste taak bij HABA om kinderen blij te maken. Wij ondersteunen baby's en kleine kinderen met onze producten die op speelse wijze de basisvaardigheden ontwikkelen. We zijn er voor kinderen en hun gezinnen. Elke dag. Vanaf het allereerste begin. Een leven lang. Voor ons is geluk kinderspel. Natuurlijk, veilig en duurzaam Traditionele kwaliteit

Stand: D050
Exposant: BeLong

Halftoys

Stand: A066
Exposant: Castle of Todds

Hape

Educatief en houten speelgoed

Stand: B070
Exposant: Edugro

Hape-Baby Einstein

Unieke samenwerking tussen Hape en Baby Einstein.

Stand: B070
Exposant: Edugro

Happy Horse / BAMBAM

Happy Horse, is de ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren en steeds duurzamer. Inmiddels zijn bijna al onze knuffels voorzien van gerecyclede vulling. Daarnaast vervangen wij de huidige hangtags naar hangtags van FSC papier en worden de innaai-labels ook gemaakt van gerecycled materiaal. Onze knuffels zijn en blijven mooi, zacht en duurzaam. Goed voor elkaar, goed voor het milieu!

Stand: B028
Exposant: Happy Horse

Hardicraft

Hardicraft staat voor kwalitatief hoogstaande producten van Nederlandse oorsprong. De ontwerpen en producten worden in eigen land ontworpen, geproduceerd en samengesteld. Daarnaast worden de pakketten van Hardicraft ontworpen door bekende haaksters als Christel Krukkert en Marijke Boone. Dames met een passie voor haken en breien. De pakketten van Hardicraft zijn ontzettend leuk om cadeau te doen, of zelf mee aan de slag te gaan! Wij raden voor alle haakpakketten van Hardicraft haaknaald 2,5 aan. Alleen de pakketten met gemêleerd garen

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Hexbug

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

Heye puzzels

Heye puzzels zijn hoge kwaliteitspuzzels uit Duitsland, van bekende kunstenaars. Bekend geworden door de kenmerkende 3-hoekige dozen, zijn de puzzels ook in normale puzzeldozen beschikbaar.

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

HOT Games

Na jarenlang de distributie voor diverse spellenmerken te hebben verzorgd, zijn we sinds een aantal jaren ook uitgever van onze eigen bordspellenlijn onder ons merk HOT Games

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

HOT Sports + Toys

Handels-Onderneming Telgenkamp, afgekort HOT Sports + Toys, is uw groothandel in sport en spel artikelen.

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

I Need You

De leesbrillen van I Need You onderscheiden zich niet alleen in kwaliteit en uitstraling, ze zijn tegenwoordig ook gerecycled! Ze zijn niet alleen gemaakt van duurzaam materiaal, ze zien er tevens zéér stijlvol uit. Daarnaast hebben alle brillen ook een medisch certificaat en kunnen ze tegen een stootje door de 'vering' in de pootjes. Meerdere keren per jaar verschijnen er vier tot vijf nieuwe lijnen in verschillende prijsklassen en met bijpassende accessoires zoals een (luxe/gerecyclede) etui.

Stand: F015
Exposant: Retail Sales Solutions

ikpakjein

tekstkaarten

Stand: G040
Exposant: Context Cards Culemborg

in a Flashcard

Bonding, Learning, Moving; It's all In A Flashcard!~Flashcards zijn educatieve kaartjes met oneindig veel toepassingen.Gebruik ze samen met open-einde speelgoed, schatten uit de natuur, zand of onze innovatieve In A Flash methode voor een bijzonder makkelijk leermethode.Kinderen vinden het prachtig om de kaarten samen met jou te bewonderen en bespreken.Alle spel en leerkaarten zijn CO2-neutraal bedrukt met 300g biologisch afbreekbaar en recyclebaar BioTop papier. Geproduceerd in Nederland !

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Inge Lu00f6u00f6k

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Ingenuity

Baby producten

Stand: B070
Exposant: Edugro

Inkognito

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

Innelec

Ontdek de exclusieve serie van kinderrugzakken, drinkbekers, lunchboxen, tote bags, muismatten en meer. Geniet van de populaire licenties als Super Mario, Pokémon, Stitch, Lion King en vele anderen.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

Invento HQ

Al meer dan 25 jaar staat Invento synoniem voor de leukste vrijetijdsartikelen. Of het nu hip en cool of klassiek is; Invento artikelen zorgen voor plezier en opwinding voor alle leeftijden. Het handelsmerk HQ (High Quality) is in 1986 opgericht in Duitsland. Inmiddels heeft het merk al heel veel populaire vliegers op de markt gebracht. De uitgebreide HQ range bestaat onder andere uit éénlijns vliegers, stuntvliegers, matrasvliegers, LEI kites voor kitesurfen en windspelen.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Janod

Stand: A053
Exposant: Mertex

Jellycat

Stand: A053
Exposant: Mertex

JeP kids

JeP kids heeft merken als Glo Pals, sensory speelmateriaal voor in het water wat licht geeft, Slipstop, de antislipschoentjes en JeP kids met zonnebrillen, spelletjes en boeken

Stand: B054
Exposant: Baby's Only / JeP Agenturen

Jollein

Al meer dan 50 jaar is Jollein aanwezig bij de belangrijkste mijlpalen van een gezinnetje. We willen dat de ouder, verzorger of geliefde elke moment viert met plezier en vertrouwen. Of het nu gaat om de eerste keer spelen met onze houten speelgoed, de eerste keer slapen in het wiegje met onze zachtste slaapzakken, of de eerste keer naar buiten gaan met onze voetenzakken, Jollein staat aan jouw zijde. We zijn hier voor alle eerste momenten!

Stand: B018
Exposant: Jollein

Jüscha

Jüscha is een toonaangevende producent van koffers, tassen, portefeuilles en ringbanden. Maar ook van lederwaren, organisers en nylon artikelen. De producten zijn te vinden onder de merknamen, ALUMAXX, JSA, Alassio, Pride & Soul, Lightpak, STOP, Mika en Bind. Alle merken staan voor een specifiek assortiment of materiaal. En het succes van die merken is niet alleen het gevolg van een innovatief design en nieuwe ideeën over producten, maar ook dankzij de strenge kwaliteitscontrole waarbij productveiligheid gecontroleerd wordt.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Kaleidoscope balloons

Kaleidoscope Balloons is een toonaangevend merk dat zich richt op kleurrijke, gedetailleerde folieballonnen. Ze bieden een breed assortiment aan creatieve ontwerpen, variërend van populaire thema's en karakters tot gepersonaliseerde opties. Bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid, zijn Kaleidoscope Balloons populair voor feestdecoraties en speciale gelegenheden. Het merk combineert innovatie met esthetiek, waardoor hun ballonnen opvallend en feestelijk zijn, perfect voor zowel particuliere als professionele decorateurs.

Stand: A040
Exposant: Mooideco

Kalenders 2024

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

Kalisan

Kalisan latex ballonnen zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Ze zijn ideaal voor diverse ballondecoraties zoals bogen, pilaren en figuren, en ook perfect voor feestversiering. Het assortiment omvat latex ballonnen in verschillende maten, zoals 5 inch, 12 inch, 24 inch, 36 inch en 260M, en afwerkingen zoals Standard, Retro, Macaron en Mirror. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van Kalisan latex ballonnen bij De Ballonnerie!

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

Kaloo

Stand: A053
Exposant: Mertex

Kambukka

Kambukka biedt trendy drinkoplossingen voor onderweg. Maak je geen zorgen meer over lekken, reiniging, warme dranken die warm moeten blijven en koele dranken die koel moeten blijven. Geniet gewoon van deze uiterst handige en mooie producten. De 3-in-1 deksel bijvoorbeeld, laat je toe om te drinken hoe jij dat wilt, waarbij de Snapclean® technologie het schoonmaken van jouw fles kinderspel maakt. Kambukka doet er alles aan om jouw leven dat tikkeltje makkelijker te maken. Kambukka flessen gaan een leven lang

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Kangaro

Het huismerk Kangaro omvat een gevarieerd aanbod aan bureau- en kantoorartikelen. Berg uw papieren overzichtelijk op in een ordner of ringband, verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Kangaro biedt daarnaast een uitgebreid assortiment aan schrijfblokken, collegeblokken, kladblokken, millimeterblokken en ringbandinterieur in lijn, ruit of blanco uitvoering. Tevens heeft Kangaro diverse formaten tekenblokken en dummyboeken, maar ook producten als elastiek, touw, paperclips, schoolpassers, cadeaupapier, bureau-onderleggers, vloermatten en bureaustoelen in haar assortiment.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Karin Markers

Karin is een Poolse fabrikant van markers vooral bekend door de Brushmarker Pro en de Pigment DecoBrush. Deze markers zijn de droom van iedere handlettering kunstenaar en meer. De Brushmarker PRO heeft een inkt op de waterbasis en een penseelachtige punt, waardoor ze perfects zijn voor het maken van aquareleffecten. Ze zijn verkrijgbaar in tweeënzeventig verschillende kleuren, maar zelfs als je een klein kleurenpalet tot je beschikking hebt, kun je er dankzij blending nog steeds mee uit de voeten.

