loading

Show info

© 2023 Spotlight

meld je aan als bezoeker website
segmenten vakbeurs Spotlight

Het aanbod op Spotlight

Retailer, inkoper en ondernemer

Tijdens Spotlight vind de retailer, inkoper en ondernemer een uitgebreid aanbod van o.a.

baby-, peuter- en kinderspeelgoed, artikelen en gifts, stationery, knuffels, back to school & huiswerkartikelen en kinderboeken.

Deze segmenten vullen elkaar perfect aan en bieden de je een enorm breed aanbod aan producten en platform om te oriënteren.

De segmenten

We onderscheiden een aantal segmenten tijdens SPOTLIGHT waar we ons op richten:

Stationery segmenten vakbeurs Spotlight
Spellen segmenten vakbeurs Spotlight

Speelgoed

Tijdens de beurs vind je een groot aanbod van speelgoed. Naast grote merken komen ook kleinere specialistische merken naar Spotlight.

Lekker spelen en je uitleven. Ontdekken en leren. Buitenspelen en op avontuur gaan. Puzzelen en knutselen. Knuffelen en fantaseren… Alles op het gebied van speelgoed is bij ons te vinden. Je kunt naar hartenlust komen inkopen en nieuwe producten ontdekken!

 

Babyproducten, peuterproducten, kleuterproducten en kinderproducten

Van baby tot en met 18 jaar biedt Spotlight een grote verscheidenheid aan producten. Of het nou om schattige rompertjes gaat voor de allerkleinsten, rugtassen voor de eerste schooldag of een trendy drinkbeker to-go. Bij Spotlight vind je het. Lees meer.

 

Stationery

Stationery is een echt mode accessoire geworden waarmee je niet alleen ieder kind en iedere tiener blij maakt, ook volwassenen zijn gek op mooie spullen en schrijfwaren voor op het bureau. Er is veel aanbod en er zijn veel verschillende stijlen. Ben je op zoek naar mooie wenskaarten, kekke pennen, coole tasjes, leuke notitieblokken en hippe bureauaccessoires? Dit en nog veel meer stationery producten ontdek je tijdens Spotlight. Lees meer.

Gifts & Gadgets

Tijdens Spotlight worden cadeauartikelen aangeboden voor kleine en grote gelegenheden en kleine en grote budgetten. Hier vallen ook de gadgets onder: voor iedere gelegenheid is er wel een leuke gadget, iets dat je kunt geven of krijgen en wat ‘gewoon leuk’ is. Vaak zijn deze producten trendgevoelig en echte ‘blijmakers’. Op zoek naar cadeaus en gadgets voor je winkel of shop? Kom dan naar Spotlight.

 

Party!

We maken een feestje van Spotlight! Ballonnen, kaarsjes, tafelkleden, bordjes, bekers, bestek, rietjes, inpakpapier, verpakkingsmateriaal, confetti…voor ieder seizoen, iedere gelegenheid en ieder thema is er wel een feestartikel. Lees meer.

De relatie met baby-, peuter- en kidsartikelen is hier overduidelijk aanwezig.  Kinderfeestjes, verjaardagen, zwemfeestjes, diplomafeestjes, jubilea… Ben je retailer, inkoper en ondernemer die feestartikelen aanbiedt? Kom dan naar Spotlight! Lees meer.

link-voor-instagram
link-voor-facebook
link-voor-mail