Win/win met Uitgeverij Deltas

Maak kennis met Uitgeverij Deltas. Deze exposant van het eerste uur is al ruim 60 jaar succesvol in de boekenmarkt. Deze uitgeverij met vestigingen in Aartselaar, België (hoofdkantoor) en in Oosterhout biedt niet alleen een uitgebreid assortiment lifestyle non-fictie boeken voor volwassenen aan, maar ook kinderboeken voor alle leeftijden, van kleurboeken en eerste leesboekjes tot educatieve boeken en encyclopedieën. Daarnaast voert zij onder de merknaam PaperStore ook een eigen stationerylijn. Tijdens de najaarseditie van Spotlight zal Uitgeverij Deltas wederom aanwezig zijn.

Deltas op Spotlight 2Onderscheiden door win/win

Mark Stienen van Uitgeverij Deltas vertelt: ‘Partnership is een belangrijke factor binnen ons bedrijf en de focus is dan ook om samen met de retailers het maximum uit onze samenwerking te halen. Een echte win/win relatie, daar hechten we waarde aan en dat komt beide partijen op de lange termijn ten goede.’ Het bedrijf probeert klanten continu te verrassen, door middel van een breed assortiment aan actuele en trendy producten. Maar liefst 7 keer per jaar brengt Uitgeverij Deltas nieuwe producten uit, en dankzij haar grote buitendienst is ze zeer actief om samen met klanten het juiste assortiment te inventariseren.

Promotie

In tegenstelling tot vele andere uitgevers heeft deze exposant geen webshop. Alle verkopen gaan via retailers, wat het belang van een goede partnership benadrukt. Uitgeverij Deltas is voor haar PR actief op social media (Facebook, Instagram en TikTok) en printed media  (kranten en tijdschriften).

‘Uiteindelijk verkopen onze retailers natuurlijk de boeken aan de consument en daar ondersteunen we ze op deze manier bij. Daarnaast doen we dat ook met outdoor of instore reclame’, aldus Mark.

Focus op Spotlight

Met haar aanwezigheid op Spotlight richt de uitgeverij zich zowel op het versterken van bestaande contacten als het aanboren van nieuwe klanten. De brede opstelling laat bezoekers kennismaken met alle nieuwe producten, maar ook de bewezen bestsellers en de trends. Relaties worden door de buitendienst uitgenodigd voor de vakbeurs en via social media wordt ook aandacht besteed aan de aanwezigheid van Uitgeverij Deltas op Spotlight.

Deltas op Spotlight 3Altijd ‘on-trend’

Op de vraag welke trends hij in de boekenmarkt ziet is Mark duidelijk: ‘Er zijn geen duidelijke trends. De populariteit van onze producten wordt beïnvloed door wat er op een bepaald moment hip is op social media, TV, bij influencers en in films. Onze kracht is dat we snel kunnen schakelen omdat we 7 keer per jaar nieuwe producten op de markt brengen. Op dit moment is Pokémon enorm populair!’

Link met Spotlight

De link met Spotlight is voor deze exposant overduidelijk, met een assortiment dat o.a. bestaat uit boeken voor volwassenen, kinderboeken en stationery. En natuurlijk zijn boeken al jarenlang een populair cadeau bij verjaardagen, jubilea en andere gelegenheden.

Maak kennis met Uitgeverij Deltas en haar uitgebreide assortiment tijdens Spotlight op stand nummer B066! Meer informatie vind je hier: uitgeverij-deltas