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Kassaplan

Stand: H040
Exposant: Kassaplan

Keel Toys

Superschattige knuffels van 100% gerecycled materiaal. Deze eco-knuffels zijn ontzettend leuk om cadeau te geven! Wie kan er nou weerstand bieden aan deze exotische dieren die helemaal hip zijn. Of aan die oude vertrouwde oerhollandse boerderijdieren? De Keeleco knuffels worden gepresenteerd in een handige display.

Stand: G026 + H026
Exposant: Artige

Kenji

KENJI is een opkomend platform dat de moderne Aziatische cultuur omarmt en verrijkt met een Europese twist, waardoor consumenten een unieke ervaring kunnen beleven waarin winkelen en socializen naadloos samenkomen.Door onze producten bieden we een betoverende winkelervaring die naadloos geu00efntegreerd is met onze virtuele wereld via de KENJILand mobiele app. Ontdek ons assortiment geu00efnspireerd door het Oosten, met onder andere pluche knuffels die elk een eigen karakter hebben, stationery en trendy cadeau artikelen.

Stand: D040
Exposant: Kenji Benelux

Kid's Concept

Zweeds merk in houten speelgoed, deco en meubeltjes voor de kinderkamer. Zo veel mogelijk eerlijk en FSC geproduceerd. In mooie zachte kleuren die in elke woonkamer of kinderkamer gezien mogen worden. Dit speelgoed stop je niet weg!

Stand: I028
Exposant: Mrs Jansen Agency

Kidstech.world

myFirst laat jonge kinderen op een educatieve en innovatieve manier kennismaken met technologie zonder internet en sociale-media. Jonge kinderen worden gestimuleerd om hun leefwereld te ontdekken en te focussen binnen- en buitenshuis. Alle kindvriendelijke technologische gadgets van myFirst hebben als doel om kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs hun creativiteit en cognitieve vaardigheden te stimuleren en te ontwikkelen.

Stand: I024
Exposant: Kidstech. World

Kidywolf

Kidywolf. Spelen en groeien. Innovatief speelgoed dat opgroeien leuk maakt. De Kidywolf neemt je kleintjes mee op een speelse ontdekkingstocht, die leidt naar een rijkgevuld leven. Hij staat voor een hechte familie, en de zorg en aandacht die elke ouder aan zijn kinderen geeft. Want Kidywolf waakt over je welpjes. Speciaal voor hen creëert hij speelgoed van topkwaliteit met een onweerstaanbaar design. Innovatief speelgoed dus. Om je te amuseren, op ontdekking te gaan … en groot te worden.

Stand: C058
Exposant: Kidywolf

Kinderboeken

Stand: A048
Exposant: Gebr. Simon

KingsPoint

KingsPoint is een distributeur van een aantal grote merken in speelgoed en gifts

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Kitpas

Prachtig raam en badkrijt uit Japan gemaakt in een sociaal bewuste omgeving. De krijtjes worden vervaardigd uit Rijstbranwax, een restproduct van rijst.

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Klein Liefs

lieve tekeningen voor elke gelegenheid

Stand: G040
Exposant: Context Cards Culemborg

Klorofil

Welkom in de Magische wereld van de Klorofil! Elke ochtend komt de zon op in het land van de Klorofil; vriendelijke dieren die in harmonie leven met de natuur. Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verrassende ''POP!'' effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!

Stand: D068 + D080
Exposant: Kleine Giraf B.V.

Kosmos

Kosmos levert met zijn speelgoed experimentkits al ruim 100 jaar een belangrijke bijdrage aan het kindvriendelijk aanleren van wetenschappelijke principes en proefjes. Een ideaal cadeau voor leergierige kinderen.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

Lalaboom

Stand: A053
Exposant: Mertex

Lalarma

Hello and welcome to Lalarma. We are a fun brand creating fun technology for kids. We believe in only the best when it comes to kids u2013 we dont add glitter we add fun on top.

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Lanco

Het natuurrubber speelgoed van Lanco is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Zo zijn alle speelfiguurtjes volledig veilig om op te sabbelen of te bijten omdat ze worden beschilderd met een volledig veilige en zelfs eetbare kleurstof. Ze hebben bovendien een heerlijke zachte rubberen textuur. De speelgoedfiguren van Lanco Toys zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, Nitrosaminen en Ftalaten, dus voor baby’s en peuters een volledig veilige keuze.

Stand: D068 + D080
Exposant: Kleine Giraf B.V.

Lantaarn Publishers

Stand: D012
Exposant: Lantaarn Publishers

Lasren

Lasren staat voor kwalitatieve en educatieve puzzels voor kinderen.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

LAV Kids - Nourish, Soothe and Protect Your Little One!

Stand: B079
Exposant: FashionWolves

Lazerbuilt

Lazerbuilt heeft een divers aanbod van multimedia producten van populaire licenties als Squishmallows, Harry Potter, Batman en meer. Ontdek de verschillende koptelefoons, oplaadkabels, powerbanks, telefoonaccessoires en meer.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

Le Toy Van

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Learn & Grow - Magnetic Tiles

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

LEGO®

LEGO® is niet alleen bouwen, maar ook schrijven! Van LEGO® potloden, markers tot schriften: geef een creatieve twist aan je school- of kantoorbenodigdheden met LEGO® schrijfwaren. Daarnaast vind je bij ons ook de leukste LEGO® keychain lights! Sleutelhangers met een LED-lampje, in de coolste motieven, van Star Wars tot Harry Potter, maar ook de leukste LEGO® classics zoals de Banana Guy of Hot Dog Man!

Stand: A024
Exposant: Lannoo Graphics

Lena

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Lilliputiens

Stand: A053
Exposant: Mertex

Lincsafe

Custom payment solutions to make your life better at work

Stand: I015
Exposant: Brink's Solutions Nederland

Lingo

Stand: C008
Exposant: Zakka Europe

Little Dutch

Het merk Little Dutch is niet meer weg te denken in Nederland, maar ook andere landen in Europa zijn er gek op. Aan de naam is al te horen dat het een oer-Hollands merk is. Het kunststof speelgoed is exclusief bij ons als Little Dutch groothandel verkrijgbaar! Samen met de ontwerpers van Little Dutch ontwikkelen wij het leukste en mooiste speelgoed.

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Lucu

Lucu, het Indonesische kinderspeelgoedmerk, bevordert pretend play met vrolijke pastelkleuren en natuurlijke materialen. Hun duurzame focus maakt het gunstig voor zowel kinderen als de planeet. Door houten speelmeubels te creu00ebren, wil Lucu ook ouders betrekken, zodat kinderen kunnen spelen, leren en samen met hun ouders deelnemen aan dagelijkse activiteiten, wat bijdraagt aan betekenisvolle ouder-kindinteractie.

Stand: D084
Exposant: Toko for Kids

Lulla doll

De unieke en innovatieve Lulla doll wordt een wonder genoemd door ouders over heel de wereld. Lulla doll is een award-winning slaapknuffel voor prematuren, baby's, dreumesen en oudere kinderen. De knuffel imiteert de veilige nabijheid van een ouder. Haar zachte uiterlijk en het kalmerende geluid van echte ademhaling en hartslag gedurende 12 uur creëert een langere en betere slaap. Lulla doll heeft wereldwijd duizenden kinderen geholpen met in slaap vallen, doorslapen en slapen in hun eigen bed.

Stand: D068 + D080
Exposant: Kleine Giraf B.V.

Madame Treacle

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Makii

SPEELGOED DESIGNSTUDIOKinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen is onze missie!Nederlands merk met een missie.

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Making Memories

Samenzijn, dat is tegenwoordig vaak met een mobieltje voor je neus. Fantastisch voor het contact met vrienden en familie overzee, maar bij mensen die fysiek dicht bij je staan, staat datzelfde mobieltje u201cechte verbindingu201d vaak in de weg.Kirsten Schilder, moeder van drie, kijkt vrienden, familie en haar kinderen graag liefdevol in de ogen. Ze bedacht originele spellen rondom de decemberfeesten u00e9n een vakantiedagboek en anders-dan-anders vakantiekwartet om de tijd die je samen hebt ook echt gezellig samen door te brengen.

