Wesco: iconisch design en groot aanbod aan kleuren

Westermann & Co. is in 1867 opgericht als een familiebedrijf gevestigd in het Sauerland en kijkt terug op een bedrijfsgeschiedenis van meer dan 150 jaar. Het merk Wesco is bekend om zijn hoogwaardige en functionele huishoudelijke producten, die wereldwijd enorm populair zijn vanwege het iconische design en het uitgebreide aanbod aan bonte kleuren.

Dit jaar introduceert Wesco enkele nieuwe producten:

  • Van de vorig jaar geïntroduceerde broodtrommel Elly verschijnen dit jaar 2 nieuwe kleinere formaten: de Single Elly en de Mini Elly. Vanwege het grote aantal kleinere huishoudens blijft er vraag naar kleinere afvalverzamelaars en broodtrommels.
    De Single Elly is een broodtrommel in een handig kleiner maatje. Ventilatiegaatjes aan de achterzijde van de broodtrommel zorgen voor een optimale luchtcirculatie en houden dus brood, koek of wat je maar wilt heerlijk vers.
    Daarnaast is er de nieuwe Mini Elly. Deze kun je in elke ruimte kwijt. Hij is handig om van alles en nog wat in op te bergen. Sieraden, pennen, cosmetica, kleine spulletjes op de babykamer en ga zo maar door. Beide producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal trendy kleuren.

 

 

  • De Mini Master: Speciaal voor in de badkamer en op het toilet introduceert Wesco een kleinere versie van de zo populaire Kickmaster en Single Master. Dit is het nieuwe model “ de Mini Master”. Dit model heeft een inhoud van 6 liter en is verkrijgbaar in wit, zwart en RVS.

  • De Liftmaster: Dit model heeft een aantal aanpassingen ondergaan en wordt weer opnieuw geïntroduceerd. Het scharnier dat aan de achterzijde zat, is nu weg gewerkt aan de binnenkant. Ook is het model voorzien van een demper, waardoor de Liftmaster soft close sluit. De Liftmaster is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

  • Baseboys: Ook de Baseboys zijn aangepast. Alle verschillende formaten zijn uitgerust met een demper. De Baseboy beschikt dus nu ook over een soft close sluiting.

Een belangrijke trend bij Wesco is het scheiden van afval. Diverse modellen worden geleverd met een dubbele binnenemmer waardoor het afval gescheiden kan worden.

Meer informatie

Bezoek de stand van WESCO op Spotlight, standnummer A025.

www.wesco-shop.nl