Vakbeurs voor feestartikelen

voor ondernemers met party producten

Feestversiering voor iedereen

Feestartikelen zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd en gelegenheid. Het aantal thema’s zijn enorm of je nou zoekt op kleur, vorm of licentie het is er. Op vakbeurs Spotlight vind je tijdens de najaarseditie een groot aantal exposanten met feestartikelen. Het leuke is dat ze ieder hun eigen signatuur hebben, waardoor er een compleet en divers aanbod ontstaat.

Grote behoefte aan feestartikelen

Als er iets te vieren valt dan pakken we uit, zo blijkt uit de grote diversiteit aan thema’s en producten. Een verjaardag, jubileum, kinderfeestje, jaarwisseling, trouwdag, pensioenfeestje of babyshower gaat, de feestvreugde wordt flink verhoogd met de juiste accessoires. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Denk maar aan de cocktailprikkers en servetten die op een ‘doorsnee’ verjaardag al het verschil maken.

Feestdagen en bijzondere dagen

Het vieren van feest- en speciale dagen is voor veel consumenten ook een uitgelezen moment om eens flink wat feestartikelen in te slaan. Sinterklaas, Halloween, kerst, Pasen, Koningsdag, EK/WK, pride, Valentijnsdag en carnaval zijn hier goede voorbeelden van die blijvend populair zijn. Voor retailers en ondernemers goede gelegenheden dus om aan te haken en klanten te verrassen met feestartikelen die aansluiten bij de feestwens.

Kinderfeestje

Grote aandacht is er natuurlijk voor kinderfeestjes. De laatste jaren zijn er steeds meer thema’s ontwikkeld op dit gebied door feestartikelen aanbieders zelf, maar ook licentie producten zijn er in overvloed. Bekende (super)helden en karakters uit televisieseries zijn populaire onderwerpen voor kinderfeestjes, waarbij losse producten en hele pakketten kunnen worden aangeschaft. Bing, Paw Patrol, Nijntje, Nella  the Princess Knight, Spiderman, Pokémon, Frozen, Cars en Spongebob zijn hier enkele voorbeelden van.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event op 15, 16 & 17 september te registreren.


Wanneer

10, 11 en 12 maart 2024

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Groot aanbod feestartikelen en feestversiering

Wat je kunt verwachten op Spotlight is een groot aanbod van feestartikelen, waaronder

  • Slingers, guirlandes en swirls
  • Thema feestversiering
  • Ballonnen in allerlei vormen, kleuren en materialen incl. accessoires
  • Verkleedkleding voor kids en volwassenen
  • Inpakpapier, -linten, -stikkers en accessoires
  • Complete lijnen voor kinderfeestjes
  • Giftbags en giveaways
  • Tafelaankleding zoals tafelkleden, servies en toppers

Feestartikelen, speelgoed, gifts, stationery en wenskaarten

Tijdens Spotlight kom je zeker in feeststemming!

Maak kennis met de party-experts en ontdek de feestartikelen waarmee je je aanbod kunt aanvullen of compleet maakt om je klanten te verrassen en helemaal in de juiste party mood te brengen.

Spotlight is niet alleen dé vakbeurs voor feestartikelen in Nederland, je treft er ook een groot aantal exposanten met speelgoed en kinderartikelen, stationery, gifts en wenskaarten.

Retailers en ondernemers bezoeken Spotlight gratis. Volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven.

Meer aanbod en tickets

Spotlight is dé vakbeurs in Nederland voor speelgoed, stationery, gifts, wenskaarten en feestartikelen.

Op de beursvloer staat persoonlijk contact centraal. We verwelkomen je graag en nodigen je uit om onze exposanten te ontmoeten die voor je klaarstaan met advies en informatie. Kom nieuwe en bekende producten en collecties bekijken en beoordelen en inkopen doen.

Volg ons op social media