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

Maped, Maped Creativ, Maped Picnik

Leuke, educatieve en creatieve artikelen voor kids. Maped zet zich in om met duurzame producten kinderen te helpen ontwikkelen, ze zin te geven om te leren met leuke, innovatieve en duurzame artikelen.

Stand: A014
Exposant: Maped Benelux B.V.

Marioinex

Unieke wafels constructie speelgoed

Stand: B070
Exposant: Edugro

Mechato

Stand: I026
Exposant: Mechato

Meme

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Mentari

Mentari ontwikkelt prachtig houten speelgoed op maat van de ontwikkeling van het kind en met een hart voor de natuur. Het speelgoed wordt gemaakt van duurzaam rubberboomhout in een ethisch verantwoorde werkomgeving. Een rubberboom stopt na ongeveer 25 jaar met het produceren van latex en wordt nadien afgeschreven door de rubber-industrie. Mentari maakt slim gebruik van deze grondstof die anders verloren zou gaan. Daarbij plant Mentari voor elke boom die zij gebruiken een nieuwe in de plaats.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Mevrouw Emmer

Frits de leukste teckel

Stand: G040
Exposant: Context Cards Culemborg

Micki

Stand: A048
Exposant: Gebr. Simon

Mini Coco

De Mini Coco Flash cards, fantasierijke zwart-wit fkijkkaarten speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Pasgeborenen kunnen maximaal 20-30 cm zien en monochroom. Hierdoor zijn ze gefascineerd door contrastrijke afbeeldingen, vormen en patronen. Een extra bonus is dat alle drie de thema's op de achterkant een leuke activiteit bevatten. Je kunt leren tellen met het boerderij thema, kleuren herkennen met de oceaan en zoek de verschillen met de safari. De kaarten zijn gemaakt van stevig karton. Ontwikkeld en gemaakt in Nederland.

Stand: A043
Exposant: Kidzpiration

Miniland

Reeds 50 jaar maakt Miniland kwaliteitsvol speelgoed met nadruk op het educatieve aspect. Met hun uitgebreide poppencollectie wil Miniland belangrijke waarden als empathie en acceptatie van mensen, ongeacht hun afkomst en geslacht, in de kijker zetten. Je vindt zowel prachtige meisjes als jongens poppen van Europese, Afrikaanse, Aziatische en Latijns-Amerikaanse afkomst, alsook poppen met het syndroom van Down. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Alle poppen geuren heerlijk naar vanille.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Ministeck

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

MIQUELRIUS

MIQUELRIUS wil voldoen aan de behoeften van alle klanten, naargelang hun leeftijd, voorkeuren en trends. Met ons assortiment notitieboeken bieden we je de mogelijkheid om hun persoonlijkheid te weerspiegelen in hun kantoor, school of bedrijf. En omdat het leven uit kleine momenten bestaat, moeten we elke speciale gelegenheid vieren. En wat ze zeggen is waar: geven is beter dan ontvangen. Miquelrius accessoires, rugzakken en notitieboekjes met printontwerpen en kleuren voor degenen van wie we het meest houden.

Stand: B002
Exposant: APLI - MIQUELRIUS

Miss Nella - Designed for kids, loved by all!

Stand: B079
Exposant: FashionWolves

MOES

Stand: A066
Exposant: Castle of Todds

Monchhichi

Stand: A048
Exposant: Gebr. Simon

Mooideco

Kalisan is een vooraanstaand merk dat hoogwaardige ballonnen produceert, gemaakt van 100% natuurlijke latex, waardoor ze biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk zijn. Hun assortiment omvat diverse kleuren, vormen en maten, geschikt voor elke gelegenheid. Kalisan staat bekend om kwaliteit, veiligheid en innovatieve ontwerpen, en heeft een sterke internationale aanwezigheid. Ze focussen op duurzaamheid en blijven innoveren om aan de marktbehoeften te voldoen.

Stand: A040
Exposant: Mooideco

Moses

Originele toys en gifts in leuke prijsklasse

Stand: D024
Exposant: Kingspoint

Mozabrick

Verandert iedere foto in stukjes pixelart om eindeloos te puzzelen. Het resultaat is het bewaren waard: de gepuzzelde foto's zijn een waar kunstwerk!

Stand: G080
Exposant: Mister Fiets

Multo

Multo is vooral bekend vanwege de multomappen, een 23-rings ringband dat erg populair is voor het organiseren en opbergen van documenten. Deze mappen zijn speciaal ontworpen voor duurzaamheid en functionaliteit. Door deze veelzijdigheid worden ringbanden nog altijd veel gebruikt bij studie, maar ook als presentatiemap voor catalogi. De Multo producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid, wat ze ideaal maakt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Mushie

Mushie is een Amerikaans merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en functionele babyproducten. Van siliconen bijtspeeltjes en borden tot speenkoorden en hydrofiele doeken, Mushie biedt duurzame en veilige producten die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Met een focus op moderne ontwerpen en zachte kleuren, passen Mushie-producten naadloos in elk interieur. Ideaal voor ouders die kwaliteit en esthetiek waarderen. Bezoek onze stand en ontdek waarom Mushie een favoriet is onder ouders wereldwijd.

Stand: G022
Exposant: Mamelou BV

NABBI BioBeads

Sustainable ironing beads for pegboards and arts and crafts!The sustainable choice for your beaded art! NABBI BioBeads ironing beads and pegboards are made from Biodolomer, a biodegradable material based partly on rapeseed oil, sourced and made in Sweden.Do not create microplasticsCounteract global warmingSafe products in accordance with applicable directives

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Namaki

Namaki, the first natural and organic disguise makeup brand since 2013.Both natural and fun, our products, made in France and in Europe, respect people and the environment from the formulation to the choice of packaging materials.

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

National Geographic

NATIONAL GEOGRAPHIC is wereldwijd een begrip. Sinds 2012 biedt het licentiemerk NATIONAL GEOGRAPHIC Kids en NATIONAL GEOGRAPHIC een breed scala aan optische en outdoor producten voor zowel scholieren als volwassenen. Ontdek de wonderen van de natuur met onze computergestuurde telescopen, verken het microscopische met onze instapmicroscopen, en leg avonturen vast met onze actioncams. Onze productselectie heeft alles wat nieuwsgierige geesten nodig hebben om nieuwe gebieden te verkennen en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Ga op ontdekkingstocht met

Stand: B094
Exposant: Bresser Benelux

Neogruen

Klei en vingerverf vervaardigd uit planten en mineralen. En ook dierproefvrij! geproduceerd in Duitsland.

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

Nerf

Nerf is het leukste buitenspeelgoed.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Nextime

NeXtime is een van de grootste klokken bedrijven wereldwijd. Klokken worden elke dag gebruikt. Door de juiste combinatie van stijl, kwaliteit en waarde kan het veel meer worden dan alleen de tijd aangeven. NeXtime speelt in op de laatste technologieën, het toenemende internetgebruik en duurzaamheid met de “Green Time” initiatieven. NeXtime staat garant voor het ontwerp en de vervaardiging van moderne en tijdloze klokken, voor nu en voor in de toekomst!

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Nûby

Bij New Valmar, de thuisbasis van Nûby en Dr. Talbot's, streven we er elke dag naar om het welzijn van uw hele gezin te verbeteren door innoverende, functionele en leuke producten te creëren die zorgen voor een veilige en gezonde ontwikkeling van kinderen en die u helpen om uw geliefden in elke fase te koesteren.

Stand: H051
Exposant: New Valmer

Oball

Oball technologie speciaal voor baby handjes

Stand: B070
Exposant: Edugro

OktoClay

Met Octo Clay maak je een eigen uniek meesterwerk. Met de 'air clay' kan je meer dan je denkt! Je vormt en kneed het gemakkelijk in de gewenste vorm. Neem tijd voor jezelf en verbaas je over je eigen creatieve talent. In de doos vind je alles wat je nodig hebt: Pakketjes air clay in de benodigde kleuren, een houten boetseer spatel en een canvas om het kunstwerk op te maken.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Oku

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Oli&Carol

Dit geweldige Spaanse merk maakt de leukste sustainable bijt- en badspeeltjes die er zijn. Handgemaakt en volledig van natuurrubber, daar houden we van. De leukste en gekste designs. Los te bestellen of op een vloer display of in het te gekke marktkraam display. Het perfecte baby cadeautje in je winkel tegen commerciële en kleine prijzen.

