Veel nieuwe exposanten op Spotlight

Maar liefst 21 (!) nieuwe exposanten op de beursvloer tijdens de najaarseditie!

In het najaar vindt de 9e editie van Spotlight plaats en door de tijd heen hebben we te maken gehad met wijzigingen en uitdagingen. Zoals in iedere – gezonde – organisatie is er voortdurend beweging en dynamiek.

Leren en groeien

๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ต? ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ? ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต? ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ? Dat is soms een uitdaging en ook wij herkennen inmiddels die momenten van โ€˜je neus stotenโ€™, โ€˜ik had al zoโ€™n gevoelโ€˜ en โ€˜hadden we het nou toch maar anders gedaanโ€™. Het is dan even slikken, maar met een bedrijfsfilosofie waarin eerlijkheid en oplossingen bieden voorop staat leren en groeien wij.

Gelukkig maakten we ook veel momenten van triomf mee en dat werpt blijkbaar zijn zoete vruchten af want wat buiten kijf staat is dat onze exposanten over het algemeen heel tevreden zijn. Een enkele uitzondering daargelaten, want die zijn er altijd. En dat is goed; het houdt ons scherp en kritisch.

Nieuwe exposanten: nieuwe producten en nieuwe visies

Een mooi moment is wat ons betreft wat we nu meemaken en dat delen we graag met je. ๐—ก๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—บ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐˜€๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿญ (!) ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ! Dan bedoelen we exposanten die nog nooit op Spotlight hebben gestaan, nieuwe exposanten met nieuwe producten en visies afkomstig uit de verschillende segmenten die je op Spotlight treft.

En ook niet eerder was onze beursvloer 4 maanden voordat onze deuren weer opengaan zรณ goed gevuld met รฉn een groter vloeroppervlak รฉn nog slechts 3 stands onbemand. Daar zijn we best trots op, we varen de juiste koers.

We zijn volop in beweging en hebben interessante activiteiten voor ondernemers in de planning. Spotlight wordt niet slechts een vakbeurs, het wordt een heel fijn vakfeestje!

Exposantenlijst

De volledige lijst met exposanten zal over ongeveer een week op de website staan, dan kun je beginnen met plannen ๐Ÿ˜„ Wie wil je graag spreken? Wat wil je graag zien? Blok het alvast in je agenda: ๐Ÿญ๐Ÿณ, ๐Ÿญ๐Ÿด ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿต ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—น๐—ถ๐—ด๐—ต๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ป, ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป. JE BENT WELKOM!

Waarom Spotlight bezoeken? Lees over de meerwaarde van een vakbeurs in het bericht:ย ‘Persoonlijk contact is belangrijk’