Gifts

Geven, krijgen, verrassen en verwennen.

Je neemt iets mee

Als je naar een feestje gaat dan neem je een cadeautje mee. Het is voor velen van ons een gewoonte. Vaak is een leuk aandenken of fijn cadeautje. Ook leeft vaak de gedachte dat we wel iets willen geven maar niet te gek doen. We willen niet met lege handen komen.

Wel zo leuk

Wat we ook vaak doen is iets meenemen voor de kinderen als we ergens op bezoek gaan. Een leuke zaklamp of een zakje knikkers, een boekje met stikkers, een stuiterbal of scheetkussen. Het zijn een paar voorbeelden van gadgets die we zo meepakken. Niet te duur, maar wel zo leuk en heel erg gewaardeerd.

Kinderfeestje

Voor kinderen is dat weer anders. Als je een kinderfeestje geeft dan verwacht je cadeautjes en als je bent uitgenodigd voor een feestje dan ga je ervoor shoppen.

De meeste ouders bepalen een maximumbedrag voor een cadeautje voor een feestje en gifts en gadgets vallen vaak binnen dat budget. Er is een grote markt voor deze hebbedingetjes, die niet alleen bij kinderen geliefd zijn maar ook bij volwassenen.

Entree tickets

Voor retailers en ondernemers die naar Spotlight komen is het bezoek, parkeren en de koffie/thee gratis.

Momenteel is het niet mogelijk om al tickets voor het volgende Spotlight Event te registreren.


Wanneer

17, 18 en 19 september 2023

Waar

Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Andere hoofdsegmenten

Kom naar Spotlight

Onze exposanten bieden de nieuwste, coolste en hipste producten aan. Kom naar Spotlight en zorg ervoor dat jouw collectie helemaal up-to-date is met de allerleukste gifts!

‘Dat is leuk om te geven’

Ben je voor je winkel, boekhandel, shop, kiosk, warenhuis, conceptstore of speelgoedwinkel op zoek naar producten in dit segment? Voor winkelpubliek dat iets ziet liggen en denkt: ‘Ja dat is leuk om te geven.’ Of: ‘Dat is handig om in huis te hebben als ik eens op visite ga of kinderen op bezoek krijg.’

Of voor kinderen die zoeken naar dat ene leuke cadeautje of een hippe gadget om bij het cadeau te doen, waarmee ze niet alleen de jarige verrassen maar zelf ook de blits maken? Dan ben je bij Spotlight op de juiste plek!

Meer aanbod en tickets

Naast alles voor kids tref je ook een groot aantal exposanten met speelgoed en kinderproducten, stationery, wenskaarten en party!

Ondernemers bezoeken Spotlight gratis. Volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven.

Exposanten aan het woord

Volg ons op social media