Stand: I028
Exposant: Mrs Jansen Agency

OMY

Te gekke XL kleurposters, magic stiften, knutselsets, mini pocket kleurposters, nagelstickers, tattoos, magic do en nog heel veel meer. Allemaal gekenmerkt door kleurrijke en mooie verpakkingen en designs, voor commerciële prijzen. Gemaakt door 2 creatief designers uit Parijs.

Stand: I028
Exposant: Mrs Jansen Agency

Ooly

Stand: A053
Exposant: Mertex

Opa Spullenbaas

Opa Spullenbaas is de merknaam van de prentenboekenreeks van Berbel Jaspers en Martine Leus. Het eerste boek in de reeks verschijnt op 21 september 2024 in Nederland en Vlaanderen. Het is een nostalgisch, handgetekend prentenboek dat gaat over de avonturen van Opa Spullenbaas met zijn kleinkinderen op de kermis.

Stand: G006
Exposant: Opa Spullenbaas

OPPI

Stand: B080
Exposant: Bixxs

OTL Technologies

Ontdek de leukste kids audio producten en meer met populaire licenties van Super Mario, Pokémon, Bluey, Minecraft, LOL Surprise, Harry Potter en meer! Het aanbod bestaat uit kinderkoptelefoons, karaoke microfoons, bluetooth hoofdtelefoons, earpods, mini ventilatoren, powerbanks en meer.

Stand: F094
Exposant: 4WRD B.V.

Paola Reina

Stand: A048
Exposant: Gebr. Simon

Paperclip

Bijzondere momenten verdienen een Paperclip kaart

Stand: E064
Exposant: Paperclip Cards

PaperStore

De collectie PaperStore speelt in op de behoefte om te schrijven, te noteren en te bewaren. PaperStore notitieboeken zijn net even 'anders', met trendy covers, sfeervolle lay-outs en inspirerende teksten. leder boek wordt gemaakt met oog voor detail en met liefde voor papier. Onze uitgaven zien er niet alleen origineel en mooi uit, ze staan bovendien garant voor kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid.

Stand: B066
Exposant: Uitgeverij Deltas

PD-Party

PD-Party bedenkt en ontwikkelt een eigen unieke collectie feestartikelen. Onze collectie onderscheidt zich al jaren in de feestartikelenbranche en met onze internationale collecties weten we zeker dat deze artikelen ook in uw winkel goed zullen verkopen.

Stand: E024 + I012
Exposant: PaperDreams

Penny Puzzle

prachtige mini puzzels, ideaal in klein gift doosje

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

Petit Collage

We zijn verheugd om het duurzame merk Petit Collage opnieuw te mogen verwelkomen! (Her)ontdek tal van ‘klassiekers’ zoals het reuzenrad, de houten speelblokken, de vloerpuzzels en de magnetische speelsets in metalen doosjes, maar ook een heel gamma aan nieuwigheden! Bij Petit Collage combineren ze een mooi en modern design met het gebruik van duurzame, recycleerbare en gerecycleerde materialen, zoals FSC gecertifieerd cardboard en papier, PET flessen, biologisch katoen en plantaardige inkt.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Photo-Me

Wij zijn Photo-ME en je kent ons misschien van onze fotocabines. Of je nu snel een pasfoto nodig hebt voor je paspoort, rijbewijs of gewoon voor de fun, bij ons ben je aan het juiste adres. Met meer dan 300 locaties in Nederland is er altijd wel een fotocabine bij jou in de buurt.

Stand: I008
Exposant: ME Group Netherlands

Picasso Tiles

Picasso Tiles Magneet Speelgoed - waar fantasie en creativiteit samenkomen met magnetische bouwblokken. Picasso Tiles staat bekend om zijn indrukwekkende collectie magneetspeelgoedsets, vervaardigd uit niet-giftig ABS-plastic. Picasso Tiles onderscheid zich door zijn gunstige prijs.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

Pictura

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

Ping He Art

Botanische ansichtkaarten, wenskaarten, Art Prints en Homeware. Gedrukt op FSC eco-label papier in Amsterdam. Bezoek ons op stand D004.

Stand: D004
Exposant: Ping He Art

PIXIO

Stand: A066
Exposant: Castle of Todds

Playforever

Stand: A053
Exposant: Mertex

PlaySTEM

Play STEM educatief speelgoed maakt leerzame creatieve met een uitstekend ontwerp. Dit helpt kinderen wetenschappelijk te spelen, het leerboekje te lezen en geïnspireerd te raken. Om producten te ontwerpen die kinderen plezier bezorgen en hun nieuwsgierigheid opwekken,

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

PlaySTEM

Play STEM educatief speelgoed maakt leerzame creatieve met een uitstekend ontwerp. Dit helpt kinderen wetenschappelijk te spelen, het leerboekje te lezen en geïnspireerd te raken. Om producten te ontwerpen die kinderen plezier bezorgen en hun nieuwsgierigheid opwekken, bedenken onze ontwerpers uit Europa en de VS een verscheidenheid aan productconcepten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, wiskunde en kunst. Assortiment: Voertuigen Boten Weerstations Vliegtuigen

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Pokemon

Ontdek de kracht van onze compacte vendingmachine speciaal ontworpen voor Trading Card Game (TCG) producten, waaronder Pokemon TCG. Neem de volgende stap naar moeiteloze distributie en maximaliseer jouw verkooppotentieel met onze TCG vendingoplossing. Ervaar zelf het succes van deze innovatieve automaat!

Stand: A041
Exposant: TCG Vending B.V.

Posca

De wereldberoemde verfmarkers

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

POSCA

POSCA is de verfstift voor alle ondergronden. Afhankelijk van de ondergrond creu00ebert u een permanent of een kortstondig resultaat. Permanent op poreuze oppervlakken zoals papier, karton, steen, hout,... Kortstondig op gladde oppervlakken zoals glas, pvc, behandelde keramiek,... Met de zeer pigmentrijke Posca verf, op waterbasis, krijgt u zowel matte, als helder dekkende kleuren. Een assortiment van 66 verschillende kleuren en maar liefst 9 verschillende puntvormen.

Stand: A010
Exposant: Mitsubishi Pencil France SA

Premium conwin

Premium Conwin is een toonaangevend merk in de ballonindustrie, gespecialiseerd in hoogwaardige apparatuur en accessoires voor het opblazen en verwerken van ballonnen. Ze bieden geavanceerde oplossingen zoals elektrische inflators, precisie-instrumenten voor heliumbeheer, en accessoires voor ballondecoratie. Premium Conwin staat bekend om hun innovatieve technologie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke producten, die vaak de voorkeur genieten van professionele ballondecorateurs en evenementenspecialisten wereldwijd. Hun producten helpen bij het efficiënter en creatiever inrichten van feestelijke gelegenheden.

Stand: A040
Exposant: Mooideco

Primo

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Pro Card Cakafonie

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Pro Card Christmas Packs

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Pro Card Dreamcatcher

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Pro Card Fine Art

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Pro Card Molly Brett

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Pro Card Whispering Silence

Stand: F002
Exposant: Pro Card Exclusive

Project Genius

Breinbrekers!

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Puckator

Puckator is an international distributor of wholesale gifts, giftware and homeware across the UK, Europe and beyond. With over 30 years of experience, we offer exclusive in-house designs, licensed products, and competitive prices. Our extensive range and flexible options accommodate businesses of all sizes, that's why we supply to garden centers, museums, independent souvenir shops and much more ensuring quality and variety in every order.

Stand: H054 + H058 + H060
Exposant: Puckator EDC

Puckator

Stand: H068
Exposant: RC Product

Puertos

Omschrijving Puertos

Stand: Z.001
Exposant: Invitado

Qbrix

QBRIX is de unieke fotoconstructor waarmee je van iedere foto een oneindig aantal keren een afbeelding in pixelart-formaat kunt creu00ebren.

Stand: G080
Exposant: Mister Fiets

Qualatex

Bestel eenvoudig en snel Qualatex latex ballonnen bij De Ballonnerie. Deze hoogwaardige ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar en ideaal voor decoraties, bedrukking, of feestversiering. Kies uit een breed scala aan kleuren, zoals standaard, fashion, jewel, metallic, chrome, en neon categorieën. We bieden ook diverse formaten, van 5 inch tot 3 footers. Daarnaast heeft Qualatex een uitgebreid assortiment folie- en bubbleballonnen voor elke gelegenheid, allemaal van zeer hoge kwaliteit.

