Persoonlijk contact is belangrijk

Vakbeurs nog steeds relevant

Een vakbeurs is allesbehalve een achterhaald concept. Ja, we weten best dat je tegenwoordig alles online kunt regelen, maar is dat wel zo? Kun je alles online regelen om je assortiment up-to-date te houden? Om te profiteren van de kennis van een leverancier biedt? Om exact te bepalen of een product voldoet aan jouw verwachting en of de prijs/kwaliteit verhouding is wat jij zoekt?

Het persoonlijke aspect van een vakbeurs is nog steeds belangrijk en relevant. Zelfs in het online tijdperk waarin we ons bevinden.

Meet the experts

Tijdens de leukste vakbeurs van Nederland, maak je kennis met onze exposanten. Zij zijn dé experts in hun werkveld en geven je informatie over hun producten en kunnen je adviseren over opname in je assortiment en de mogelijkheden en kansen die het met zich meebrengt voor jou. Leer ze kennen deze leveranciers, want hun kennis en expertise kan je voordelen opleveren en je omzet vergroten!

Kennis is cruciaal

Als je je leverancier goed kent, weet je waar je aan toe bent op het gebied van service, producten, levertijd, kwaliteit, garantie en prijs. Andersom mag je verwachten dat je leverancier weet wat jij belangrijk vindt en welk publiek je winkel bezoekt.

Met een proactieve leverancier verzeker je jezelf altijd van het juiste aanbod op het juiste moment met de juiste condities. Welke retailer wil dat nou niet?
Kom naar Spotlight en maak kennis met de experts