loading

Show info

© 2023 Spotlight

meld je aan als bezoeker website
boeken stationery vakbeurs Spotlight

SPOTLIGHT NIEUWS

Spotlight en Libris Blz. slaan handen ineen voor de boekhandel
Vakbeurs Spotlight en boekhandelsorganisatie Libris Blz. B.V. zijn een samenwerking aangegaan voor tenminste de komende twee edities van Spotlight in 2023. Deze samenwerking richt zich met name op het belang van een beursbezoek voor het contact tussen winkel en leverancier. Een vakbeurs biedt inspiratie, toont nieuwe collecties en geeft groeikans voor zowel de winkel als de leverancier.

Juist nu de boekhandel steeds meer afhankelijk is van het aanpalend assortiment, naast het boekenassortiment, ziet Libris Blz. het als haar taak om de kennis en inspiratie van dit plus-assortiment zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Marcel Mulder, verantwoordelijk voor non-books bij Libris Blz., gaat alle 225 boekhandels actief uitnodigen een bezoek te brengen aan de beurs. Daarnaast zijn ook de zelfstandige ondernemers uit het boekenvak en de ondernemers van Bruna, The Read Shop, AKO, Cigo en Primera van harte uitgenodigd.

Activiteiten
Spotlight vraagt de standhouders op de beurs om meer interactie. Dit kan zijn in de vorm van workshops, uitleg van assortimentsgroepen, tonen van de werking van producten of een (korte) presentatie. Doel is de ondernemer te inspireren en te activeren in zijn winkelvoering, waardoor zowel ondernemer als leverancier kunnen bouwen aan het commercieel succes. Spotlight denkt graag mee om activiteiten op de beurs mogelijk te maken.

Voor informatie over deelname aan Spotlight klik hier.

Schrijven, lezen, sturen, plakken, prikken en plannen.

Stationery

Spotlight heeft veel te bieden. Het is dé vakbeurs in Nederland voor de segmenten stationery, kids, gifts & gadgets en party! En dat betekent veel aanbod van stationery producten.

Er zijn veel plaatsen waar schrijfwaren en stationery wordt aangeboden. Niet alleen in de boekhandel, maar ook bijvoorbeeld in de kiosk, warenhuizen, speelgoedwinkels en zelfs in de supermarkt.

We gebruiken het iedere dag

Logisch ook, want we gebruiken allemaal bijna dagelijks wel een artikel dat behoort tot deze categorie.

Het schrijven van een boodschappenbriefje, bijhouden van een dagboek of bullet journal, een lief kaartje dat je kreeg op een prikbord prikken met een punaise, een recept uitzoeken uit een receptenboek voor een opkomende verjaardag en waar had je nou ook alweer die post-it geplakt met dat telefoonnummer .. en ga zo maar door.

Stationery maakt echt deel uit van ons dagelijks leven.

gruffalo stationery segmenten Spotlight
kaarten stationery segmenten Spotlight
notitieblokken stationery segmenten Spotlight

Wenskaarten

Een belangrijke productgroep binnen het segment stationery, is wenskaarten. Wenskaarten worden al sinds jaar en dag verkocht en blijven populair. Het is dan ook niet verrassend dat er legio collecties zijn die ieder een verschillende smaak en stijl vertegenwoordigen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een kaart voor.

Wenskaarten, ansichtkaarten en postkaarten worden ook graag gebruikt om in een lijstje te doen, aan een knijpertje hangen of op een prikbord te prikken. Tijdens de beurs is deze productgroep ruim vertegenwoordigd. Kom kijken en ontdek de nieuwe collecties.

Custom stationery

Ook populair zijn gepersonaliseerde stationery. Producten voor het bureau die het logo of de naam van een thema, serie, speciale gelegenheid, winkel of keten dragen.

Of je nu op zoek bent naar schrijfwaren, moderne of klassieke ansichtkaarten of boeken of kleine artikelen bureau artikelen, kom naar Spotlight. En maak kennis met exposanten die stationery aanbieden passend bij je assortiment.

Meer aanbod en tickets

Naast alles voor kids tref je ook een groot aantal exposanten met stationery, gifts & gadgets en party! Ondernemers bezoeken Spotlight gratis, volg ons op social media en/of onze website om op de hoogte te blijven van de exposanten en wanneer de ticketregistratie online gaat

kitpas stationery segmenten Spotlight
B&B stationery segmenten Spotlight
boeken stationery segmenten Spotlight
link-voor-instagram
link-voor-facebook
link-voor-mail