Stand: F006
Exposant: DRUKKERIJ de BALLONNERIE

QuyCup

Stand: C008
Exposant: Zakka Europe

Raadhuis

Het gerenommeerde merk Raadhuis staat synoniem voor verzenden en verpakken. Het assortiment omvat een brede range dienst- en akte-enveloppen in verschillende formaten. Het assortiment is de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid met een compleet assortiment “mail en ship” producten. De diverse verzendkokers, pakket- en verzenddozen biedt artikelen de optimale bescherming bij het verzenden. Daarnaast bestaat het assortiment uit allerlei toebehoren zoals verpakkingstape, dozensluiters, opvulchips, luchtkussenfolie, inpakpapier en plakband.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Rainbow Loom

Het echte loom merk

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

RaZbaby

De RaZberry bijtspeentjes zien eruit om op te bijten! En dat klopt, want daar zijn ze nou precies voor bedoeld. De speentjes, in de vorm van een framboos, zijn gemaakt van heerlijk zachte siliconen met verschillende texturen, dus ideaal voor je kindje om veilig op te sabbelen of bijten. De bijbehorende RaZbuddy is een superzachte knuffel die ervoor zorgt dat je kindje z’n RaZberry bijtspeentje nooit lang kwijt is en makkelijk zelf kan pakken.

Stand: D068 + D080
Exposant: Kleine Giraf B.V.

Recent Toys

Recent Toys, opgericht in 2001, heeft als missie om hersenkrakers te maken: praktische puzzels die de knapste koppen uitdagen en spelers van alle leeftijden inspireren. Onze producten zijn eenvoudig, slim, uniek en gemaakt om lang mee te gaan, en bieden eindeloze uren stimulatie, of je nu een beginner bent of een geniale puzzel oplosser. We offeren nooit kwaliteit op en we streven naar betaalbaarheid voor zowel verkopers als consumenten.

Stand: D081
Exposant: HOT Sports + Toys

Robotime

Robotime geeft modelbouwers de tijd van hun leven met creatieve en vooral decoratieve modelbouwpakketten. Van junior tot senior, van man tot vrouw, van beginner tot gevorderd, Robotime.nl heeft het perfecte bouwpakket voor je. Als je onze constructieset af hebt, blijf je achter met een supertevreden wauw-gevoel!

Stand: F040
Exposant: Robotime Nederland

Robotime

Voor de knutselaars zijn de modieuze en gedetailleerde handgemaakte miniatuur-huisjes ter wereld helemaal het einde. Lijm alle onderdelen aan elkaar, verf de verschillende onderdelen en geniet van het plezier van het maken van een schattig huis. De zelf te bouwen houten knikkerbanen zijn niet alleen leuk om te bouwen maar ook leuk om mee te spelen.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Robotime, Tonecheer, Eco Wood Art, Project Genius, Logica Giochi, KOMONI, Art Bizniz en Veter Models

Ons brede aanbod is echt uniek. Voor de meeste producten in ons assortiment geldt dat Art Bizniz de exclusieve distribiteur is; en daar zijn we trots op! We leveren artikelen aan onder andere speelgoedwinkels, bloemisten, souvenirwinkels, cadeauwinkels en spirituele winkels. Bijna alle producten hebben we standaard op voorraad. Daardoor kunnen wij snel leveren. ArtBizniz is geen grote organisatie, daardoor kunnen wij je snel voorzien van passend advies en informatie. We houden alles laagdrempelig en dat is ook fijn voor jou.

Stand: G060
Exposant: Art Bizniz

Rockeees

Ontdek Rockeees: een stapelgek spel dat je overal mee naartoe kan nemen. Dit in Nederland ontworpen spel is gemaakt van 100% gerecycleerde koelkasten. Elke blok heeft 17 verschillende zijden, speciaal vormgegeven om het stapelen (on)mogelijk te maken.

Stand: B058
Exposant: Smart NV

Rollingseeds

Rollingseeds is een educatief e-learning familiespel voor kinderen vanaf 3 jaar. Samen spelenderwijs woordschat vergroten, een nieuwe taal eigen maken, vertrouwd raken met cijfers en leren rekenen op verschillende denkniveaus met Rollingseeds zaai je kennis voor later en het oogst je kennis voor nu. E-learning spellen zijn gericht op 1 persoon waarbij de interactie van samen leren ontbreekt. Rollingseeds onderscheidt zich hiermee van andere e-learning platform spellen en kreeg voor dit familiespel de prestigieuze iF Design Award in 2022 Berlijn.

Stand: I024
Exposant: Kidstech. World

Royal Langnikkel

Schilderen op nummer, schetsen, engraving Art

Stand: F058
Exposant: IT Netherlands B.V.

Royal Talens

Royal Talens, een hoogwaardig kunstenaarsmerk van Hollandse bodem. Acrylverf in handige kleine maar ook grote tubes in alle kleuren van de regenboog, schetsboeken, oost indische inkten en de inmiddels beroemde ecoline Brush Pens, worden allemaal geproduceerd door Royal Talens. Wist je dat Royal Talens zelfs bekroond is tot een koninklijk bedrijf door koningin Wilhelmina? Dit was niet zonder reden! De verfen van Royal Talens staan al jarenlang bekend om de goede kwaliteit en heldere kleuren, voor allerlei kunstprojecten geschikt.

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Rubbabu

Stand: A053
Exposant: Mertex

Sabbiarelli

Een echtpaar uit Italië wilde in de eerste instantie de tuinsector in gaan nadat zij een bedrijf erfden die prachtige marmerpoeders won uit de gebergten in Italië, maar vervolgens kreeg het idee met gekleurd Italiaans zand een andere wending toen zij kinderen op de wereld zette. Zandschilderen met intense kleuren en speelse effecten die de naam Sabiarelli kreeg. Op een foto is de magie van het schilderen met zand niet zichtbaar, maar in het echt creeër je een werkelijk lust

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Saludp

Omschrijving Saludo

Stand: Z.001
Exposant: Invitado

Sam & Julia

Ga jij mee op avontuur met Sam en Julia? Mouse Mansion is een wondere wereld met leuke, grappige muizen en indrukwekkende muizenhuizen, waarbij beste vriendjes, Sam en Julia, de hoofdrol spelen. Er is heel veel te zien en te ontdekken: knusse kamers in de muizenhuizen, werkplaatsen, muizengangen, de geheime hut onder de trap, … . Sam en Julia beleven de leukste avonturen in de boeken van het Muizenhuis.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Sam & Julia - Het Muizenhuis

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Het Muizenhuis is een wereld vol muizengangen, kamers en werkplaatsen. Ontdek de geheime hut onder de trap, beleef een pieremegoggel race in de haven en reis mee met het circus Roberti. Sam en Julia doen het allemaal in de kinderboeken van Het Muizenhuis. Lees de verhalen, speel met de muizen en knutsel een eigen muizenhuis. Veel plezier!

Stand: G012
Exposant: Het Muizenhuis

Satzuma

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

Schneider

Het assortiment van Schneider bestaat uit een ruim assortiment schrijfinstrumenten: balpennen, vulpennen, rollerbalpennen, fineliners , tekst- en krijtmarkers, whiteboard- en permanent markers. Duurzaamheid in product en productie is een centraal onderdeel van de merkessentie van Schneider en ze zijn als eerste producent in de schrijfwarenbranche al meer dan 20 jaar EMAS-gecertificeerd. Een aantal penuitvoeringen zijn gemaakt van bio-gebaseerd kunststof, afkomstig van hernieuwbare bronnen zoals suikerriet en maïs. De lange levensduur en de solide afwerking garandeert een volledig gebruik gedurende meerdere

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Science4you

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Scrunch

Deze hippe én ecologisch verantwoorde ‘Scrunch’ emmers, gieters en strandvormpjes neem je overal mee naartoe! Je kan ze extra klein opvouwen om zo in je (strand)zak of bagage te laten passen. Ze kunnen geplet, gebogen, gevouwen en opgerold worden zonder vorm te verliezen. De mogelijkheden zijn eindeloos: water dragen, zandkastelen bouwen, fruit en groenten plukken, je auto of fiets wassen,… Of gebruik de emmertjes binnenshuis als planten-, kruiden- en bloemenpotje of om je potloden en stiften in te bewaren.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Selecta

Selecta is bekend als een van Nederlands langst bestaande speelgoedmerken. Al meer dan 90 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitbrengen van spellen en boeken voor alle leeftijden. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij gezelligheid en plezier in de Nederlandse huiskamer kunnen brengen. Door de juiste balans tussen geluk en strategie staan onze producten garant voor urenlang speelplezier! Selecta: kwaliteit, creativiteit en gezelligheid.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

Sempertex

Sempertex is een gerenommeerd ballonnenmerk uit Colombia, gespecialiseerd in hoogwaardige latex ballonnen. Hun producten staan bekend om de levendige kleuren, duurzaamheid en uitgebreide variëteit aan vormen en maten. Sempertex ballonnen zijn populair voor decoraties en feestelijke toepassingen wereldwijd. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en milieuvriendelijkheid, met ballonnen die biologisch afbreekbaar zijn. Innovatie en voortdurende verbetering zijn kernwaarden, wat hen tot een favoriet maakt bij professionele decorateurs en feestplanners.

Stand: A040
Exposant: Mooideco

Sempertex

Sempertex Europe is de officiële distributeur voor Sempertex Ballonnen in Europa,het toonaangevende bedrijf in hoogwaardige latex ballonnen voor professionals. Onze ballonnen, vervaardigd uit 100% natuurlijk rubber. Met ongeevenaarde kwaliteit en duurzaamheid bieden wij de beste producten op de markt.

Stand: B006
Exposant: Sempertex Europe

SentoSphère

SentoSphère is oorspronkelijk ontstaan door de creatie van het producten ‘Geurenlotto’, waarmee jong en oud plezier beleefden door het ontdekken van het reukzintuig. Voor de ontwerpster Véronique Debroise was dit nog niet genoeg. Inmiddels is het Franse imperium SentoSphère gegroeid tot een producent van knutselsets waarmee de zintuigen geprikkeld en ontwikkelt kunnen worden door alle leeftijden. Sommige sets zijn ook uitzonderlijk geschikt om te gebruiken op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. Zo kunnen kinderen zelf parfum of badbommen maken.

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Several Needs

Several Needs, een Indonesisch merk, biedt handgemaakte stoffen producten, waaronder speelgoedeten, kinderkostuums, speelgoedmatten en slabbetjes. Deze levendige creaties zijn niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam, ontstaan uit eenvoudige ideeu00ebn en vervaardigd door lokale ambachtslieden. De kinderkostuums en speelgoedeten zijn ontworpen om wasmachinevriendelijk te zijn, benadrukkend hoe het merk toegewijd is aan duurzaamheid. Ontdek hun reis waar creativiteit samensmelt met praktisch design.

Stand: D084
Exposant: Toko for Kids

Shanghai Toys

Shanghai Toys heeft vele leuke grappige gadgets met een reeks van vernieuwende producten in zijn collectie. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer scherp te noemen en alles is direkt uit voorraad leverbaar. Het assortiment van Shanghai Toys bestaat uit kwalitatief en commercieel sterk speelgoed voor binnen én buitenshuis. Laat u verrassen in de stand van Shanghai Toys!

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

travel metal compass

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

magbuild

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

small colorful octascope

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

music box

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

animal tile puzzle lizards

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

colorful water wand play cup

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

magic kaleidoscope large

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Shanghai Toys

balance dinosaur

Stand: B081
Exposant: Shanghai Toys

Sheaffer

Sheaffer loopt al meer dan een eeuw voorop in de schrijfindustrie. Het blijft schrijvers van alle continenten en tijden inspireren om te genieten van het simpele plezier van schrijven. Het merk staat vooral bekend om zijn iconische ontwerpen en hoogwaardige schrijfinstrumenten die worden ondersteund door een levenslange mechanische garantie. De legendarische White Dot, die elke Sheaffer pen bekroont, is een blijvend symbool van kwaliteit, prestige en prestatie.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Sidedish

Stand: E016
Exposant: Sidedish Cards

Sigel

Van inspirerende notitieboeken en veelzijdige whiteborden en glasmagneetborden tot praktische en stijlvolle kantoor- en bureauaccessoires - ontdek de innovatieve producten van Sigel die uw werkomgeving verrijken en uw passie voor creatief werken aanwakkeren.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Siku

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Silk Clay

Silk Clay is een zijdezachte klei, het is een zelfhardende, buigzame, zachte en lichtgewicht klei, dat een zachte en rubberachtige textuur behoudt als het droog is.

Stand: A009
Exposant: Creativ Company

Smartek

Smartek is een nieuw en uniek magnetisch bouwsysteem ontwikkeld in Nederland door Smartek Toys. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een perfecte uitlijning tussen de blokken en de speciale MEGO-blokken verbinden de blokken met DUPLO® / LEGO®-stenen waardoor het mogelijk is om in elke richting te bouwen. Het naadloze Smartek verbindingsmechanisme op de blokken is ideaal voor peuters van +18 maanden.

Stand: D088
Exposant: Smartektoys.com

SmartGames

SmartGames ontwikkelt spellen die zowel leuk zijn als leerzaam. Door SmartGames te spelen, ontwikkel je vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht, planning, logisch denken, probleemoplossend vermogen en concentratie. Elk spel biedt progressieve uitdagingen, beginnend met eenvoudige opdrachten die steeds uitdagender worden. Onze spellen zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen; jong en oud kunnen genieten van de variërende moeilijkheidsniveaus. De spelregels zijn eenvoudig te begrijpen, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Elk spel wordt geleverd met een boekje (of app) dat alle uitdagingen

Stand: B058
Exposant: Smart NV

Smartivity

Smartivity is wetenschappelijk doe-het-zelf constructiespeelgoed voor kids vanaf 6 jaar. De sets zijn gemaakt uit duurzaam vervaardigd, vooraf uitgelaserd hout. Je hebt geen gereedschap of lijm nodig! Van auto’s tot rollercoasters, muziekdozen tot robots… kinderen zijn gek op bouwen, spelen en leren met deze leuke STEAM activiteitenkits. Inspireer generaties van toekomstige ingenieurs over de hele wereld!

Stand: B058
Exposant: Smart NV

SmartMax

SmartMax zijn stevige, magnetische ontdekkingsspeelgoed voor peuters en kleuters vanaf één jaar oud. Geniet van zorgeloos, leuk en educatief speeltijd voor jou en je peuter. Leer alles over magnetisme met deze STEM-speeltjes en oefen de motorische vaardigheden van je kind. Duurzame, stevige materialen zorgen ervoor dat deze sets van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Ongeacht de smaak van je kleintje, er is een set voor elk kind. En alle sets zijn compatibel met elkaar. Bouw, speel, fantaseer, creëer en combineer!

Stand: B058
Exposant: Smart NV

Smikkels

Stand: A053
Exposant: Mertex

Soap&Gifts - S&G Candles - S&G Natural cosmetics - Scentchips

Stand: A025
Exposant: Soap & Gifts

Sophie de giraf, Klorofil, Bunnies By The Bay, Lanco, RaZbaby, Lulla doll

Sophie de giraf! Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al meer dan 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Stand: D068 + D080
Exposant: Kleine Giraf B.V.

Souza!

SOUZA! is een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkleding. Met veel fantasie zorgen wij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Stand: D062
Exposant: Phanine BV

Speedy Monkey

Speedy Monkey biedt hoge kwaliteit traditioneel houten speelgoed gecombineerd met lifestyle-design. Dit belooft een unieke en aantrekkelijke ervaring voor zowel kinderen als ouders. Traditioneel speelgoed heeft vaak een tijdloze aantrekkingskracht en kan waardevolle vaardigheden en creativiteit bij kinderen bevorderen. Door dit te koppelen aan lifestyle-design, zal het speelgoed er niet alleen geweldig uitzien in de speelkamer, maar kan het ook een aanvulling zijn op de algehele esthetiek van het huis.

Stand: D062
Exposant: Phanine BV

Spiderkites

Eigenlijk wil je nooit echt volwassen worden, of niet soms? Bij Spiderkites vonden ze het daarom een goed idee om innovatieve, mooie vliegers van hoge kwaliteit te ontwikkelen voor een eerlijke prijs. Dat blijkt steeds weer te lukken met nieuwe innovatieve vliegers. Maar het belangrijkste voor Spiderkites is dat ze vooral leuke producten leveren voor hun gebruikers.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Spiegelburg

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

Spielstabil

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Spin Master

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Squishmallows

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

Stapelstein

Stand: B080
Exposant: Bixxs

Starcube

Heerlijk puzzelen

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Stomp Rocket

Ren, Spring, Stamp!!!! Het leukste buitenspeelgoed!

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Studio Noorderlicht

Nieuw! sfeervolle kaartjes voor elke gelegenheid, met grijsgroene enveloppe

Stand: G040
Exposant: Context Cards Culemborg

Svoora

Svoora behoort tot de bedrijvengroep Tsironis S.A. die sinds 1980 actief aanwezig is op het gebied van kwaliteitsspeelgoed, geschenken en decoratieartikelen. Na waardevolle ervaring en knowhow te hebben opgedaan, barstensvol met onze eigen ideeën die we in praktijk wilden brengen, besloten we onze eigen productlijn te ontwerpen en te produceren met de visie om origineel en mooi ontworpen kwaliteitsspeelgoed en -producten aan te bieden tegen redelijke prijzen. Gedreven door onze passie voor tollen, noemden we ons merk Svoora, wat tol betekent

Stand: C012
Exposant: Harlekijn Import B.V.

SwimFin

Met SwimFin zijn kinderen niet meer uit het water te krijgen. Het is een hippe zwemhulp die je op de rug draagt. De vorm van een haaienvin maakt het leren zwemmen extra leuk! Voor de kinderen die al kunnen zwemmen, betekent het extra plezier met vriendjes en vriendinnetjes in het water. De stevige banden van elastiek maak je met klittenband vast rond je buik. Hierdoor past de vin voor iedereen. De SwimFin is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Tactic OY

Tactic is een echt Fins familiebedrijf met oog voor milieu en natuur. Tactic is ontstaan in 1967 en ontwikkelt en produceert al haar spellen en puzzels zelf in Finland. Tactic is in de jaren uitgegroeid tot een multinational en verkoopt haar producten in meer dan 79 landen wereldwijd.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

Technoline

Technoline is een merk dat gespecialiseerd is in consumentenelektronica, met name producten gerelateerd aan weerstations, klokken, en thermometers. Technoline biedt een breed scala aan producten, variërend van eenvoudige weerstations voor thuisgebruik tot geavanceerdere modellen met functies zoals draadloze sensoren, internetconnectiviteit en gedetailleerde weersvoorspellingen. De producten zijn populair onder hobbyisten, thuisgebruikers en professionals die nauwkeurige meteorologische gegevens nodig hebben.

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Tender Leaf

Slechts enkele producenten kunnen dit waar maken: (h)eerlijk design houten speelgoed op doorgedreven ecologische wijze gemaakt van duurzaam geteeld rubberboomhout. Tender Leaf, dat zijn feërieke poppenhuizen, design houten speelkeukens met eindeloze toebehoren, stoere werkbanken, en veel meer.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

The Art Group

The Art Group is toonaangevend in wenskaarten. Wij ontwikkelen kaartcollecties in eigen huis en distribueren aansprekende series van Engelse en Amerikaanse uitgevers. Met onze wenskaarten geven we de tijdgeest een gezicht. Elke nieuwe collectie is een aangename verrassing. Onze kaarten sluiten altijd aan bij de wensen van de consument.De aandacht die uit een met zorg gekozen, handgeschreven, kaart spreekt is veel krachtiger dan digitale communicatie. De wenskaarten van The Art Group bewijzen dag in dag uit dat papier volop leeft!

Stand: C020
Exposant: The Art Group BV

The Big Gifts B.V.

Al onze producten zijn zelf verzonnen en ontworpen, waardoor ze echt origineel zijn. Wij werken samen met diverse sociale werkplaatsen zoals Ipse de Bruggen. Ook bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek in ons pand. Onze producten zijn duurzaam. Onze wijnflessen zijn gemaakt van gerecycled glas en al onze kartonnen cadeauverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled karton. Wij vinden het belangrijk dat cadeaus ook betaalbaar zijn. Daarom hebben bijna al onze producten een verkoopadviesprijs onder de 10 euro. Daarnaast streven we

Stand: E056
Exposant: The Big Gifts BV

The Card Company - Decadence

Stand: E020
Exposant: Decadence Nederland

The Coolkidz Project

Stand: A053
Exposant: Mertex

The Elf on the shelf

The Elf on the Shelf is een kersttraditie die het hart van kinderen van over heel de wereld veroverd heeft. De magische scout elfjes vliegen de weken voor Kerst elke nacht van de Noordpool naar het huis van de familie die hen geadopteerd heeft. Ze helpen de Kerstman met het maken van zijn beroemde lijst door de familie te volgen in zijn (kerst)avonturen. Ben jij klaar om je eigen elf te adopteren?

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

The Original Cobber

De Australische Cobber afkoelsjaal; aangename (ver)COOLing elk moment! In een handomdraai langdurig hitte(stress) of warmte te lijf gaan? Eenvoudig snel en duurzaam geregeld dankzij de Cobber afkoelsjaal. Met alleen water maak je van de afkoelsjaal in pakweg een half uur je persoonlijke Coolpack.

Stand: I004
Exposant: Vuursteker BV

Tiger Tribe

Tiger Tribe werd in 2007 opgericht in Australië met als missie om cadeaus en speelgoed te ontwerpen die de fantasie en het gevoel van plezier van een kind aanspreken. De Tiger Tribe producten zijn geproduceerd zonder plastic en zijn het ideale cadeau voor vele kinderen die opzoek zijn naar unieke producten.

Stand: F095
Exposant: Selecta Spel en Hobby

Tikiri

DAM selecteert zijn merken weloverwogen, bij Tikiri was de beslissing echter snel gemaakt. Tikiri is een merk uit het prachtige Sri Lanka dat focust op het welzijn van baby’s en kinderen. Tikiri betekent in het Singalees ‘heel klein’, een woord met een lieve zachte toets, net zoals het Tikiri speelgoed. Hun productie is ethisch verantwoord en ze werken enkel met ecologische en duurzame materialen zoals katoen en natuurlijk rubber, die allebei biologisch geteeld zijn.

Stand: B040
Exposant: DAM BVBA

Tim Bird

De echte vliegende vogel van TimBird

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Time for Machine

Time For Machine produceert prachtige en leerzame bouwsets van metaal waarbij alles draait om de magie van metaal. Houd even je adem in, kijk goed en wordt verliefd op de glans, de details en de prachtige ontwerpen. Deze bouwsets zijn een perfecte combinatie van verfijnde klassiekers en minimalistische estethiek. De lijnen zijn eenvoudig en elegant en strak. De metalen mechanische modellen voor volwassenen zijn geweldig om cadeau te geven.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Tombow

Tombow is een Japans familiebedrijf dat hoogwaardig en betrouwbaar schrijfgerei maakt. De markers, pennen en stiften van Tombow zijn al jaren populair binnen de creatieve branche. Ontdek bijvoorbeeld de ABT Dual Brushpen, een stift met 2 punten en inkt op waterbasis perfect voor jouw creatieve journal en illustraties, omdat hij niet doordrukt op papier. Of ga aan de slag met illustreren en handletteren met de Fudenosuke pennen met flexibele punt. Kortom, ben je op zoek naar de perfecte accessoire voor

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

Tonecheer

Prachtige booknooks om zelf te maken.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

TOPModel by Depesche

Trendy kado artikelen, veelal om te knutselen voor meisjes tussen 5 en 13 jaar

Stand: E040
Exposant: Depesche Vertrieb GmbH & Co

Trefl

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Trixie

Bij Trixie staat de oneindige fantasie van kinderen centraal. Van baby tot tiener, kinderen hebben een grenzeloze fantasie die ze gebruiken om de wereld om hen heen te ontdekken. Met het uitgebreide assortiment van Trixie creëer je een warme thuis die de verbeelding ten volle laat floreren.

Stand: A020
Exposant: Trixie Baby

TTP Concepts

Stand: D020
Exposant: TTP Concepts

Tuban

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Tucker's Fun Factory

Leuke puzzels en spellen, snel te spelen en makkelijk te leren.

Stand: E084
Exposant: Boosterbox

TY

Kun jij de verleiding van de Ty knuffels met grote en glimmende ogen ook niet weerstaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden een zeer uitgebreid assortiment van Ty producten. De producten van Ty zijn namelijk exclusief bij ons te verkrijgen!

Stand: E072 + E080
Exposant: van der Meulen

UGears

Voor bouwers die houden van prachtige en uitdagende designs. UGears is er in heel veel verschillende modellen die aantrekkelijk zijn voor jong en oud.

Stand: G080
Exposant: Mister Fiets

Unbox Now

Online platform waar de consument informatie en inspiratie kan vinden voor de leukste bord- en kaartspellen

Stand: F055
Exposant: Asmodee The Netherlands

Uni Posca

De Uni Posca-verfmarker werd begin jaren 80 gelanceerd en was meteen een succes onder de graffiti artiesten op straat. Omdat je de marker kunt gebruiken op allerlei ondergronden zoals papier, hout, glas en meer bleek hij zeer geschikt voor nog vele andere toepassingen. Nu is het een geliefde marker bij onder andere hobbyisten, illustratoren en graffiti kunstenaars! Inmiddels bestaat de serie UniPosca verfmarkers uit een uitgebreid assortiment kleuren en puntdiktes, in prachtige sets en los verkrijgbaar.

Stand: A011
Exposant: Hobby Groep

UNIBALL

Plezier, zin, schrijven, creu00ebren,... toepasselijke woorden voor Uni Mitsubishi Pencil. Ons streven is iedereen een keuze aan schrijf - en ontwerptools te bieden die aan ieders behoefte voldoen. Ons assortiment bevat rollers en stiften om essentiu00eble documenten te ondertekenen, markers om te schrijven of te tekenen in alle mogelijke omstandigheden, binnen of buiten, thuis of op kantoor of in het atelier.

Stand: A010
Exposant: Mitsubishi Pencil France SA

UNITOYS PLUCHE

-

Stand: G005
Exposant: Elcee-Haly / Primi Passi

VAH Spielzeug

Collectie houten schilden en zwaarden. Made in Germany

Stand: A058
Exposant: Presenta BVBA

van der Molen Merchandise

Van der Molen Merchandise is a family business based in Hasselt (NL). Started in 2014, we have grown in recent years to become the specialist in licensed items. We are active in holiday parks, amusement parks and retail. We currently supply customers in the Netherlands, Belgium, Germany and France. Orders are shipped quickly and daily from our warehouse in Hasselt. Thanks to our years of experience and contacts with distributors and manufacturers, we offer a wide and current range of

Stand: F050
Exposant: van der Molen Merchandise

Verhaak

Bekijk ons complete assortiment op de website

Stand: E002 + E006
Exposant: Verhaak BV

Vertellis

Vertellis is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het bevorderen van persoonlijke groei, connectie en betekenisvolle gesprekken. De naam “Vertellis” is afgeleid van de woorden “vertel” en “is,” en het bedrijf is opgericht met als doel mensen aan te moedigen om met elkaar in gesprek te gaan, diepgaande en zinvolle dialogen te voeren en hun persoonlijke verhalen te delen. Vertellis biedt verschillende producten aan, zoals spellen, boeken en gesprekskaarten, die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle gesprekken te voeren,

Stand: E083
Exposant: Vertellis B.V.

VIB® - Very Important Baby®

Bij het krijgen van een baby, is elk moment speciaal. Wij bij VIB® Baby Gifts begrijpen wij dat! Daarom bieden wij een brede collectie met meer dan 1000 cadeaus en producten voor alle speciale momenten, van zwangerschapsaankondiging en gender reveal tot babyshower en geboorte (en verder!). Al meer dan 15 jaar focussen wij ons op hoge kwaliteit voor een verassende prijs, zodat iedereen deze speciale momenten kan vieren en koesteren.

Stand: A031
Exposant: VIB® Baby Gifts

Vicfun

Vicfun badmintonsets

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Viking Toys

Stand: A053
Exposant: Mertex

Vintiun Lampen

Om te personaliseren met naam of tekst. Razend populair in Spanje en nu ook beschikbaar in Nederland en België! Deze lampen worden handgemaakt in Spanje van duurzaam hout. Te gebruiken als kraam- of huwelijkscadeau of te geven bij iedere andere gelegenheid als cadeau met een extra persoonlijke touch. Elke lamp wordt geleverd met een houten stickervel: zo heeft jouw klant binnen twee minuten zijn of haar persoonlijke cadeau klaar.

Stand: G026 + H026
Exposant: Artige

Voggenreiter

Stand: C050
Exposant: OKU Goed Spelen

Vulcan

Al meer dan zestig jaar zijn wij meesters in het omvormen van alledaagse momenten tot buitengewone herinneringen. Ons assortiment gaat verder dan traditioneel vuurwerk; het biedt alles wat nodig is om elk evenement te laten schitteren. Van sprankelende sterretjes tot bruisende ijsfonteinen en explosieve confetti shooters u2013 elk product is met zorg samengesteld om uw feesten onvergetelijk te maken. Bezoek onze stand op de Spotlight-beurs; wij heten u van harte welkom om ons assortiment te ontdekken.

Stand: A006
Exposant: Vulcan International

Waytoplay

Waytoplay is opgericht en gerund door een familie, die geloven in creativiteit, verbeeldingskracht en verbinding. Met de flexibele autobaan kan er zowel binnen als buiten mee gespeeld worden en kan in op ieder ondergrond en vorm gelegd worden. Waytoplay moedigt fantasierijk spel aan en is perfect combineerbaar met ander (open-eind) speelgoed. De baandelen worden ontwikkeld en gemaakt in Nederland. Flexibel – Waterbestendig - Duurzaam

Stand: A043
Exposant: Kidzpiration

We Might Be Tiny Stampies

koekjes bakken, kleien en stempelen. Multifunctioneel speelgoed

Stand: C080
Exposant: The Yellow Penguin

WeFiesta

Stand: C040
Exposant: Globos Europe BV

Westcott

WESTCOTT is producent van scharen en linialen. Gedreven door de populariteit van het merk bouwde WESTCOTT voort op dit succes met extra precisie-instrumenten voor kantoor en school. Toevoegingen aan het assortiment zijn puntenslijpers, snijmessen en gummen. WESTCOTT is de technologische trendsetter voor een hele productcategorie. De titaniumtechnologie voor snijmessen is bijvoorbeeld uniek en biedt de gebruiker precies die extra voordelen die maken wat ze willen zijn: de favoriete schaar van alle klanten!

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

White Goblin Games

White Goblin Games is uitgever van een veelzijdig assortiment aan bord-, kaart- en dobbelspellen. Je kunt ons kennen van populaire spellen als Qwixx, Codenames en Sushi Go, maar ook daarnaast hebben we groot en uiteenlopend aanbod. Met onze spellen bieden we speelplezier aan jong en oud, wat perfect aansluit bij jouw klanten. Gezellig samenkomen met familie en vrienden immers centraal. Ben jij op zoek naar leuke spellen om toe te voegen aan jouw assortiment? Kom dan naar White Goblin Games.

Stand: D095
Exposant: White Goblin Games

Wickieprints

Al onze producten worden door ons zelf gemaakt.

Stand: H075
Exposant: Wickie Prints

Wisdom Ball

Heerlijk puzzelen!

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Wooden City

Houten bouwsets

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Wooden City

Houten puzzels met dubbelzijdige figuren. Puzzel bevat veel unieke vormen. De uniciteit van elk element maakt het samenstellen van de foto uitdagend en stimulerend voor elke leeftijdsgroep.

Stand: G080
Exposant: Mister Fiets

Woodypost

Maak kennis met onze prachtige WoodyPost 3D-ansichtkaarten, perfect voor elke gelegenheid. Elke kaart heeft een prachtig en uniek ontwerp dat de ontvanger zeker zal bekoren. Gedrukt op hoogwaardig multiplex met levendige kleuren, zijn deze kaarten niet alleen mooi, maar ook duurzaam.

Stand: G080
Exposant: Mister Fiets

WoyToys

Stand: F080
Exposant: Spelendgoed

XKites

XKites is een van de meest bekende kinder-vliegermerken in de Verenigde Staten. Door de spectaculaire ontwerpen en door de 3d vliegers heeft XKites zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende merken. XKites ontwerpt en produceert een brede range kindervliegers met mooie afbeeldingen. De XKites zijn goed van kwaliteit, worden geleverd met vliegerlijn en zijn mooi verpakt. Het assortiment is breed; van minivliegers tot grote 3D vliegers.

Stand: G051
Exposant: Bbizz Adventure in Sports B.V.

Yon

Nieuw!! te schattige kaartjes met mooi rood envelopje

Stand: G040
Exposant: Context Cards Culemborg

Yvolution

Stand: A053
Exposant: Mertex

Èccolo

Èccolo is al meer dan 20 jaar een belangrijke leverancier in de categorieën kantoorartikelen, kantoorbenodigdheden en cadeaucategorieën. De collecties zijn zorgvuldig samengesteld om waardering, feestelijkheid en organisatie in het dagelijkse leven te inspireren. Ontdek de wereld van levendige dagboeken, elegante notitieboeken en praktische notitieblokken in de Stationery Collection. De Gift Collectie biedt voor iedereen iets speciaals. Vier de momenten van het leven met een attent Èccolo cadeau. De producten zijn gemaakt om een vleugje verbeelding aan je dagelijks leven toe

Stand: F024
Exposant: Kangaro K.T.C. B.V.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spot On Retail komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Tickets registreren

Wanneer

15, 16 en 17 september 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen